Д-р Николай Ковачев

• 14 968
  • 140
  •   1
Отговори
# 120
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз по-скоро се интересувах дали сте пуснали жалба и сигнал, защото това което се е случило е много сериозно и ако не го направите, може да навреди и на други жени.

# 121
Аз по-скоро се интересувах дали сте пуснали жалба и сигнал, защото това което се е случило е много сериозно и ако не го направите, може да навреди и на други жени.
Не но ще уведомя началниците му,както и сигнал за Фетална молфология без нужната квалификация за това . Каквото е гледал от Сигридов прави

# 122
Цитат
Чест и уважение към дамите,но те са имали късмет не благодарение на този некадърник
Чест и уважение, г-жо с новорегистриран профил с общо 3 коментара, но моята история започва през 2016 г и е описвана многократно в различни групи във форума през годините и всеки може да проследи и прецени колко пък да е "късмет". Няколко големи болници и лекари  не можаха да се справят с проблемите ми, а д-р Ковачев от първи път да успее... Голям "късмет" ще да е.
Специално като оператор е безупречен и го казвам като човек с многооо манипулации преди него и не малко направени от него. Имам секцио при мъртво раждане + коремна операция от киста в прословутата Селена и после при живо и здраво роденото ми дете при доктора със секцио. Еми нищо общо като възстановяване. Да не говоря за хистероскопиите имам и при доктора и други лекари, които неуспешно правиха опити да оправят матката ми, а той успя. Ако някой иска мога да снимам епикризата от селена, да види какво смятаха те, след хистероскопията, а какво чудо направи с матката ми доктора - там имам 2 годишно палаво доказателство.
 Мога да ви кача и документи от феталните морфологии в Селена, където в петък на морфология в 31 гс констатират прекрасно развиващо се бебе, на което в понеделник сърцето му спря да бие без предизвестие и те не знаеха защо!?
И тези от др Ковачев, който хвана навреме, че макар с високо желязо съм с нисък феритин и взе бързи мерки за да може мозъка на дъщеря ми да продължи да се развива чудесно. На година и 10 месеца рецитираше "Аз съм българче". Не ми се изброява още колко пъти се намеси адекватно по време на проследяване на бременността, че малката иска закуска Simple Smile Със сигурност някъде назад съм разказвала. Ако на някой му е интересно да пише - ще кача и документи ❤️

# 123
Можете да си направите още 5 профила и да напишете  за “травмите си” отново, но би било редно  да споменете и фактите, които премълчавате. От нито един профил не споменахте колко килограма сте качили по време на бременността, имате ли предходни манипулации, заболявания!?!? Не е необходима специална диплома, за да се прави ФМ, това е част от специалността АГ. Вие не сте запозната с нито една от квалификациите и обученията на Д-р Ковачев!  От къде сте сигурна, че истмоцелето не е от предишното секцио. Отварянето и замърсяването на раната НЕ Е ЛЕКАРСКА ГРЕШКА. От това което прочетох, не виждам лекарска грешка. Редно е всеки човек да носи отговорност за собственото си здраве. Имахте ли добра подготовка преди да забременеете, каквато сме имали всички пациентки на доктора, които е проследявал от до. Следихте ли си при него бременността? Ако де чудете, защо има толкова положителни отзиви за неговата работа - ето заради това. Аз съм имала подготовка от няколко месеца, бременността ми протече гладко и безпроблемно, защото той държеше под контрол всичко, дори и стила на живот ( хранене, физическа активност, добавки, пробиотици и други ). Качила съм 13кг. Възстановяването ми след секциото беше светкавично и без следродилна депресия.  Давате ли си сметка, че ако нямате доказателства, това са клевети и носите съдебна отговорност за това?  А, че сте с ниски общи здравни познания се вижда от писанията. Съчувствам на лекарите до които ще имате досег в бъдеще…. Естесвено е, че ако са налице медицински пропуски нито един човек не би оставил нещата така. Щом не сте предприела съответните мерки, става ясно, че просто ви е крив света и вероятно сте с хормонален дисбаланс, да не напиша и други отклонения, които се забелязват. Може би е добре да потърсите отговорност от лекаря по съответните пътища, защото вероятно той ще бъде длъжен да се защити от клеветите, които публично ръсите. Определено ще намеря начин да му изпратя линк, за да прочете какви клевети пишете. А, какво самочувствие и наглост демонстрирате…. Щяла да го уволни от Софиямед, ако искала 🤣🤣🤣🤣🤣 и да го вкара в затвора 🤣🤣🤣🤣. Аз пък ви съветвам да си подобрите здравния статус ( физически и психически ), че горкия ви мъж няма да издържи още дълго.
Каква е цената на хистероскопия при д-р Ковачев и къде ги прави?Някоя от вас да е правила поради сраствания и какъв вид хистероскопия правихте?Имахте ли успех след това?
Не препоръчвам за никаква манипулазия. Чест и уважение към дамите,но те са имали късмет не благодарение на този некадърник. 4м слид раждане секцио се оказах с Истмоцеле диагноза която се лекува с хистероскопия но не дава гаранция и дава рецидив. Опциите това да се случи е некадърен разрез,съответно шев. Или
Неправшлна маточна мускулатура. Изключваме последното зящота след първо секцио нямах дори срастване това констатира и напереното лекарче във входа на операцията. Замърси ме,раната се отвори цял
Месец орева света че идва да ме промива сякаш аз бях вшновна че е некадърен.Без да пусне проба назначи антибиотик от който щях да се задуша имала съм алергия но той не провери !  Дебела бях стара бях 35г какво ли не измисли. При второто мнение хората в кабинета бяха в ступор от простотиите му. Няма да споменавам че проми фетални морфологии без да има квалификация!

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 10:36 от bicheva_y

# 124
Момичета, не се хабете Simple Smile Аз я провокирах с няколко въпроса и се оплете здраво. Част е от кампания на друг лекар, който набира пациенти - в момента много такива профили се регистрират и пишат по темите на конкретни лекари (първи пост ever).
Все пак е добре, че се включихте, като се замисля, защото някой не врял и кипял като мен може би би се вързал…

# 125
Моите уважения, макар че като гледам вие нямате никакво към нас пациентките с думите си за доктора, НО.. след като сте толкова убедена в думите си и можете да си играете с хляба на един лекар, защо пишете тук? Такива смешно фалшиви профили като вашите няма как да успеят. Междудругото отворена рана не се получава заради некадърен лекар, а заради здравословното състояние на пациента. Сама казвате, че е идвал и промивал раната и съм 100% убедена, че се е погрижил за вас, така както и за всички останали. Какво е видял от Сигридов? Как да пие алкохол и да се друса ли? Вие при него ли ходихте, защото той много обуча да обяснява как няма да раждане здрави деца. Стоя с името си и всеки знае моята история и това, че аз родих недоносено бебе при доктора, но знаете ли? Родих едно здраво бебе, така както ми беше обещал доктора, защото само той видя от една бяла точица калцирането на плацентата. Направи всичко възможно по силите си да родя здраво бебе, макар и недоносено. Дори в Шейново всички бяха възхитени. Не съм тръгнала да обвинявам доктора, че съм стигнала едва до 33г.с, защото причината си беше само и единствено в мен. Във фактори, които никой не е предполагал. Моя приятелка след мъртво раждане и прилагане на терапия, за която повечето лекари нв са чували, накрая роди перфектното момиченце като по учебник при доктора. Научете се да си подкрепяте тъпите коментари с факти и документи. Аман!

# 126
Чест и уважение и от мен, приемам еднакво всички мнения, независимо добри или лоши, стига да са написани по интелигентен начин, а не с вашия махленски изказ, пълен с обиди и грозни епитети. Това не е начинът да изразиш недоволството си към някой.
Ще започна с това, че аз имам истмоцеле от първото си секцио, което не е правено от д-р Ковачев и през ум не ми е минало, да обвинявам доктора, който ме е оперирал и ще ви кажа защо. Ако малко се поровите в темата, ще се информирате, че истмоцелето е вече буквално световен проблем сред жените, раждали секцио, именно, защото все по-често се избира като метод за раждане. Ами дайте тогава да съдим и уволняваме всички лекари по света, а!
Още нещо, за което е видно, че не сте се информирала е това, че истмоцелето е вид срастване и е НЕвъзможно, да го имате толкова скоро след операцията, сигурна съм, че сте го имала от първото си раждане, така както и аз. При мен беше открито няколко години след това, а не месеци и не, защото не съм ходила на прегледи, а поради причината, която посочих по-горе.
Относно това, че сте обвинявана, че сте била дебела и стара на 35 год., ще ви кажа, че аз съм на малко повече от 35 год. и никога не съм чула от устата на доктора, че съм стара, даже напротив, лично той ме подкрепя и в момента в желанието ми да имам още едно дете. Само че, аз за всичките 9 месеца, качих общо 11кг., а вие не споменавате колко сте качила?
Когато нападаме и клеветим работата на даден лекар е важно да изтъкнем и нашият принос през тези 9 месеца, защото в крайна сметка здравето ни, както и това на бъдещото ни дете е наша отговорност, а всичко взето заедно плюс проследяването на бременността е съвместна работа между пациентката и лекаря.
Дано да ме разберете правилно! Изказвам вижданията си като трезво мислещ човек, а не като "вярно куче" на д-р Ковачев!

# 127
Пак ще повторя, че не е реален профил и реална история...

# 128
То само като се види  правописа на дамата, по - скоро липсата му, е достатъчен червен флаг..

# 129
Пак ще повторя, че не е реален профил и реална история...
Това би било още по-жалко, както за жената, която е написала всичко, така и за лекаря, който е решил, че така ще си набави пациентки, а не чрез знанията и уменията си като такъв.

# 130
Не знам защо , когато някой сподели негативен коментар за лекар, всички трябва да ги нападат. Аз също имам горчив опит с д- р Ковачев. Вярвах, че е добър специалист, бях му се доверила, след което се сблъсках арогантно, непрофесионално и неадекватно отношение от негова страна, създало ми изключителен стрес по време на бременност и довело до необходимостта да си търся друг проследяващ лекар.
Впоследствие разбрах, че БХС, който се прави в МЦ Репробиомед, не е пълен, няма оценка на риск от прееклампсия,  което ми беше казано от двама други лекари, специалисти по ФМ.
Нужно ли е да споменавам, че миналата година доктора ме размотаваше 3 месеца, като се криеше и не ми отговаряше кога ще направи хистероскопия преди замразен трансфер. Нещо, за което и други дами са писали по различни групи и форуми.
Не искам да опетнявам името на никого, просто искам да наблегна на това , че има както много доволни, така и не до толкова доволни. Редно е всяка от нас да прочете написаното и сама да си направи изводите, а не да се напада някой, само защото е изразил своя негативен опит.

# 131
Аз искам да наблегна на това, че това е супер отвратителна кампания и не защото е негативна, а защото е очебийна и обидна даже - "те са тъпи и няма да се сетят"... еми не сме.
Пък на не-фалшивите профили тук желая четене с разбиране - започва да има нужда от все по-голяма цедка в тоя форум, което е мега неприятно.

# 132
Аз също бях пациентка на доктора. Като цяло беше доста положителен, даде увереност и започнахме процедурата по подготовка за бременност. Назначи изследвания, които не бих казала че бяха излишни, видя дефицити, назначи скъпи добавки, за да попълня дефицити. И се започнаха мъките с микробиологиите. Постоянно излизаше нещо, като за да изпише антибиотик чаках седмици. Адски е зает. След един курс антибиотик, отидох за втора МБ и отново някаква друга бактерия. И отново няколко седмични саги, за да изпише антибиотик. В крайна сметка на мен ми е неудобно да пиша през ден и се отказах. Разбирам че бременните са с приоритет, но все пак и ние искаме бебе и всяка седмица и за нас е важна. Отидох на друго място, реших да пусна нова МБ, която излезе чиста и започнахме опитите. В крайна сметка бебето стана от раз за моя изненада. Предполагам добавките са си изиграли ролята, така че не мога да кажа нищо лошо, но за мен е адски зает и реших да продължа да следя бременността на друго място, където при евентуален проблем ще може да се реагира веднага.

# 133
Аз също бях пациентка на доктора. Като цяло беше доста положителен, даде увереност и започнахме процедурата по подготовка за бременност. Назначи изследвания, които не бих казала че бяха излишни, видя дефицити, назначи скъпи добавки, за да попълня дефицити. И се започнаха мъките с микробиологиите. Постоянно излизаше нещо, като за да изпише антибиотик чаках седмици. Адски е зает. След един курс антибиотик, отидох за втора МБ и отново някаква друга бактерия. И отново няколко седмични саги, за да изпише антибиотик. В крайна сметка на мен ми е неудобно да пиша през ден и се отказах. Разбирам че бременните са с приоритет, но все пак и ние искаме бебе и всяка седмица и за нас е важна. Отидох на друго място, реших да пусна нова МБ, която излезе чиста и започнахме опитите. В крайна сметка бебето стана от раз за моя изненада. Предполагам добавките са си изиграли ролята, така че не мога да кажа нищо лошо, но за мен е адски зает и реших да продължа да следя бременността на друго място, където при евентуален проблем ще може да се реагира веднага.
Може ли да Ви пиша на лично във връзка с добавките Simple Smile

# 134
  • Пловдив
В сайта на Репробиомед няма цени, някой скоро ходил, може ли да сподели колко струва първичен преглед с ехограф?

Общи условия

Активация на акаунт