Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 310
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 770
Айрян Бобева е това. Красиво момиче е била и преди това, едва ли е имала нужда от толкова интервенции, но... просто започват от много малки и няма спиране.

# 1 771
Не вярвам Милица да има only fans.

# 1 772
  • Вестерос
Беше качен скрий шот от онли фенса ѝ

# 1 773
Не вярвам. Ако е така, то тя е егати двойния аршин.

# 1 774
Като я видях как танцува определено вярвам Sweat Smile Никаква свита теменужка не е.

# 1 775
Хм бях забравила, че Кристина отказа играта с балоните. Явно още от там са я нарочили за отмъщение. Вероятно има сериозен договор , но продукцията не прощава. Ако някой си мисли, че не могат да изкарат за когото си поискат срещата пълен провал , и че при заснемането на всички срещи няма неловки моменти които после се изтриват . А и да добавим , че и продукцията тук спомага . Не вярвам Кристина да е по-капризна от повечето болни егота там или по-претенциозна. Просто отказа да играе игриките там, и я излъчиха в най-лоша светлина. Може би за това и е обидно . Но не смее да да рита срещу продукцията , а го прави срещу марионетката им Евгени. Ето и хората които го познават тук във форума, доказват , че играе роля и няма нищо общо със себе си .
Не познавам Кристина нито ме интересува, но не понасям да гледам, как власт имащи мачкат някой и го излагат ,защото не им играе по свирката. И то за еднато тъпо шоу , дори не е за нещо сериозно.
Ако миналия сезон на моменти са заблуждавах, че има естествени неща там, тук вече актьорската калпава игра боде очите , и ако преди все пак имах някакви съмнения , че всичко е 90 процента нагласено, то тази нямам и грам. Ще обсъждам, участниците спрямо ролята която са си избрали ,
И моля спрете с отвратителните спойлери . Който си няма работа по цял ден  и му е на живот и смърт всяка подрибност около момите и да узнае два дни преди започването на шоуто, коя е избраницата - той ще научи от така наречената свободна информация от нета.Престанете да ни навирате "откритията" си в темата, можем да се информираме ако решим , не сме по-прости .Досадно и егоистично е, направете си тема - Недоказани спойлери и спрете да ни тровите. Благодаря

# 1 776
А на Кристина носът дали е правен нещо, или си е такъв?

# 1 777
  • Вестерос
Много се смях на тази снимка, качена от Ергена във фб

И ако тези два коментара

# 1 778
Айлин наистина е била много хубава, сега наистина освен промяната и маже с червилото много над устната си. Не разбирам тази мода, според мен е грозно, ама те си знаят.
Аз не знам какви са подробностите за участничките, които са “егоистични” и не трябва да се пишат тук.
На мен ми е малко странно като се заговори за луни и асценденти, но всеки с интересите си. Клюкарските подробности са ми интересни, защото това все пак е клюкарско предаване до голяма степен.

# 1 779
Айлин наистина е била много хубава, сега наистина освен промяната и маже с червилото много над устната си. Не разбирам тази мода, според мен е грозно, ама те си знаят.
Аз не знам какви са подробностите за участничките, които са “егоистични” и не трябва да се пишат тук.
На мен ми е малко странно като се заговори за луни и асценденти, но всеки с интересите си. Клюкарските подробности са ми интересни, защото това все пак е клюкарско предаване до голяма степен.

Не говря за клюкарски подробности , а за такива разкриващи финалиста и обезсмислящи гледането.

# 1 780
  • София
На мен ми се стори, че Кристина се притесняваше, търсеше камерата с очи. Друг е въпросът, че ако те е страх от мечки, не ходиш в гората. А още по-друг е, че основно умение е човек да губи с достойнство, този обяснителен режим не и прави услуга.

# 1 781
Милица се оказа скрита лимонка. Аз реших, че ще играе ролята на Елвира, ще реди стихове и ще  се прави на девственица, я то какво се оказа.
О времена, о нрави. Сега като се запознаеш с момиче направо може. да й искаш направо онлифенса.

# 1 782
Не е ясно защо Кристина търси човек, който да разказва за състоянието си, при положение, че твърди, че е нещо, което може да разкаже от първо лице. Това че не яде тестени изделия, за да не дебелее е друг въпрос.

Проблемът не е, че не консумира глутен или е с претенции разни, а че е дразнещо негативна и натоварваща.

Това че е неприкрита търсачка на слава - също, но не е единствената там все пак.

# 1 783
Кристина е време да спре да хленчи и да продължи напред. Влезнала е в шоу, тя какво очаква. Предполагам, че освен в играта с балоните и за други неща е отказала да ги прави. Вместо да сваля Ергени, тя стой и мрънка глутен, вода и тн. Нормално е да и кажат чао, като не иска да участва в шоуто.

# 1 784
Явно е маниакален типаж. От онези хора, които ако ги изгониш през вратата - ще нахълтат през прозореца.

Пролича си от фразата, когато Евгени я изпрати със Сбогом, а тя отвърна с Довиждане.

Има такива нахални хора, които не се примиряват, че са извън играта и са в режим Мумията се завръща.

Странно е, че Наум не се появи да обяви, че за нея историята приключва, както обикновено. Странно е и сбогуването на ергенчето, но явно има причина.

Общи условия

Активация на акаунт