сложна работа. . .и ние сме големи "дяволчета"- винаги му намираме начина да се докопаме дотам, където сме "планирали"..иначе контактите са с капачета, а за шкафчетата или вратите на гардероба ни/не се заключва/- слагам някакви столове и табуретки, но и тях местим. . така че само остава да ходя след него. . това е положението, и на мен не ми остават крака, ама няма друга алтернатива. . 

, а са четири в хола и три в кухнята. На всичкото отгоре от няколко дни се научи да се катери върхо чекмеджетата и да изключва телевизора от копчето. Ох, много още мога да се оплаквам 

Обезопасители за контакти - задължително. Част от шкафовете съм завързала с връв
, други бях залепила с тиксо... докато не видях как дребният отлепва тиксото, рови вътре и после старателно си го залепва
Така че в момента най-долният рафт на хладилника съм го оставила празен, а той си прибира и подрежда разни неща вътре. Има едно чекмедже с тенджери, пластмасови купи и бъркалки, което му е разрешено. Чекмеджетата с неговите дрехи също са разрешени, както и чекмеджетата с чорапите на баща му и с моите шалове. Мисля, че при всички положения е добре да му оставиш 2-3 места за тършуване, така по-лесно ще приеме забраните. При нас например "разрешените" и "забранените" чекмеджета са едно над друго, но той си знае кои са неговите и не посяга към другите.
Струваше 4лв/м2.
Лично аз като дете съм чупила при затваряне стъкло на балконската врата, за щастие, не ме наряза. 
Обезопасители за контакти - задължително. Част от шкафовете съм завързала с връв :crazy:, други бях залепила с тиксо... докато не видях как дребният отлепва тиксото, рови вътре и после старателно си го залепва
Така че в момента най-долният рафт на хладилника съм го оставила празен, а той си прибира и подрежда разни неща вътре. Има едно чекмедже с тенджери, пластмасови купи и бъркалки, което му е разрешено. Чекмеджетата с неговите дрехи също са разрешени, както и чекмеджетата с чорапите на баща му и с моите шалове. Мисля, че при всички положения е добре да му оставиш 2-3 места за тършуване, така по-лесно ще приеме забраните. При нас например "разрешените" и "забранените" чекмеджета са едно над друго, но той си знае кои са неговите и не посяга към другите. 
или да подскача държейки се за фурната. Вече падна един път, но все още не и дошъл акъла в главата. 

Препоръчани теми