Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 634
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 480
Елисавета е родена един ден след бащата на Генчо. В същата година Joy
И от една майка Joy

# 481
Ха, Айлин- привет, ехидност.
Очарователно красива е и днес, очарователно мяукаща за мъжете- чаровница. Обаче така тъничко се подиграва с Милица, а когато беше въпрос за Мони и тя да танцува отпред, съвсем друго лице показа от страх да не бъде засенчена. Ако бях мъж сигурно щях да си падна по нея, признавам, чаровница е от началото го мисля. Обаче…. сме в женски форум. 😀

Мъжа ми я харесва най-много нея.

# 482
100 пъти каза нали, горката…

# 483
  • Някъде там
Обаче молдовката е коренно различна от визитката, тоест толкова е незабележима че постоянно се налага да я търсим за да я забележим.
Ох тази говори като майка на син Елисавета.

# 484
Елисавета извън компанията на придворните си е съвсем различна. Не мисля, че е над 40г

# 485
И след тсзи среща, в която се обсъждаше само храна решиха да го питат какво яде Joy сигурно му се е искало да се гръмне Stuck Out Tongue Winking Eye

Като питаха Кристина на какви теми си говориха и тя каза "всякакви", направо щях да припадна от отчаяние. Сигурно другите завиждат и мислят кой знае колко хубаво са си прекарали, ама ако бяха видяли срещата щяха да се посмеят добре. Laughing
А така добре я бяха замислили - гмуркане, хапване, джакузи... а тя - това не ям, в студена вода не се топя, при положение, че излиза от студената вода.

П.П. Цикатридина само пък за слънчево изгаряне не се бях сещала, че се маже. Голяма тъпотия с тези реклами.

# 486
Тя е жива - умряла и ясно личи защо всъщност е в това предаване - написа се по - горе. Поредната излагация за организаторите на това предаване.
Защо? Аз не можах да открия мнение по този въпрос. Сигурно за реклама, знам ли.. то както са казали и лошата реклама е реклама.
От години имала богат приятел грък, в предаването била за известност.
Относно Евгени, смятам че един харизматичен мъж с опит може много разговори да завърти. Малко ми е момченце. Тя е неприятна и кисела, това е 100%.

Е добре, дай пример какво да завърти като насреща е супер затворена жена.

# 487
Елисавета каза над 10 пъти “нали” за 2 мин.

# 488
Гледайки измислените срещи стигам до извода, че тези жени наистина не знаят как да се държат на среща и какви теми е уместно и неуместно да се подхващат. Вярно е, че всички сме хора и си имаме проблеми, но не може да изсипваш на непознатият човек отсреща една торба с багаж и проблеми първите 15 Мин от разговора ви.. Искам да гледам този сезон една наистина романтична и хубава среща, обстановката е осигурена от предаването, остава само един приятен разговор да чуем най-накрая.

# 489
Ирина беше споделяла, че е шокирана от визитката си, изобщо не очаквала да я представят в такава светлина. Доста премерено се държи до момента.
Обаче молдовката е коренно различна от визитката, тоест толкова е незабележима че постоянно се налага да я търсим за да я забележим.
Ох тази говори като майка на син Елисавета.

# 490
Тази пък е подготвила цял рецитал.

# 491
Габи предпочитала мускулести ама тъпи… личи си

# 492
Крисия компенсира за Кристина. Много е нежна, само малко приспивен ми идваше говорът.

# 493
Разговорите ми харесват. Дамата предприемач е същата зодия като мен и двамата мислим по един и същ начин.
Този разговор в момента с народната певица също ми харесва. Има някаква магия в това.

# 494
Аз пък си мисля, че голяма част от тях изобщо не го харесват и грам и явно им е трудно и да се преструват. Дошли са за рекламата и това започва да им личи в разговорите все повече.

Общи условия

Активация на акаунт