Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 761
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 255
Проблемът не е в тях, а очевидно в нас - те жена за чудо и приказ ни докарали от Канада, ние тук пак с претенциите.

На вниманието на Антон Стефанов - в другия сезон искаме минимум участничка от друга планета. Друго е да каже на бъдещия ерген, че е дошла от края на галактиката специално за него.

# 256
  • Варна
А Антон Стефанов какво общо има с предаването освен че се е изказвал?

# 257
E, нали има мис Вселена. Т.е. междугалактическа участничка, те па ще я изпидуркат, щото отказа да се прави на маймуна в една от тъпите им игри.
Вместо да си дадеш сметка каква чалга си сътворил и да направиш така, че да се реабилитираш и зрителите да гледат заради емоция, а не заради сеир, ти си плащаш да те бранят с метла от хорското мнение. Пичове, то обаче, ще ви стигне, където и да сте! Wink

# 258
Меган освен, че е пребивавала в Канада, нещо друго интересно да има? Че това даже не е интересно. Чичо Тони какво толкова очаква да сме видели?
Освен налудния поглед и неуверената прегърбена фигурка, аз друго не запомних за нея. И разбира се КАНАДА.

# 259
Е Емирейтката Виктория ще се събуди ли или е в някой ашрам и ще се появи около средата на сезона?

# 260
Е Емирейтката Виктория ще се събуди ли или е в някой ашрам и ще се появи около средата на сезона?
Не знам Виктория какъв йога гуру е, но е прегърбена и няма стойка и енергия на практикуващ. Умряла скумрия Close

# 261
Антон Стефанов, както сам сподели, е редактор и част от мозъчния тръст на екипа. Безценният му чалга- стил и като визия, и като отношения, прозира отвсякъде и в двата сезона.

# 262
  • Варна
Антон Стефанов, както сам сподели, е редактор и част от мозъчния тръст на екипа. Безценният му чалга- стил и като визия, и като отношения, прозира отвсякъде и в двата сезона.
Ясно. Благодаря!

# 263
Къв е тоя балатум върху кухненския остров?

# 264
  • София
Възвишената Елена седнала на масата...

# 265
Симона как може да се харесва с това ярко пастелено червило,циганейшън  отвсякъде

# 266
модерацията не е предмет на темата
моля без спам и оффтопик

# 267
Защо тази Мони си е направила такава несъразмерна уста?!Риторичен въпрос.
(Смятам, че може да е имало оплакване от писанията в темата и затова да се цензурира)

# 268
  • София
Лафът на вечерта.
Поли: "Аз съм Наум в мъжки вариант"
😹😹😹😹

# 269
Кристина,ама никакво желание и хъс не видях че е избрана за първа среща.Милица май само е заинтересована за Евгений.

Общи условия

Активация на акаунт