Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 796
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 120
  • Вестерос
На вас не ви ли се стори странно, че Ергени се е разделил с дългосрочната си приятелка в началото на 2022 и няколко месеца по-късно се е пуснал за шоОто? Или е от типа хора, които не могат да бъдат сами, или се е записал, за да забравя миналата, или още по-зле, изобщо не е бил ангажиран и инвестиран във връзката. При всяко положение не виждам как един психически здрав човек ще е готов за нова връзка толкова скоро след дълги, сериозни отношения.
Допадаше ми иначе първите два епизода до сцената с Айлин след пианото, където щях да кринджна до припадък на фъкбойските му тактики. Валерия не беше адекватна с ултиматумите, но на нейно място страшно бих се отвратила ако ми се умилква на мен цял ден само за да иде толкова отявлено да прави очи и на приятелката ми пет минути по-късно. То е ясно, че са в такова предаване, но транзишънът ми дойде много внезапен и отникъде. Grinning Айлин дори не ми се коментира колко ми е анти и какъв френдзоун му удари.
Може на изживяване да му е била дългата връзка... Познавам хора разделяли се след 5-10 години и до година се женят и деца имат, и живеят вече 20 години заедно.

# 121

Минималната заплата е 780 лв вече, това до обяснението, че лекарите вземали 710 лв стартово.

Тифани, потвърждавам, че на не малко места е горе-долу такава заплатата - бруто малко над 800. Подигравката е пълна. Не ме учудва Наум като видя как от реклами и телевизия изкарва добри пари, че заряза медицината. За какво да се скапваш с дежурства и да носиш такава отговорност като едно дете не можеш да отглеждаш ако партньора ти няма стабилни доходи? Да не говорим пък като си мъж с такава заплата.
Съжалявам за отклонението!

# 122
Значи и Меган ще се окаже съмнителна защо е там, щом й се налага да 'купува' последователи. Те пък всички голямо напъване да бъдат инфлуенсърки... Все пак засега тя показва уж интерес към Евгени де, но май за всяка трябва да си с едно наум. Накрая да не излезе, че само Милица ще се окаже, че е там за да търси любов хахах. Но пък с Евгени са ми адски несъвместими и ми е в повече драматична.

# 123
Габриела си е махнала профила в Инстаграм..

# 124
  • София
Излиза май, че малкото Поли вятърът гони и Боряна са с професии... За други май не се сещам

# 125
Май и Меган, която как е дошла от Канада за това предаване още се чудя.

# 126
МРЗ е вече бруто 780 лв, което всъщност драстично я намаля като реални пари, взимани за заплата... Не се стърпях, сори за оф-а 🙄
Днес you tube ми пусна в плейлистата клип със момичетата на диванчето -  когато Евгени не дошъл на коктейла. Имах търпение да го изгледам до момента, когато започнаха да досаждат на Пам със "Защо"... Защо не участвала в играта по-рано.... Заприличаха ми на банда непораснали осмокласнички нахвърлили се върху зубрачката на класа... Непораснали момичета... И Пам можеше да им скръцне със зъби, "Така прецених"... Тя направо я шашнаха.... Защо, защо, та защо... Учудих как Пам не знае вица за онези двамата дето се разделят защото мацката е глупава, а тя само пита Защо та защо ( във вица)....
Наистина е добре, да чета темата, без да гледам... Гледането убива мозъчни клетки...

# 127
  • София
Вчера ми попадна статия из фейса, че сега Пам била по-слаба с 10кг, в сравнение с времето, когато е сниман Ергенът. Не съм я чела, но имаше снимки, на които изглеждаше по-прибрана. За мен при нея не са проблем кг, просто не ми е интересна, от това, което показват досега. Мисля, че е употребена от предаването. Флегматично-меланхолично излъчване има там, а би могла да е огън или дори нежност. Влиза в оправдателен режим.

# 128
Фини и красиви са приятелките на Пам, наистина, а и интелигентни момичета, доколкото познавам една от тях, но аз преди я следях във Фейсбук и фактически нападките по повод тегло са честа тема в постовете и, оттам и впечатлението ми, освен личния ми опит.

# 129
  • София
Не мен Пам не ми е интересна, честно казано. Очакванията там са, че като е пълна, ще бъде супер интелигентна, ще се защитава и т.н., но не виждаме нищо от това. За жалост, е влязла в ролята на жертва и е непрекъснато в някакъв оплаквачески режим. Някой в предната тема беше споменал Виктория от предния сезон на Hell's Kitchen - ето, за мен това е момиче, което поне демонстрира, че е ОК с външния си вид, има самочувствие, не се притеснява от злобни коментари  и им отговаря адекватно. Ако Пам демонстрираше поне малко подобно поводение, според мен, щеше да е доста по-приятна.
Днес има ли епизод?

# 130
Наистина всичко живо стана йога инструктор, инфлуенсър, ютюбър, влогър и всички се изживяват като уникални.

Да, ама като станат на 50-се какво ще правят, филтрите не всичко замазват.  🥴
Разгледах на Пам профила в Инстаграм, не знам защо толкова усилено ги ползва и тя тези филтри, в предаването съвсем различно изглежда.

може би защото е същата кифла като тях. Иска да е като тях и затова е влязла в предаване с кифли. Сред другите, да се почувства и тя такава, но уви бързо ще я свалят на земята.

# 131
Утре е следващият епизод.

# 132
Не мен Пам не ми е интересна, честно казано. Очакванията там са, че като е пълна, ще бъде супер интелигентна, ще се защитава и т.н., но не виждаме нищо от това. За жалост, е влязла в ролята на жертва и е непрекъснато в някакъв оплаквачески режим. Някой в предната тема беше споменал Виктория от предния сезон на Hell's Kitchen - ето, за мен това е момиче, което поне демонстрира, че е ОК с външния си вид, има самочувствие, не се притеснява от злобни коментари  и им отговаря адекватно.
  Виктория има реална професия  , в която е много добра и това и дава независимост и самочувствие. Това трябва да разберат младите, а не да смятат,че външния вид е главното в тоя живот. В крайна сметка, колкото и да си красив , винаги може да има по-красиви от теб ,така че е безмислена тая фиксация.

# 133
Там където беше тръгнала да сяда Софка (теодора) имаше място даже Пам да седне. Просто Мони се заяде 😃.
Провокатор си е Мони, други момичета се оплакаха как ги прередила за прическа. Както някой коментира тук, явно сценарият ѝ е да ги предизвиква, за да влезе в ролята на жертва. Което правеше и всеобщата любимка от миналия сезон, но по-хитро.
Преди да се оплачат, че са били прередени обаче една мома (забравих коя беше) сподели, че й е отстъпила своето място. Та така излиза, че мястото й е било отстъпено, а другите не са разбрали и мислят, че ги прережда.

# 134
  • София /Абсурдистан
Довечера ще има ли шоО?

Общи условия

Активация на акаунт