Дискова херния - 22

• 83 639
  • 730
  •   3
Отговори
# 285
  • На планетата земя
А, трябва ли да съм медицинско лице, за да имам мнения и да мога да чета с разбиране? (Не ми отговаряй - риторичен въпрос). Simple Smile
Иначе, да... Темата е пълна с пострадали от лекари-касапи. Доверявайте се. Ако можете.

BUBA_k,
Скрит текст:
отговорих ти на въпроса, като редактирах предишния ми пост
.

Четеш с разбиране, но не казваш с кое по -точно не си съгласна, нали така?

Написах с кое не съм съгласна. Трябваше да напиша и с кое съм съгласна ли?

Айди много простичко ще го напиша този път:

Пациентът е отишъл за озонотерапия в поясния отдел. Докторът го е оперирал във врата. Капиш? Grinning

Да, прави бяха по- нагоре, че няма смисъл да ти се обяснява. Аз конкретно също се отказвам, така и така нищо няма да разбереш. Ама не е лошо да спреш вече да се излагаш. Simple Smile

# 286
Да ми се обяснява? Извинявай, какво? Ти си тази, която ми поиска обяснение на мнението ми. Дадох. И за това че ти отговорих достъчно изчерпателно, се изложих ли? Окей. Simple Smile Безразлично ми е, в случая.

# 287
Назначил ми е сега  нови изследвания,
Какви изследвания назначи?🤔

# 288
  • На планетата земя
Назначил ми е сега  нови изследвания,
Какви изследвания назначи?🤔

ЯМР на съседен отдел откъдето смята, че са кризите и ревма фактори и други изследвания. Защото диагнозата трябва и да се докаже. Иначе според д-р Васви при мен проблема не е от гръбнака. Прегледа ми цялата стара медицинска документация.

# 289
24 юли 2023, 16:36 ч.
Здравейте, аз имам 2 дискови хернии от 3 години и преди бях достигнала до подобряване на състоянието след една година обезболяващи и какво ли не ми помагаха сьстоянието ми да е търпимо инжекциите дискус композитум.Сега съм бременна в началото на 6ти месец и кръста започна пак с стлните кризи  питах лекари за инжнекциите не са сигурни дали може по време на бременност, хомеопатични са но не са убедени на сто процента... Някой ползвал ли е по време на бременност

# 290
Здравейте, възможно ли е от дискова херния да има болка и ниско долу в корема? Около зоната на левия яйчник?

# 291
Здравейте, възможно ли е от дискова херния да има болка и ниско долу в корема? Около зоната на левия яйчник?
Нр знам дали е възможно, но може би даа,имам увреждане на Л5 и неврохирурга ми каза че съвсем е всъкожно да дава отражение и това да е причина за болки там,поне при мен

# 292
Виолетка, да, възможно е да боли и там.
За бременността не знам може ли да се слагат инцекции, но моята Аг беше казала за някакво хомеопатично лекарство - Дископатин, ако много ме заболи. Аз така и не стигнах до него.

# 293
  • София /Абсурдистан
Някой с доказана ДХ минавал ли е на ТЕЛК? Струва ли си занимавката?
Аз. Но имам и сколиоза. Имам и онкологичен проблем. Дадоха 75 %, втора група. По принцип съм за първа, едвам ходя, ама къде ти…

# 294
Доколкото съм чела, ако сте "само" с дискова дискова херния дават 30-35 процента, което не ви носи никакви предимства .

# 295
Здравейте,влизам да споделя нещо...
Около два месеца пих протеолитичните ензими като е по схемата на първа страница,но почти никакъв ефект не получих ,болките от дисковата херния си продължиха, схващането на десния крак също.
Преди три дни реших да ги заменя с екстракт от босвелия(като към нея има и куркума),цисус и папая,вземам ги 3 пъти по 2 хапчета.След третия прием усетих затишие на болката ,и вече не усещам крака си като натегнат.
Споделям го , защото може на някой друг тази комбинация също да му помогне.

# 296
Здравейте,влизам да споделя нещо...
Около два месеца пих протеолитичните ензими като е по схемата на първа страница,но почти никакъв ефект не получих ,болките от дисковата херния си продължиха, схващането на десния крак също.
Преди три дни реших да ги заменя с екстракт от босвелия(като към нея има и куркума),цисус и папая,вземам ги 3 пъти по 2 хапчета.След третия прием усетих затишие на болката ,и вече не усещам крака си като натегнат.
Споделям го , защото може на някой друг тази комбинация също да му помогне.

Здравейте,
в момента съм на втора седмица от протеолитичните....и не виждам и аз разлика, но дори и изчистване от фибрини да има пак е добре.

Може ли линк/точно име на продукта, който цитирате ?

# 297
Босвелия е на now food,а папаята и цисус са отделени продукти

# 298
Здравейте 🙂
Има ли някой, при който дисковата херния да е от едната страна, в същото време да има болки в другия крак?
Защото при мен е така, хернията е от лявата страна, а ме боли десния крак. Според неврохирурга, който посетих, това на теория е невъзможно, каза, че от която страна е хернията, боли и същия крак, обаче на практика при мен се получава обратно.
Правих рентгенова снимка на десния крак и е абсолютно здрав и според мен болката в крака е от хернията.

# 299
Босвелия е на now food,а папаята и цисус са отделени продукти

Папаята - имате в предвид papain на now foods ли (дъвчащи таблетки) ? другото го намерих пак в iherb от няколко производителя..

иначе и руското "чудо" Карапаин съдържа точно това

Общи условия

Активация на акаунт