Д-р Николай Ковачев

• 14 978
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, искам да се запиша при д-р Ковачев, но виждам, че вече преглежда и в СофияМед. Според вас има ли значение дали ще съм към Репробиомед или в СофияМед? Става дума за проследяване на рискова бременност.

# 106
Здравейте, искам да се запиша при д-р Ковачев, но виждам, че вече преглежда и в СофияМед. Според вас има ли значение дали ще съм към Репробиомед или в СофияМед? Става дума за проследяване на рискова бременност.
Здравейте, по принцип, доктора следи бременностите в Репробиомед, но, ако предпочитате или ви е по- удобно да ходите в Софиямед, мисля, че няма да ви откаже. Можете да му пишете на Вайбър и да се разберете с него. Ако му нямате номера, пишете ми на лично и ще ви го дам. Успех!

# 107
Здравейте,

Някой с лапароскопия / хистероскопия при доктора може ли да ми даде информация как протича, къде се извършва и колко струва ?
Ако има и някой с двурога матка ще се радвам също да сподели опит дали и как е коригирана. Досега съм събрала много разнопосочни мнения от други лекари и другата седмица съм на консултация с д-р Ковачев.

# 108
Здравейте, може ли някой да ми сподели впечатления за лапароскопия при д-р Ковачев във връзка с хидросалпингс.

# 109
Здравейте,

Някой с лапароскопия / хистероскопия при доктора може ли да ми даде информация как протича, къде се извършва и колко струва ?
Ако има и някой с двурога матка ще се радвам също да сподели опит дали и как е коригирана. Досега съм събрала много разнопосочни мнения от други лекари и другата седмица съм на консултация с д-р Ковачев.

Здравейте,

Моята матка беше Т-образна и д-р Ковачев направи корекция чрез хистероскопия. Преди това имам неуспешна бременност в единия рог, завършила в голям месец.
Два-три месеца след процедурата забременях и в момента съм в 7-ми месец.
Цената доста варира, поне в моя случай имаше много за коригиране, заедно с изследванията излезна малко под 1 200 лв., най-оправдано похарчените ми пари.

# 110
Привет група, някой с информация за цени з апроследяване на бременност при д-р Ковачев? Опитах се да се свържа със София Мед за информация , но никой не си вдига телефона, защо ли им е.... та имате ли скорошна информация? И евентуално какво включва като брой прегледи , БХС, и т.н. Благодаря Simple Smile

# 111
Привет група, някой с информация за цени з апроследяване на бременност при д-р Ковачев? Опитах се да се свържа със София Мед за информация , но никой не си вдига телефона, защо ли им е.... та имате ли скорошна информация? И евентуално какво включва като брой прегледи , БХС, и т.н. Благодаря Simple Smile
Привет! Доктора следи бременностите в МЦ Репробиомед, затова се свържете с тях след празниците, тъй като вече не работят. Графикът му за м. Януари излезе преди няколко дни, дано да са останали часове. Успех.!

# 112
  • гр. Плевен

Как са лактобацилите?Те са от особено важно значение за това микробиологията даже наред.
И аз съм се видяла в чудо,последно сложих ваксина Гинатрен,ама и от нея няма ефект,предстои ми бустер и се чудя дали изоо да го слагам.Бактерии нямам ,микробиологиите са ми чисти ,но лактобацилите са силно намалени (редуцирани),което при бременност ще си е предпоставка за инфекции.
На всичкото отгоре в момента са изчезнали от пазара една огромна част от пробиотиците иначе имам една схема за бактериална вагиноза,която много добре оправя средата.

Лактобацилите са редуцирани. Sad
Може ли да споделите схемата за БВ, която работи.
[/quote]

ЗДРАВЕЙТЕ!
О т къде купихте ваксината Гинатрен? Благодаря!

# 113
  • София
При мен Гинатрен нямаше абсолютно никакъв ефект, с три дози + бустер .

# 114
Каква е цената на хистероскопия при д-р Ковачев и къде ги прави?Някоя от вас да е правила поради сраствания и какъв вид хистероскопия правихте?Имахте ли успех след това?

# 115

Как са лактобацилите?Те са от особено важно значение за това микробиологията даже наред.
И аз съм се видяла в чудо,последно сложих ваксина Гинатрен,ама и от нея няма ефект,предстои ми бустер и се чудя дали изоо да го слагам.Бактерии нямам ,микробиологиите са ми чисти ,но лактобацилите са силно намалени (редуцирани),което при бременност ще си е предпоставка за инфекции.
На всичкото отгоре в момента са изчезнали от пазара една огромна част от пробиотиците иначе имам една схема за бактериална вагиноза,която много добре оправя средата.

Лактобацилите са редуцирани. Sad
Може ли да споделите схемата за БВ, която работи.

ЗДРАВЕЙТЕ!
О т къде купихте ваксината Гинатрен? Благодаря!
[/quote]
Аз също слагах ваксината, закупих я лично от Германия с рецепта. Съхранява се в хладилник. При мен имаше резултат!

# 116
Каква е цената на хистероскопия при д-р Ковачев и къде ги прави?Някоя от вас да е правила поради сраствания и какъв вид хистероскопия правихте?Имахте ли успех след това?
Цена не мога да кажа, защото моите бяха 2021. Имам 3 при доктора - 2 без упойка в МЦ Сигридов и 1 с упойка в Репробиомед.
Имах много ама много сраствания и огромен септум абе матката на нищо не приличаше. Доктора я направи чисто нова Simple Smile След неговата намеса най-накрая износих и родих живо и здраво дете, след 5 загубени бебета преди това. Абсолютно никакви проблеми при процедурите. Имала съм по-неприятни гинекологични прегледи (не при Ковачев Simple Smile) отколкото хистероскопиите Simple Smile

# 117
Не препоръчвам за никаква манипулазия. Чест и уважение към дамите,но те са имали късмет не благодарение на този некадърник. 4м слид раждане секцио се оказах с Истмоцеле диагноза която се лекува с хистероскопия но не дава гаранция и дава рецидив. Опциите това да се случи е некадърен разрез,съответно шев. Или
Неправшлна маточна мускулатура. Изключваме последното зящота след първо секцио нямах дори срастване това констатира и напереното лекарче във входа на операцията. Замърси ме,раната се отвори цял
Месец орева света че идва да ме промива сякаш аз бях вшновна че е некадърен.Без да пусне проба назначи антибиотик от който щях да се задуша имала съм алергия но той не провери !  Дебела бях стара бях 35г какво ли не измисли. При второто мнение хората в кабинета бяха в ступор от простотиите му. Няма да споменавам че проми фетални морфологии без да има квалификация!

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 09:40 от bubanka

# 118
  • Be realistic - plan for a miracle.
Кога се случи това?
Сигнализирахте ли? Само ако подадете жалба и се заемете ще има шанс да "влезе в затвора", както изразявате, че искате.
Кои лекари/болница ви дадоха второто мнение?

# 119
Кога се случи това?
Сигнализирахте ли? Само ако подадете жалба и се заемете ще има шанс да "влезе в затвора", както изразявате, че искате.
Кои лекари/болница ви дадоха второто мнение?

Няма да споменавам имена. Сам се хвалеше че по тези групи има фенки които са ме “верни кучета” и следят всичко. Доста над неговото ниво. Той е уведомен. Последния път ми обясни,че ще му се извиня за думите след прегледа за второ мнение…..нахалник. Ако исках още на момента изхвърча от Софиямед уж бързаше да си изродил още няколко пациентки и щял да напуска оплякваше се от болницата а гледам още хляб яде от нея.

Общи условия

Активация на акаунт