Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 819
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 150
Според мен Виктория /стюардеса/йога/

# 151
Запис в любимата тема Flowers Hibiscus И този сезон темата е доста по-забавна от предаването Sparkling Heart Нямахте изчитане , толкова сте дейни Innocent Благодаря за добре оформената тема .

Гласувах за Мони, тъй като моето виждане е следното : Моника е била с чаша в ръка, обвинила е Теодора в кражбата, което не е лъжа, Теодора явно е тръгнала да я хваща за ръката може би с цел да я удари  с другата и така всъщност Мони я полива ...

Като повечето от вас, също харесах Валерия в началото, на срещата ме озадачи с тези си изисквания, а после тотално ме загуби . От всичко видяно и аз смятам, че Елена би била много добър избор, въпреки че визуално ми допада повече Боряна.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 11:35 от г-ца Магнетична

# 152
  • София
Вярно е тя, сега се взирах във визитките. Тя ми харесва (засега), хубава е и не се е включила активно в излагациите.

г-ца Магнетична, Валерия беше на среща и я съсипа. Grinning

# 153
  • Разпиляна във въображението
Никъде не чух Теодора първо да е посегнала. Тръгнала е да дърпа косата на Мони след като е била замерена с чаша с кола.

# 154
Мони не каза ли, че първото посегателство дошло от Теодора?

# 155
За запалените по астрология, може би трябва да се направи малка поправка. Елена не е "риби", "скорпион" е.

Това с този скалъпен скадал взе да прилича на въпросът с Яйцето и Кокошката и кое е първото.

Но за целите на пълнотата, и двете казаха, че първо Теодора я била хванала/дръпнала или де да знам какво и е направила на ръката, после идва заливане, после скубане.

Приключвам с този нескопосан, незнайно доколко достоверен скандал. Все ми е тая кой е започнал.

# 156
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/parvata-strastna-celu … dmica-po-btv.html
 Имаме добра новина! Joy Две моми си заминават тази седмица. Де да ги махаше по повече от една наведнъж.
Евгени бил стигнал до извода, че с Елисавета били търсили едно и също в любовта.
Въх, Генчоооооо! Взимай я!
Да не се окажат три, нещо загатват, че още една се "отказвала от надпреварата". Може да се отказва от скандалите, де, ама ми се струва, че твърдено е с друга конотация.

# 157
Аз да попитам, коя е тая с която танцува Генчо в промото за утре?

# 158
Аз да попитам, коя е тая с която танцува Генчо в промото за утре?
На мен ми прилича на Габриела миската

# 159
Елена-Антоанета и Валерия мисля са по-скромни.

# 160
# 161
Аз ди чакам, чакам нови отговори, а то - нова тема Simple Smile

Много благодаря за темата - първият пост е супер.

Много се учудвам, че Милица е водолей - изобщо не си отговаря на зодията. Толкова емоционални и раними водолеи никога не съм срещала. Мони пък с това хладнокръвие си е типичен водолей. Обаче има нещо овенско или лъвско в хороскопа - тази походка, която вади не е водолейска Grinning

Пам е стрелец - това обяснява непукизма. Те са много над нещата, да не говорим, че масово са на принципа "Няма значение кой ме харесва мен - важното е аз кого харесвам".

Връщам се да ви изчета Simple Smile

# 162
Това за жената украинка е смехотворно, не знам как има хора, които се връзват на подобни глупости. Към момента харесвам Елена. Пам също ми допада. Поне и двете са нормални жени и тече мисловна дейност  Simple Smile

Скрит текст:
Евгени е в момента с момиче от "Ергенът", както повечето, предполагам, знаете, и хич не им е лесно в момента. Коя е - не мога да кажа, но другото, към днешна дата, е факт. 

Въпрос, ако е удобно -  момиче от "Ергенът" или с победителката в "Ергенът"?

# 163
Мони не каза ли, че първото посегателство дошло от Теодора?

Да, каза че Теодора я е хванала за косата и тя е замахнала с чашата да я удари, но Теодора се е отместила и тя само я  е заляла. Де да я беше нацелила.....Теодора да не се вре там където не я викат.

# 164
  • Вестерос
Не мен Пам не ми е интересна, честно казано. Очакванията там са, че като е пълна, ще бъде супер интелигентна, ще се защитава и т.н., но не виждаме нищо от това. За жалост, е влязла в ролята на жертва и е непрекъснато в някакъв оплаквачески режим. Някой в предната тема беше споменал Виктория от предния сезон на Hell's Kitchen - ето, за мен това е момиче, което поне демонстрира, че е ОК с външния си вид, има самочувствие, не се притеснява от злобни коментари  и им отговаря адекватно.
  Виктория има реална професия  , в която е много добра и това и дава независимост и самочувствие. Това трябва да разберат младите, а не да смятат,че външния вид е главното в тоя живот. В крайна сметка, колкото и да си красив , винаги може да има по-красиви от теб ,така че е безмислена тая фиксация.
Коя ѝ е реалната професия? Да е инфлуенсърка не е професия!

Общи условия

Активация на акаунт