Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 749
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 300
каква зодия беше тази кристина

# 301
И не пътува с мъже! Държеше да изтъкне..

# 302
Това е нещо ново. Предната не ядеше месо принципно, тази не яде хляб... Следващата да не яде зеленчуци, а по-следващата захар....
Е не, тя шегува ли се? Повръщане, ниско кръвно, не яде месо, ако в него има хляб...
като ви чета, то на комедия обърнало предаването...

# 303
Много съм разочарована от Кристина. А толкова много я харесвам по принцип. Обаче категорично не си пасва с Евгени. Толкова е нискоемоционална, делова - все едно е отишла на работна среща. И вЕрно е голямо мрънкало. Тази жена на срещи ходила ли е изобщо? От 100 километра се вижда, че изобщо не е заинтересовата от Евгени.

# 304
Хахаха, аз лично много се забавлявам, зле е, ама е сладка. Просто той тотално не очакваше, че ще му дойде някоя ненатурална флиртаджийка, но определено е много по-добре от Валерия. Можеше да си спести разказите за повръщането и зайчетата, де. Joy
Много ми се иска да видим повече от Микаела и Боряна. Гледах инстаграма на първата онзи ден и мернах, че слуша Placebo - спечели ме, а втората ми е много красива. Ние толкова говорим за Елена иначе, че вече се поуморих от нея.

Редактирам се: По принцип е редно да ги попитат за алергии, непоносимости или други ограничения спрямо хранителния режим.

# 305
  • Варна
Пускам Ергенът, гледам луксозен лекарски кабинет. Пациентът- тотал щета! Анамнеза: Дехидратация, глутенова непоносимост, хипотония...
Признах ги тези с кастинга! Къде намериха толкова много откачалки, че и да ги съберат!

# 306
Тази Кристина много превзета, бе. То това не понасяла, онова не ядяла, плюе храна,... каква досадна мрънкалница.

# 307
Познавам Кристина.
Там е за да натрупа известност. Има си приятел грък - богаташ - от години. Може би заради това се държи и по-студено и невзрачно на срещата.

# 308
Боряна без грим е чудесна, ама е височка. Боса влезе и беше по-висока от Генчо.

# 309
Леле, леле, най-хубавите най-глупави ли ще излязат 🤔 Милица е извън коментар 😅😅😅Досега с Айлин най-добре вървят срещите.

# 310
Момичета,чета и се хиля на коментарите ви(на гърба на момите)-ами Генчо всички ни да беше поканил на групова среща ,щеше поне да се спука от смях...

# 311
Милица много натоварва, а ако съдим по интрото, ще е централна фигура в епизода. Дано Евгени скоро я разкара, но вярвам, че ще е така - личи си, че и на него му идва в повече.

# 312
Леле! На първа среща успя да му каже: че ѝ става лошо на море, че коремът ѝ се подува и повръща от глутен, че правото, което е завършила, не ѝ харесва, защото е ужасна бумащина, че Черноморието не ѝ харесва, че Малдивите не ѝ харесват, че кръвното ѝ е ниско.  А срещата още не е свършила?! Добре, че си призна, че е мрънкало. Иначе никой нямаше да се досети Wink

# 313
  • София
Притеснявам се за Милица, хич не е добре положението там. За нейно добро се надявам да излезе възможно най-бързо, че ще вземе да си пререже вените, ако Евгени не я покани скоро. А той завалията няма откъде да знае кой какви душевни проблеми има.
Хайде втора дървена среща. Не му върви на човека и това е.

# 314
Добър вечер, момичета. Включвам се с може би единствения позитивен коментар за Кристина за днешната среща в темата. Освен, че е много притеснена, едитът ѝ е кофти от самите редактори. Имам чувството, че Евгени  не я е харесал и е дал на продукцията да се разбере това, и те си го знаят. Не виждам нечувана пресметливост или нещо толкова лошо в това, че е записала право, щом има подкрепа на баща
си явно в тази сфера. Колко от тези, които я упрекват, няма да направят същото, ако няма друга ясна амбиция на 18? Глутеновата непоносимост си е кофти състояние и не е рядко срещано, за да изглежда странна и твърде капризна, че го споменава. Много хора са на конкретен режим. А.. че с Евгени нямат никаква химия, е повече от очевидно. Ако целта на продукцията е в този сезон да изкара двойка, то Кристина става абсолютно ненужна. Та да, на мен не ми направи толкова лошо впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт