Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 819
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 90
Имаше статия на Лиана Панделиева, тя споменава същото име на агенцията, не помня дали пишеше фирмата.

# 91
Много добре си изглежда Елена, каквато си е - такава, не се пъне

# 92
Кратко резюме на някаво интервю на Кристина.
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/kristina-ot-er … -gabi-517935.html

Била обичала Габи.
И тази беше до тук.
Хубаво досега беше от типа "мълчи и бъди красива" и с тази любов към Габи прецака всичко. Една по една ми умират надеждите за тези,които изглеждаха нормални в началото

# 93
Кристина има излъчването на романтична девойка от преди няколко века.

За пререждането на Мони, доколкото аз разбрах Теодора доброволно  ѝ е отстъпила ред и се възмущаваше, че не е чула „едно благодаря“.

Що се отнася до Елена, много бие на псевдоинтелектуалка. Обича да обсъжда разни теми, но няма капацитета да го направи интелигентно. Плюс вмъкването на сложни думи, чиято употреба не е уместна в този контекст.

# 94
  • Варна
Габи има остър език и добро самочувствие. Предполагам, че ако не си ѝ мишена, може да е доста забавна, така че не съм учудена от това, че някои от момичетата я харесват. Във всеки има и добро, и лошо, зависи кое ще прояви към теб самия.

Абе, ако "дюнер" и "всеки ден гърмиш" се има за остър език, пази Боже!
На ниво 6 клас първия срок.

# 95
Габи има остър език и добро самочувствие. Предполагам, че ако не си ѝ мишена, може да е доста забавна, така че не съм учудена от това, че някои от момичетата я харесват. Във всеки има и добро, и лошо, зависи кое ще прояви към теб самия.

Или пък това да се направиш в тяло на дойна крава, а в лице на патица - за добро самочувствие Joy

# 96
Е , то е ясно ,че не очаква да намери мома от Тея дето са му ги насъбрали , събират ги за цирк .

# 97
  • Варна
Е , то е ясно ,че не очаква да намери мома от Тея дето са му ги насъбрали , събират ги за цирк .
Там е работата, че е успял да намери..

# 98
  • София
Най-после изгледах почти всичко.

И на мен Елена ми идва една идея wannabe.
Още ми е трудно да преценя дали не знае добре значението на някои думи и затова ги употребява не на място или е леко пренавита и се опитва да интелектуалничи.
Жалкото е, че не я харесвам особено, но от тук видяното е може би от най-нормалните.

Мегън щеше да е супер, ако не беше така пренавита, почти психопатски, но тя едва ли си дава сметка, че не е съвсем нормално това, което е направила с проучването на егрена. То бива да си напишеш домашното, но тя е записала и докторантура по темата.

Очаквах повече от Пам. Очаквах пиперливи коментари, тънка ирония, доловима само от зрителите и от единици от момичетата и желязно спокойствие, с което да изкарва извън нерви силиконките. Жалко.

Виктория може би има какво да покаже.
Има няколко, които може би ще са нормални жени, ако им дадат повече екранно време.

Валерия... Жалко за чудесната визия. Още като каза, че кучетата са по леглото, а те с Евгени щели да се сместват покрай тях, отиде завинаги на двата минуса по скалата на Дяволчето. И упорито се бори за трети минус, с агресивната пропаганда за мир и любов. Поведение оксиморон.

# 99
Аман от подкастове, сульо и пульо вече подкаст прави. Такава досада...

# 100
  • София
Разгледах инстаграма на kristina_plamenova. Има едно клипче от участието й в сериала Братя по Нова, което е страстна сцена с героя Денис Топал. То е съвсем малко това участие, но е била толква близо до Владимир Михайлов Wink

# 101
Слушах подкаст с Елена. Казва, че се е върнала от Берлин, за да преподава йога и да е част от къмюнити. В момента май се занимава с йога ритуали и е фрийленс сторителър, а редактор е била преди десетина години. Това с йогата много ме изненада. Вероятно не са и го написали във визитката, защото има още 2-3 преподавателки по йога.

# 102
  • София
То всичко живо йога инструктор стана.

# 103
Записвам се да не ви изпусна с това, че Елена много ме кефи, а не очаквах никак и ми се стори превзета във визитката.

Абе на мен ми е малко като една идея по-"дълбока" версия на Александра, която си спомням, че и двете не харесвахме миналия сезон Laughing Снощи ѝ прегледах сторитата, качила е скрийншоти от бюлетина си в Kana Wonders. Абсолютна салата от думи как патриархатът е виновен, че мъжете смятат астрологията, Кардашиянките, Тейлър Суифт за  "криндж" Satisfied Мъжете не можели да разберат подобни неща и затова ги окачествяват като пълен шит, било "доказан факт", че мъжете са по-малко емпатични от жените и основно мизогинистите отписвали подобни неща като криндж.

И всичко това в бюлетин на фирма, която се занимава с продажба на CBD масла. Честно, малко в повече ми идват тия псевдоразмишления от бивша бръмчалка в берлинския ъндърграунд.
Аз също имам алергия към wannabe интелектуалци и когато Ленчето директно я сложих в тая "папка" в главата си, автоматично не я харесвах. Но от ниските очаквания идват добрите изненади и сега покрай разни реакции на Ютубъри, които си пускам за фон, забелязах, че много често тя е човекът, който казва нещата супер на място и прави интересни коментари. Наблюденията ми са изцяло от предаването, но ми стана интересно и ще ѝ прочета писмените изяви - както и на Пам между другото.

Още една положителна точка за кастинга този сезон - сега имаме доста повече "материал" за анализиране на девойките, предните можехме да ги сравняваме само по снимки и онлайн бутици...

# 104

То и въпросния скандал е на същото ниво. Те дори шестокласниците си правят по-оригинални номера. Тръгнали дърти жени да крият кантарче. После се обиждат, че ги определяме като тъпи.

Общи условия

Активация на акаунт