Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 319
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 800
Ваня Щерева не е това, което беше. Не може и душата в рая и с хиалурон в устата. В случая искам да кажа, че тя беше алтернативен човек преди години с различен вид, мнение, водеше се интелигентна наистина, а сега държи да демонстрира колко е яка с корекциите си, снимайки се с други “коригирани”, и пишейки напънати стихове, уж модерен стил. Ми не стават.
Ако тя наистина работи по Ергенът, подозирам, че ужасният резултат от работата и се дължи на това, че тя продължава да смята че е много интелигентна, а публиката много тъпа, и се ядосва като разбере че не и се връзват и това май не е точно така.

# 1 801
Пресен пример: да се пише писмо от сценарист. Освен че се изтърка този номер в друго предаване, текстът е нелеп, колкото на Наум за розите.

Аз се чудя качеството на сценаристите ли падна до толкова или просто ни взимат за нискочели.

И двете. Плюс това, че те не приемат критика и нямат самокритика, затова и не се развиват.

# 1 802
Единственият "Скорпион" е Елена.

Еми не им е харесала срещата на Евгени и Кристина, не са се харесали взаимно. Какво по-нормално от това?
С всичките 25 ли се предполага, че трябва да се хареса? И че всичките те ще го харесат? Ами не.
Не върви и толкова. Защо по презумпция, че тя била имала някаква опаковка, харесваща се на мнозина, да се подразбира че и на него ще му хареса?
Еми не му хареса в цялост. И тя не го хареса.
Що са нужни тези драми кой кого как е представил?
Излез с достойнство, за което претендираш, от ситуацията.

# 1 803
Милица се оказа скрита лимонка. Аз реших, че ще играе ролята на Елвира, ще реди стихове и ще  се прави на девственица, я то какво се оказа.
О времена, о нрави. Сега като се запознаеш с момиче направо може. да й искаш направо онлифенса.
Едното не пречи на другото, колкото и парадоксално да звучи. Даже е обяснимо.

# 1 804
Аз пък съм много "за" момичетата да отпадат 'овреме на база (уж) мнението на ергена, но не и да държат до края няколкото "ключови" фигури,само за да поддържат зрителския интерес. Нека има динамика, голям праз,че след срещата веднага била отпаднала Кристина. Ми нали това им е целта на тези срещи. Той не може да ги вземе всичките 20+ накрая.

# 1 805
Аз пък съм много "за" момичетата да отпадат 'овреме на база (уж) мнението на ергена, но не и да държат до края няколкото "ключови" фигури,само за да поддържат зрителския интерес. Нека има динамика, голям праз,че след срещата веднага била отпаднала Кристина. Ми нали това им е целта на тези срещи. Той не може да ги вземе всичките 20+ накрая.
Абсолютно! Точно и това харесвам в Евгени,личи му когато нещо/някоя не му хареса. На светлинни години е от Виктор,който само въздишаше "много мило"  с фалшива усмивка

# 1 806
Това, че хората имаме различен вкус за красота не значи, че е хейт. Аз също не мисля, че Кристина е нещо невиждано. Виж Айлин ми е по-красива, също има много други хубави момичета в формата.

# 1 807
Кристина въобще НЕ смяташе, че срещата е минала зле! Дори после изкоментира, че било супер.. Има се за перфектна, затова и не търси проблема в себе си, а във всичко/всички останали.

# 1 808
Тези коментари са ми любими - не е нещо невиждано, не е нещо особено. Обикновено като отговоря добре, дай пример за нещо ,, особено” тогава , човекът или  млъква, или уж дава, ама следва ,, има и по- хубави от нея/него” .😀😀😀😀 Абсолютно си е хубава Кристина и си е нещо особено, както и Айлин, Михаела- може и да има и други спроед личния вкус, които забравям, например от червенокоските.

# 1 809
На мен ми се стори  , че Кристина беше видимо напрегната още с качването си в яхтата . През цялото време ѝ беше супер неловко , изглеждаше така сякаш някой насила я е изпратил там . Много малко видяхме от това момиче , не може да си правим изводи от една среща . Красива е , изглежда ми и възпитана , но реално не видяхме нищо от нея .

# 1 810
Не мисля, че продукцията е "направила мръсно" на Кристина и затова накарали  "марионетката" Евгени да я изгони. Ок, красива е и явно затова я покани на една от първите срещи. Срещата не се получи, не се харесаха и логично няма защо да продължават. Това беше за мен едно от най-нормалните развития  в шоуто за двата му сезона. Не помня Виктор да е отпращал в ранен етап красавица, независимо че не им се е получавал контактът. Държеше ги поне до след средата на шоуто. Евгени постъпи логично и смятам, че е било негово решение. Разбираемо е и монтажът да подбере моменти от срещата, от които да се види защо не са си паснали.

# 1 811
Кристина определено е хубава, но няма никакъв чар...прекалено много кифлее и с тази намусена муцунка...
Същото смятам и за Валерия. Много ми хареса в началото, обаче се оказа една вяла и полузаспала.... Без никакъв  живец.

# 1 812
За мен Кристина е типична Барби красота, но без усмивката. Не е моят тип красавица, но виждам защо много мъже припадат по това, въпрос на различни предпочитания. Смятам, че е красавица без чар.

# 1 813
Кристина може да е всякаква, ама да каже някой, че не е красива, айде дее! Като кукла е момичето. Чак пък до магазина да срещате 100 по-хубави момичета, къде е този магазин, бре? И аз искам да отида до там!

# 1 814
Момичета, не беше ли ходила РозмариН в Турция по време на снимките, от екипа ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт