Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 593
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 405
Розовата рокля е Габриела ,а оранжевата коса е Лия

# 406
Гледам, гледам и ми се прииска и аз да участвам в тази простотия. Омъжени взимат ли? Ще сваля халката за снимките Joy

# 407
Докато ви настигна с коментарите...Joy
Габи без грим е направо плашило, мързи ли я да се гримира.
Виждам, че ЕрГени се мъчи, старае се момъка, но мъка...
Трагикомедия отвсякъде..
А Меган ако може, ще го изяде с парцалите, страховит психопатски поглед има.
.

# 408
Хорото ми хареса, салсата, имат нужда от повече ритъм... Ххх, и бихармонията е наред. Ай видим как ще се представят мадамите.

# 409
  • София
С народния танц бяха много готини, бяха с настроение и добре им се получи.
А всички ли момичета от наличните, неотпаднали след розата, минават на такава индивидуална среща?

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 22:12 от emeto®

# 410
Тя е жива - умряла и ясно личи защо всъщност е в това предаване - написа се по - горе. Поредната излагация за организаторите на това предаване.
Защо? Аз не можах да открия мнение по този въпрос. Сигурно за реклама, знам ли.. то както са казали и лошата реклама е реклама.

# 411
Много си личи сценария. Тези момичета, а и самият ерген не казват нищо, което да не е одобрено от сценаристите.

# 412
Милица ще се раздаде на кючека за всички... Чак не ми се иска да гледам подобно падение! Или умопомрачение?

# 413
Евгени също не я провокира с някаква интересна тема, не видях да беше подхванат някакъв интересен разговор. Не знаем и той може ли да води такъв. Тя е жива - умряла и ясно личи защо всъщност е в това предаване - написа се по - горе. Поредната излагация за организаторите на това предаване.

И какъв интересен разговор да подхване?

# 414
Кристина: "не харесвам чушки, гуакамоле, песто".  Да добавим и Евгени в списъка, предлагам аз.Joy
Танците са уникални.
Ахаха, това не го чух. Значи от всичко на света харесва само Египет. И зайчета Joy

# 415
Евгени също не я провокира с някаква интересна тема, не видях да беше подхванат някакъв интересен разговор. Не знаем и той може ли да води такъв. Тя е жива - умряла и ясно личи защо всъщност е в това предаване - написа се по - горе. Поредната излагация за организаторите на това предаване.

И какъв интересен разговор да подхване?
Да пита какво друго не харесва. Да минава целия списък

# 416
Rimonna, цитирам по спомен, "за слава".

# 417
  • София
Хорото беше добре, салсата - тцъ! Елена са я гримирали покъртително, зорлем я загрозяват. Не знам какви са тези гримьори, които не могат да преценят на какви очи какъв грим отива.

За срещата - Евгени какъвто и разговор да се опита да подхване, Кристина само му изброяваше здравословните си проблеми и нещата, които не харесва. Той затова изглеждаше като попарен.

# 418
Милица си показа крайчетата на гръдните ареоли, много е секси.
Съблазнителка е тя.

# 419
На Микаела шалварите ги носи Александра миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт