Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 760
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 195
  • София
То е малко смешно как в инстаграмите си всички изглеждат секси, готини и отракани, а на живо са като спихнала бухта.
Ееее, някои са като превтасали бухти - Габи например Trollface
Освен Милица, тя си е горда с подаръка и все едно дали е нейна или не идеята.
Нейна, чужда, все пак е излязъл от нея, как да не е горда TrollfaceAnimal See No Evil

# 196
Вчера попаднах случайно в Тик Ток на живо на Валерия. /така ли беше първата отишла на среща Grinning/ Та тя изглеждаше добре, каза, че няма никакви корекции, само си избелвала зъбите. Много хора ѝ казвали, че прилича на Нина Добрев. Постоянно я питаха кой ще спечели/като че ли ще им каже/ и в какви взаимоотношения е с Теди. Разбра се, че е приятелка с Габи и Теди и не харесва Мони. Не го каза директно, но се подразбра. Да очакваме изненади и ще разберем защо са се случили някои неща.
Същото, като в предишния сезон. И онези пееха същата песен. Не разбират ли, че такова поведение е недопустимо.
Някъде пък четох, че Габи писала, че сме много ниско интелигентни, та не сме разбирали, че това е сценарий. Доообре. То външния вид и манталитет личат от пръв поглед. Не са сценарий.
Нито една не ми харесва засега, също като в предния сезон. Въпреки, че запомних Ева и Елвира, като незлобни момичета.
Може ли линк към въпросния тикток?

# 197
Имам хипотезЧИЦА относно семейния статус на момите и ергените. Държа да доуточня, че хипотезЧИЦАта ми е Абсолютно хипотетична - просто някакви си мои разсъжденийца и теорийки. Та…
99 % съм сигурна, че на тези, на които от Продукцията са се спрели да им бъдат главните действащи лица по време на шоуто, им искат и удостоверение за семейно положение, и свидетелство за съдимост, и удостоверение за психично здраве, и различни медицински за липса на определени болести, включително полово предавани. Защото от продукцията едва ли биха рискували ЧАААК такъв компромат в шоу за моми и ергени да вкарат някой официално „бракуван”. Или да рискуват да осъмнат с някой обезглавен. Или да рискуват да се върнат половината от участниците и екипа със сифилиси и трипери, защото са попаднали на по-дащни участници, например…
Едва ли от Продукцията биха се доверили само на сладките приказчици и твърдения на жадни за телевизионна изява субекти, че са моми и ергени, че са неосвидетелствани и че всичко им е наред в някакъв си аспект…
Така че не вярвам и Евгени да има официален брак.
Не вярвам и да има дете. Тона и физиономиите на родителите му, когато казаха, че искат най-после и трето внуче, казваше, че искат най-после внуче и от ТОЗИ си син.
Може някога да е имал по-дълга връзка с жена с дете от предна нейна връзка /като Витко и Парова/. И затова да се появи твърдението, че бил женен и с дете. Или, както се писа по-напред в темата, това да е просто опит за дискредитиране на БТВ от конкурентна телевизия.
Колкото до това дали към момента на влизането си в шоуто някой от тях има или няма актуална действаща връзка – това просто е недоказуемо. До днес може да си с някого, после да се скарате или да се разберете, че няма смисъл да продължавате, и от утре вече да не сте заедно. Т.е. това, че до вчера си бил във връзка, не значи че и днес си в нея. Също така е възможно да твърдите, каквото си искате – че сте приключили окончателно с последната връзка; че сте приключили, но после сте я възобновили; че въобще не сте я приключвали… И всичко това да е пълна лъжа. Истината е известна само на тези, които са участниците във връзката /а понякога и само на единия… защото другият, например, вярва в еднорози…/

С риск да бъда обявена за хахо, измислих и сюжет, според който Виктор може НАИСТИНА да не е бил във връзка по време на заснемането на неговия сезон на шоуто. Хипотезата ми за развитието на любовния живот на героя Преди, По време и След, е:
Преспали Витко и Марето преди снимките на Ергенът поне няколко пъти. Защото, при „просто един познат” и при еднократно преспиване с някого, някак си не върви да си помъкнеш сакчето с парцалките, за да се снимаш в апартамента му.
После, обаче, дошло време за участието на Витко в шоОто. И той и рекъл: „Виж с'А, мойто момиче – влизам Вътре. А Вътре и след Вътре – я камилата, я камиларя… Тря'а ме разбереш. Аз таковатУ  6 пъти… Пък там два месеца… Много време е. Така че – нека си останем приятели.”
Така че Нашия влиза в шоОто с идеята, че е свободен и волен като птичка, и може да си прави какво му душа сАка.
А вътре моми, моми… ум да ти зайде.
След време от продукцията му рекли: „Виж с'А, наш'то момче, купили сме ти тука една гривничка – дай я на която мома сакаш.”
И рекъл нашия: „Александрата най ми 'аресА. На нея жа га дам”
И всяка, която не беше осъзнала до тогава, че Александра мнооого я дразни, в миг го проумя.
И стана мазало.
Желания от Екипа кардинален конфликт бил заформен, оставало само да се доуточнят кои са основните полюси.
И тогава му рекли: „Дръж си колкото искаш Александрата, но в комплект с нея вървят и Денизката, и Капитона, и Люса. Ако не я изгониш нея, няма да гониш и наш'те 'ора”
На моя телевизор, например, след първата целувка и първата роза, Витко вече не проявяваше какъвто и да било интерес към Люса, ама я довлачи до петото място /доколкото си спомням/.
Пак на моя телевизор Витко не проявяваше мераци и към Питонова, и към Дениз. Питонова му беше забавна/смешна със своята неприкрита меркантилност, а Дениз му беше в ролята на френдчето от детските години. Ама и тях довлачи до заветната тройка.
И тогава Александра направи шах и мат с пешката. Ама шаха и мата били само за продукцията.
Защото Витко тъкмо се колебаел как да обяви в национален ефир, че тя е любовта на живота му и бла, бла. Доста обвързващо… И тези първични страсти всъщност любов ли са или не са? А и тя като че ли е хлътнала. Ще има големи очаквания. Ами, ако не се получи? Само да разлаят кучетата/кучките… А ето, той вече е Любимеца на народа. Ще го следят под лупа…
Така че Александра го улесни. Не му се налагало вече да се обяснява на тая, с която уж се харесали, докато той всъщност се двоумял: „дали/или”.
И тогава тези от продукцията си казали: „Щом Александра ни отне хепи енда на Любовния роман, минаваме на план B – Разкази с неочакван край”. И решили, че щом Пепеляшка е дръзнала да заяви, че предпочита да си остане, да си мете кухнята, то тогава принца ще избере някоя от доведените и сестри. Но за да е по-неочакван неочаквания край – то това ще бъде по-злата от сестрите, с по-големия крак и по-дебелия глезен.
После Витко си изрецитирал подготвената от тях реч.
После същия тоя ерегенин попитал Капитонова ще правят ли джиджи-биджи. Щото тя може пък да си го е харесвала /въпреки че не и личеше/. А той все пак е отговорен гражданин и трябва да изпълнява чуждите очаквания. Пък ако тя вземе, че го поиска – винаги могат да се пробват и после да се разделят поради несходство в характерите. Ама Капитонова се дръпнала. И Витко бил О'кей.
После той се върнал в БГ-то, ама бил свободен и волен като птичка, и решил да се пробва и при Дениз – да сравни уменията на днешните Професионалистки с уменията на онзиденшните. Взели да се закарфичкват  с нея. Ама една вечер групово момите и ЕгренЯ се напили, и, вместо с Дениз, Витко се озовал в леглото с друга от нейната агитка.
Чини ми се, че ще да е била Венетка – сладка, ненагледна. Ама нея кой мъж да я приеме за нещо по-дълго от еднократно …..
Та така - Витята отново осъмнал сам и волен.
И после се видели отново с Марето във фитнеса. И тя все така била свободна и навита. И решили да си дадат втори шанс…

Така че – ето ви един вариант, според който е напълно възможно Витко да не е бил във връзка по време на снимките и да не ни е лъгал, твърдейки това.

# 198
  • София
Виктор вече много отдавна не ми е интересен.
Само за Марчето ми е малко жал, защото преди да я свържат с него изглеждаше като русичко добродушно момиченце, което не носи сутиен и обича да пътува насам-натам, най-вече из България, и да си прави хубави снимки. А сега е онази елементарна блондинка, дето има гадже, което изглежда като неин баща, а тя все се вре да го целува, докато той изглежда ужасно отегчен.

# 199
А някой може ли да ми каже доводите на Валерия за несъбирането на изпражнения на кучетата?

# 200
И на мен, но размислите ми тръгнаха покрай дебатите женен ли е Евгени или не е

# 201
Нищо не разбрах, ама ти благодаря за труда. Кое е Марето?

# 202
  • Варна
И на мен, но размислите ми тръгнаха покрай дебатите женен ли е Евгени или не е
Чак дебати не е имало. Не знам дали изобщо някой вярва, че е женен.

# 203
Нищо не разбрах, ама ти благодаря за труда. Кое е Марето?
Марето /Мария/ е настоящата приятелка на Ерген № 1 - Виктор /Витко/, с която се оказа, че той е имал връзка и преди да влезе във Формата.

# 204
Мале , мале какви голи снимки са пуснали на Габи в телеграм , не мога да ги прекача, че ще изям Бан до живот 😀
Габриела си е махнала профила в Инстаграм..
Сменила си е името просто, активен е в момента.
Линкът на 1 стр. води към несъществуващ профил.
Да, линкът вече не е валиден, смени ли се потребителското име и той става различен.

# 205
  • София
Александра напрактика е единствената причина да има някакъв интерес около Витьо и гаджето му. Хората се инвестираха в нейната драма и привидяха някаква тръпка между тях. Явно, желанието за щастлив край на всичко това е било доста силно у някои хора, и разочарованието от посредствеността и фалша на Витьо остава в много от тях. Иначе той самият беше толкова скучен и толкова нехаресван по време на сезона, да не говорим колко се изложи с отношението си - че изобщо нямаше да го помним, ако не беше гореописаната драма. Затова и в момента ми се струва напълно нормално, че хората още не са "захапали" по Евгени. За мен обаче той вече се доказа като много по-добър избор от Виктор.

# 206
Александра напрактика е единствената причина да има някакъв интерес около Витьо и гаджето му. Хората се инвестираха в нейната драма и привидяха някаква тръпка между тях. Явно, желанието за щастлив край на всичко това е било доста силно у някои хора, и разочарованието от посредствеността и фалша на Витьо остава в много от тях. Иначе той самият беше толкова скучен и толкова нехаресван по време на сезона, да не говорим колко се изложи с отношението си - че изобщо нямаше да го помним, ако не беше гореописаната драма. Затова и в момента ми се струва напълно нормално, че хората още не са "захапали" по Евгени. За мен обаче той вече се доказа като много по-добър избор от Виктор.

Според мен пък Виктор много по-добре играеше ролята на Ергена. На новия не му се получава изобщо романтиката.

# 207
А някой може ли да ми каже доводите на Валерия за несъбирането на изпражнения на кучетата?
Къде е казала, че не ги събира?

# 208
  • Пловдив
https://instagram.com/brielablanco?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Профила с новото име на Габи

# 209
Къде е казала, че не ги събира?

Във ФБ група на град Плевен е спорила и е обяснявала, че не ги събира .

Общи условия

Активация на акаунт