Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 319
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 785

Ново видео - РЕАГИРАМЕ НА ЕПИЗОД ОТ ЕРГЕНЪТ - https://youtu.be/PSrUR1XqHPw - ЧакалCast

# 1 786
Кристина при влизането си ми създаде впечатление на хубаво и умно момиче.Е,оказа се въздух под налягане.В обкръжението си имам такива вечно мрънкащи и недоволни от живота хора,но говоря за хора на порядъчна възраст,минали през какво ли не ,а тя е прекалено млада.Като стане на тяхната възраст,може да се пробва във филма "Сърдити бабички",ако измислят такъв-пък и нали я влече актьорството.Засега от мен има титла "Киселец на годината".А,щях да забравя-нали си имала спонсор-затова даваше отбой в различни ситуации-да не го изтърве.

# 1 787
# 1 788
Ще дам и моите пет стотинки за Кристина. Това момиченце е типична кифличка. Не ми е красива, ама грам, защото за мен красотата е съвкупност от външно и вътрешно излъчване. При Кристина опаковката е празна. Няма как да я намирам за красива. Като цяло ми е антипатична. В момента реве насам-натам, защото участието ѝ не донесе търсения ефект и Крисито е в шок. Много ниска топка е. Само претенциЙте ѝ са високи 🙄

# 1 789
А на Кристина носът дали е правен нещо, или си е такъв? 
Според мен нослето е пипано на 100% .

# 1 790
Ще дам и моите пет стотинки за Кристина. Това момиченце е типична кифличка. Не ми е красива, ама грам, защото за мен красотата е съвкупност от външно и вътрешно излъчване. При Кристина опаковката е празна. Няма как да я намирам за красива. Като цяло ми е антипатична. В момента реве насам-натам, защото участието ѝ не донесе търсения ефект и Крисито е в шок. Много ниска топка е. Само претенциЙте ѝ са високи 🙄

На мен лично ми е чудно какъв точно ефект очакват момичетата от влизането в подобен формат. Особено, след като всички до една си показват простотията. Ако са умни, ще гледат внимателно, за да се видят отстрани и ще приемат критиките към себе си за градивни, за да променят нещо. А те всички до една го играят обидени, че хората ги хейтят - ама, че ги хейтят, защото са ги видяли колко струват, това няма значение. Те все не били такива, каквито ги били показвали. Мхмммм - всички са благи, добри и интелигентни, пък лошите сценаристи ги показват, като злобни, прости, селски пръчки с големи претенции и самочувствие без покритие. Ти да видиш!

# 1 791
Ваня Щерева имаше интервю в бтв, щяло да има обрати в Ергена. Чудела се защо хората искат още ог сега да знаят победителката. Защото  след миналогодишното фиаско с Питона искам да знам дали въобще да си губя времето с това предаване.

# 1 792
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Леля ви Ваня Щерева беше преди малко при Петинка Дикова.
Коментираха Ергена заедно с Павел /дуетната половинка на Венци Венц/,
трудно ми е да определея кое беше по-противно. Леля ви Ванче да се кара
защо така се коментират момите и искат да научат победителката предварително,
или Петинка, която редовно дъх не моЖ си поеме от това да лее дитирамби.
Но да знаете няма нагласени нища, момичетата сите до една са много готини
и трябва да се поставим в техните обувки. А да и не го казаха директно, но определено
четат коментарите. Дали по социалките или тук не става ясно, но ние така или иначе си
знаем, че ТУК четат всички.

# 1 793
Ванчето Щерева е време или да влезе като участничка в трети сезон, или да оглави формат за вечната Мома. Стига е писала и говорила глупости.

# 1 794
На мен лично ми е чудно какъв точно ефект очакват момичетата от влизането в подобен формат. Особено, след като всички до една си показват простотията. Ако са умни, ще гледат внимателно, за да се видят отстрани и ще приемат критиките към себе си за градивни, за да променят нещо.
Ако бяха умни, нямаше изобщо да са там Grinning Да стават за резил и да ги обсъжда кой ли не за пет минутки слава.

# 1 795
Очакват, че ще се видят такива, каквито те самите мислят че са. Кристина например има много високо мнение за себе си и ѝ е по-лесно да смята, че някой много лош я е представил в лоша светлина. Това, че Кристина не се срамува от представянето си и търси вина другаде, още веднъж доказва ниското ѝ интелектуално ниво.
И още нещо госпожицата се смята за едва ли не най-красивата жена в България, защото спечелила нещо си.
Криска, ако четеш, ежедневно виждам по-красиви жени от теб в магазина до вкъщи.

# 1 796
Ванчето Щерева е време или да влезе като участничка в трети сезон, или да оглави формат за вечната Мома. Стига е писала и говорила глупости.

Тя не би имала никакъв шанс в такова предаване. Освен, че е попрестаряла вече, с нейното поведение и характер, ще бъде първата изгонена най-вероятно. А пък колкото и да е отракана, възвишена и ЕнтелЕгентна, като се сблъска лице в лице с млади, нахакати, напористи и прости момИ, не знам точно колко ще устиска. Иначе отстрани е много лесно да раздава акъл.

# 1 797
И Ваня Щерева, и Антон Стефанов ги видяхме вече в брадъра колко ги разбират игрите, колко ги умеят. От такива като тях не приемам критика като зрител. Да се стараят повече, вместо да търсят проблем в аудиторията. Всъщност трябва да са благодарни, че имат такава след всичките им профанщини. Пресен пример: да се пише писмо от сценарист. Освен че се изтърка този номер в друго предаване, текстът е нелеп, колкото на Наум за розите. Но нека като го излъчат, пак оросят някое предаване да се жалват, че не са разбрани, че зрителят бил мнителен и не ще да им влезе в миризливите обувки.

# 1 798
Пресен пример: да се пише писмо от сценарист. Освен че се изтърка този номер в друго предаване, текстът е нелеп, колкото на Наум за розите.

Аз се чудя качеството на сценаристите ли падна до толкова или просто ни взимат за нискочели.

# 1 799
Миналата година първата статия, която прочетох коя ще е победителката беше вярна. Сега, ако е същото хич отново не ми се ще. Не, че искам някоя определено да спечели Grinning
За мен срещата с Кристина не беше чак такъв провал. Личеше си, че се притеснява. Просто има хора, които не могат да се разкрият още на първа среща. Да не говорим за целувка или друго. Но явно Евгени не му е допаднала и не желае да ѝ даде шанс и да се опита така да се каже да разтопи леда. Grinning Може и друго да се случило и да не ни го показват. По-добре беше нищо да не коментира. Тук може да се включите какви са скорпиончетата, тя е такава зодия, доколкото си спомням. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт