Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 518
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 585
Има, има.

# 586
Лошото е, че и в живота, и в предаването, има хора, които поощряват подобни болни състояния!

# 587
Изпълни ми се желанието Генчо да покани Кристина, но се разочаровах. Тя е от жените, които смятат че е достатъчно само да красят с присъствие, а мъжът да се суети около тях.Никаква дълбочина, душевност, топлина.. жалко за красивата опаковка. Но пък и той можеше да измисли и да разчупи обстановката с друго освен да я пита дали ѝ харесва яденето.
Тези Мария, Рая  и Елисавет изобщо нямат място в предаването. Дори чар нямат.
Сетих се кое друго не ми харесва в Генчо (освен ръста) има маниера на Гришо. Тихо леко лигаво мрънкане под носа.

# 588
  • София
Евгени изобщо не прави услуга нито на себе си, нито на Милица, оставяйки я още във формата. Това "слънчице" като нищо ще му излезе през носа. Но с удоволствие ще гледам как Кристина си тръгва. Харесват ми изборите на това момче до момента.

# 589
  • София
На мен тази Милица много ли прилича на ретро фолк звезда от началото на 90-те.
Хайде, мис Глутен си тръгва.

# 590
Ех, супер, мис каприз е аут.

# 591
Е,Криси си тръгва!

# 592
Какво й каза на тръгване,че  не чух?

# 593
Ох, за Милица е ясно какво виждаме, но.. не знам, предвид, че е доста чувствителна и според мен чете коментари, се чудя дали не е по- добре да сме по- обрани. Тя заслужава по- скоро подкрепа, отколкото хейт като миналогодишни участнички..
П.с, видяхте ли Айлин колко беше доволна, че Кристина си тръгва. Тя си ги е пресметнала добре в главата кои са красиви като нея и потрива ръчички. 😀

# 594
Поне човека е последователен. Не беше удовлетворен от срещата и веднага я изгони.

# 595
Мони е като свинкс, никаква емоция.Силна воля се иска за това.
Имах подобна позната-гласеше се много и никаква емоция, за да няма бръчки.

# 596
Виктория изглежда много мила и нежна, но Елена определено ще му е по-интересна.
За Елисавета съм с много смесени чувства- струва ми се , че е имала доста тежък живот, някаква сериозна травма ми се вижда отвъд- затова всичко при нея е една голяма маска .

# 597
Абе хора каква е тази Мария?? Да не са я пуснали днес в предаването, че аз досега не я бях виждала 😃.

# 598
Ето сега ми се издигна Евгени в очите! Така се прави, видя, че няма нищо общо с това момиче и я отпрати. Мислят си момичетата, че ще избутат само с една красота до края, но уви. Дано повече мъже наййй - после си вземат поука, че на 99% момичетата, които са толкова красиви са още по КУХИ.

# 599
Не е воля това на Симона, а е психария.
Вече ме плаши и с поглед и с поведение.
Ауу утре с вдигнат бритон-красавец Генчо.

Общи условия

Активация на акаунт