Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 827
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 135
Не, от тази седмица е в сряда и четвъртък.

# 136
Добрем на какво са готови, ама като всяко шоу те трябва да правят нещо конкретно, било то готвене, комедия, танци, пеене, все нещо конкретно е. Еми тука конкретната дейност е сваляне на мъж 😂😂😂😂 ясно, че на никоя не му пука за тоз наистина ама нали трябва да го играят, че жадуват за него и искат да издържат максимално дълго във формата. Това означава да останеш до края, което зависи от Ергенито таааа да 😂😂😂 Аз доста се чудих миналата година за кво е това, понеже изобщо не бях гледал оригиналното шоу, само го бях чувал. И нали мъжът винаги трябва да поеме инициативата, а тук всичко е обратно. Еми това е логиката на предаването и що се гледа и какво има за гледане в него. 😂😂

Излагации стават във всички състезателни шоу предавания, когато участващите са принудени да правят нещо, което не им е по вкуса, примерно да изпеят някоя песен, която изобщо не харесват. Все пак не всички са професионалисти и умеят да влизат в роля Grinning

И си мисля, че ако ергенът наистина им харесваше, щяхме да гледаме друго предаване. Повечето не просто не биха го сваляли, не биха го докоснали даже и им е трудно.

# 137
За сега само на външне вид ми харесват единствено Микаела и Лия. Ще видим как ще се представят.

# 138
  • София
То в тоя Ерген е събрана най-голямата паплач. Освен това, никоя не е там заради Ергена, и Ергена, със сигурност поне в първи сезон, не беше там заради тях. Та не знам кой какво точно очаква да види там. В първи сезон още не бяхме наясно какво-що, ама втори вече трябва да е ясно, че освен евтин, долнопробен и нагласен сеир, друго няма да има.

# 139
Аз си чакам епизода с въпросите от обща  култура. Тедито и Паолинче се отърваха Grinning

# 140
Е има едно фино момиче - нормално изглежда. Дето с него се сближиха.

# 141
Ами, добре ще направи, щото това с рецитациите за розите не му се получава.

# 142
Е има едно фино момиче - нормално изглежда. Дето с него се сближиха.
Кое то?
 Това с пререждането при фризьора ще е утре, нали? Все си мисля, че ако беше прередила опашка, някой щеше да я върне. Постоянно ми се случва в разни малки магазинчета на касата някакви групички свободно мотаещи се и разглеждащи стоката клиенти да изпищят, че не било мой ред. Еми сори, не мисля да разпитвам наоколо за плановете им, нито съм отстъпвала, нито са ме връщали от касата.
 Ще видим утре дали е такъв случая, де.

# 143
  • София
Не мисля, че ще дават тепърва за пререждането при фризьора, обсъждаха го вечерта, когато им върза тенекия Ергенчо (май).

# 144
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/parvata-strastna-celu … dmica-po-btv.html
 Имаме добра новина! Joy Две моми си заминават тази седмица. Де да ги махаше по повече от една наведнъж.
Евгени бил стигнал до извода, че с Елисавета били търсили едно и също в любовта.
Въх, Генчоооооо! Взимай я!

# 145
Търсят, да, и двамата търсят жена.

# 146
Joy Joy Joy
Ех, IriS, тъкмо викам, че си намери Генчо булка и ти попари всичко с брутален реализъм. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
Милото Мили ще станело студенокръвна Милица Grinning леле.

# 148
Демек от millyrossee, ще стане millysnake Grinning

# 149
  • София
Още не мога да запомня някои физиономии и съответно имена. Коя например се е прислонила тук до мъжко рамо?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт