Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 843
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 105
Оф само аз не съм йога инструкторка в България след три месеца чекнене в нас на пода и още два в ашрам. Това е супер опасно, с йогата можеш да си направиш по-сериозни травми от доста спортове. Сериозните инструктори в някои държави имат години, ако не и десетилетия опит, лицензи и т.н.

Тази агенцийка на Евгени… доста мизерно изглежда сайтът. И за какво му е на уж преуспял класически пианист да създава поредния съмнителен маркетинг бизнес с екип от индийци? Такива с лопата да ги ринеш. Не разбирам финансовата и професионална мотивация за такова решение.

# 106
Може да иска да си вложи парите в някакъв бизнес или може да го болят ръцете, което не е рядкост при пианистите.

# 107
Пак ми е странно. Ако иска да развива бизнес, защо не музикална школа или звукозаписна компания или агенция за организиране на концерти и участия - нещо свързано с професията му все пак. Това с маркетинга е ни в клин, ни в ръкав.

# 108
Диверсификация на приходите.   Той като музикант надали има постоянен доход и правилно инвестира в други неща несвързани с музика.

# 109
Една по една ми умират надеждите за тези,които изглеждаха нормални в началото

И аз така, Кристина ми се видя красива принцеса, после нежната Валерия, приказно-красивата Айлин, и една по една се оцвъкват. Нищо не разбирам от жени явно 🤡 Добре, че не съм мъж, голямо тегло щях да тегля 😜

# 110
Наистина всичко живо стана йога инструктор, инфлуенсър, ютюбър, влогър и всички се изживяват като уникални.

# 111
araselia, споко!
В по-голямата си част мъжете разбират от жени доста по-малко от това, за което се упрекваш ти. Ама са си добре. Не са се гътнали от непосилно теглО заради жените. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 112
Наистина всичко живо стана йога инструктор, инфлуенсър, ютюбър, влогър и всички се изживяват като уникални.

Да, ама като станат на 50-се какво ще правят, филтрите не всичко замазват.  🥴
Разгледах на Пам профила в Инстаграм, не знам защо толкова усилено ги ползва и тя тези филтри, в предаването съвсем различно изглежда.

# 113
Мен пък нито една не ме впечатли до толкова, че да си кажа, ето тази е супер - красива, естествена, умна... Не говоря за тия с медузите по лицето. Аз съм много критична и към външен вид, и към приказки. Може и да е прекалено, но съм такава. Ако тръгна да им правя разбор само на вечерта на представянето, ще ме изтрият сигурно.

# 114
Аз харесвам натурално изглеждащите момичета от формата.

# 115
Е, то е ясно, че някоя наистина интелигентна жена няма да отиде в този формат. Или хайде, да не обобщавам - може и няколко да се прелъжат ако не са гледали предаването и не знаят какво ги чака. Или пък толкова да и хареса въпросният ерген, че да отиде само да го срещне. Скептична съм...
Тези, които гледаме тук нямат сериозни професии, повечето са в сферата на споменатите по-горе и са дошли да се рекламират, за да им потръгне - Джия да пробие в попфолк кариерата, Лия да си продава любовните романи, Елена и Пам нали и те са 'есеистки' и търсят последователи, а тези с клиенти и спонсори въобще не ги коментирам. Не казвам, че това автоматично ги прави тъпи, но не можем да очакваме нещо кой знае какво. Сериозните жени няма да си отделят 3 месеца или пък да напуснат работа, за един Евгени.
А красотата пък е доста субективна. За мен има доста хубави нормално изглеждащи момичета - като такива намирам и Валерия и Айлин и Меган и Елена.

# 116
Благодаря за темата и труда за изчерпателното инфо в началото.
Ако събера от няколко момичета качества-визуално и други може би ще се получи идеалната жена.Grinning

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 09:16 от Amber*

# 117
  • Вестерос
Мерси за темата, обаче пак очаквах да са сложени снимки на участничките с имената им.. Зодиите им също, все това се пита!

..

Минималната заплата е 780 лв вече, това до обяснението, че лекарите вземали 710 лв стартово.

Пам не се е характеризирала, нито изтъквала, че е дебеланка. Не знам защо се пише това..

# 118
Мерси за темата, обаче пак очаквах да са сложени снимки на участничките с имената им.. Зодиите им също, все това се пита!
Тифче,погледни пак,там са!

# 119
Благодаря, че сте сложили инстаграмите на момичетата, много добре сте оформили първият пост! Имах желание да ги разгледам на някои девойки. Изненада ме, че Меган има около 45 хил.последователи. В сравнение с други си е доста. Надявам се да са реални, но се замислих, че може би и тя не е отишла само заради Евгени, може би и тя търси популярност, въпреки че не ми изглеждаше такава. Ще я видим, да не бързам със заключенията все пак. Все още нямам фаворитки. Някои са ми симпатични, но винаги може да се изложат брутално, искам да натрупам повече впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт