Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 576
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 555
Погледът на Меган ми смразява кръвта и ме плаши много повече от Милица.

# 556
Евгени не е пил кафе скоро. Няма търпение да се метне в леглото.

# 557
тази габриела е супер неприятна и малко ми прилича на хейли  бибър

# 558
Габи ламята получи роза.. Явно за рейтинг я оставят.

# 559
Кристина май е аут! Безглутнова роза

# 560
Айлин може да ми се видя красива в 1 епизод, но с всеки изминал епизод все повече ми опротивява. С този отвратителен лигав гласец, а в същото време змийско жило в очите, особено пък след като тя и зомбито Валерия се присъединиха към ламята...

Крисия - прекрасна, магнетична, спокойна - много ми харесва! Мисля, че и Генчо я забеляза най-сетне. (Искам да знам с какво я боядисват, страхотен нюанс на червеното!)

Полито - инфантилна е, обаче мен лично много ме забавлява, без да ме дразни. Имам чувството, че гледам някаква феичка, превъплътена в женско тяло. Не мога да ѝ се ядосам.

Русенското Габи защо има руски акцент като говори? Дали е от руски произход, споменавала ли е досега?

Пам - малко се поотпусна и показва повече от себе си, което е добре. Хареса ми като успя да преглътне съпротивата си и танцува с бай Елисавет, въпреки антагонизма.

Елисавет на пейката до Евгени изглеждаше като майка му.

Фъфлещия кренвирш вече толкова зле изглежда и съска, че ми е като някакъв блатен плъх, гнусна ми е.

Евгени и той сякаш малко се разчупи, освен че на всеки 5 минути повтаря "у-ля-ля".

Тези трите са ми много невзрачни, да не кажа грозновати, особено Мария:

Кристина е като някакъв намусен гризач - някои я намират за много красива, на мен ми е доста безлична, особено с този блудкав характер. Мисля, че нея ще изпидурка скоро.

Милиту - съвсем сериозно си я представям като някаква откачена преследвачка. Пази Боже като дойде моментът, в който неизбежно ще я кръцне...Ще вземе да му проникне с взлом в спалнята и да му търси сметка

# 561
Бленувам вече за деня, в който ще обезорозят Милица, направо не й издържам синхроните. Да връща вече бъбрека Ергени и да се приключва преди да е приключила нас.

# 562
  • Варна
А как точно се купува самолетен билет без име, че се замислих?

# 563
Милиту ще зареве ли, нещо  се отчая

# 564
А как точно се купува самолетен билет без име, че се замислих?
Е,сега подробности!

# 565
"Да, СЛЪНЧИЦЕ". Чао.

# 566
милица като си тръгва ще е по-зле от зори. ще има голям рев

# 567
“Да, слънчице” оххх засмях се с глас

# 568
Милицееее, стига ревааааааа......

# 569
Милица има проблем , то не е и за смях…

Общи условия