Частни училища - информативно-дискусионна тема - 58

• 67 566
  • 787
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ох, любимото ми е като някой изтърси, че в дадено училище (хайде да не уточнявам кое) успехът се дължи на това, че децата са "подредени, стриктни, кротки и много ученолюбиви". Какъв беше този подбор на деца, че до 7 клас ги подреждат стриктно и те сами кротко си учат Joy Познавайки отвътре два випуска на въпросното училище, всеки път искрено се забавлявам като стигнем до тази поанта.

# 196
  • София
Фенси, Прогресивното нямат двор, но ползват двора на 126, както и ходят до парка или някакви градинки и баскетболно игрище в Стрелбище. Негативи имат най-различни, но неизлизане навън не е сред тях - задължително излизат дори в лошо време навън за около 30 Мин или 1 час след обяда, и дори децата от 5 клас нагоре излизаха, когато дъщеря ми беше там. Обикновено по-големите ходеха да играят баскетбол наблизо.
Не си представям някой да пуши в тоалетната на училище, това ми звучи като тотално изпусната работа, освен ако не е еднократно и не е последвала санкция (за какъвто случай на вейп знам за дете в 6 клас на СС от дете от същия клас). Такива инциденти навсякъде могат да си случат, но ако е практика - много лошо говори за Британика.

# 197
  • в страната на чудесата
Верно ли пушат в училище?
Какъв е отговорът на училището?
А пият ли?

# 198
Верно ли пушат в училище?
Какъв е отговорът на училището?
А пият ли?

И се дрогират, сигурно. Те затова ходят предимно в тая Британика. Да не отиват зян хубавите тоалетни. Така е като не са концептуално читави като училище.

# 199
  • София
Не съм много склонна да го повярвам това за пушенето в тоалетните. Допускам най-много да е бил епизодичен случай на направил се на интересен тинейджър, който се преразказва като едва ли не утвърдена практика. Малко като "филмът не бил шведски, а съветски".

# 200
Всъщност не е единичен случай, мерките, които са взели са разговори с родители. И не е само едно дете, така че съвсем не говорим за инцидент. Продават се и електронни цигари, но това го има и в други училища не е само Британика.

# 201
  • в страната на чудесата
Къде ги продават? Та то наблизо има ли къде да пазаруват?

# 202
  • София
Къде ги продават? Та то наблизо има ли къде да пазаруват?

Има магазини, да.

# 203
  • София
И в тоалетните на Колежа сме пушили.

# 204
И в двора също😀

# 205
  • в страната на чудесата
Е ама там няма първолаци

# 206
  • София
Щото дворът е много голям. В училищата с по-малки дворове се пуши извън двора. Simple Smile

# 207
Фенси, Прогресивното нямат двор, но ползват двора на 126, както и ходят до парка или някакви градинки и баскетболно игрище в Стрелбище. Негативи имат най-различни, но неизлизане навън не е сред тях - задължително излизат дори в лошо време навън за около 30 Мин или 1 час след обяда, и дори децата от 5 клас нагоре излизаха, когато дъщеря ми беше там. Обикновено по-големите ходеха да играят баскетбол наблизо.
Не си представям някой да пуши в тоалетната на училище, това ми звучи като тотално изпусната работа, освен ако не е еднократно и не е последвала санкция (за какъвто случай на вейп знам за дете в 6 клас на СС от дете от същия клас). Такива инциденти навсякъде могат да си случат, но ако е практика - много лошо говори за Британика.

Защото постът ми беше изтрит. Да повторя.

Така, де. Но все пак нямат двор, който да бърка в очите и да се обсъжда, както този на ПЧМГ.

И детето с вайпа, беше изключенот в края на 6 клас, миналата година. Това само за пример как се действа в СС по отношение на правилник.

# 208
За такова нещо не би трябвало да се изключва. Не ни казваш цялата клюка.

# 209
  • София
Това явно е друго дете, моята случка е с дете отпреди 2 г., но също не му е продължен договора за следващата година.

Общи условия

Активация на акаунт