Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 518
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 600
А дали някой път няма да изпидурка поне 7-8 наведнъж Simple Smile))

# 601
Бе и психопатите имат мимика.

# 602
  • София
Аз се замислих дали в нейните очи не е било нормална среща - просто си заявява претенциите от самото начало. Може би така е свикнала.

# 603
Какво й каза на тръгване,че  не чух?
май "Сбогом"

# 604
втора среща, греда. Що така не го харесват това момче...? Ми щото е пълно дърво, как пък не подхвана някой интересен разговор, то само мънка и не знае какво да каже.

# 605
Преди сбогом й каза още нещо...

# 606
Впечатленията ми от днешния епизод.
Видях някаква Мария, която не бях забелязвала до сега.
Милица ми става все по-досадна. (И малко ми мирише на обсебваща пиявица)
Меган ми напомня за учителя на костенурките нинджа, сори ама с тази физиономия на плъх.
Кристина е доказателство, че само да до красива не е достатъчно.
Чупакабра (габи джуката) с всеки епизод ме отвращава повече и повече.
Пам продължава да не блести с нищо (казвам го защото преди началото на сезона прочетох на няколко пъти колко била уникална видиш ли)
Габи миската е симпатична според мен, все още не е показала злоба.
Лиа ... Все едно Хюрем Султан беше там 😃 започвам много да я харесвам. Както и Микаела ♥️.

# 607
  • In The Middle Of Nowhere
Абе хора каква е тази Мария?? Да не са я пуснали днес в предаването, че аз досега не я бях виждала 😃.

Аз даже съм я виждала 😆 и се чудя какво прави там. Тя е според мен наета или за декорация или за ролята на Карина от миналия сезон.
Интересна и добра стратегия за отстраняване на на мома след среща още в началото на сезона е според мен отпадането на Кристина. Искат така да създадат напрежение в участниците според мен.

# 608
  • София
Меган е добра душа, но има погледа на Джон Малкович.

# 609
  • На Изток от Рая
Показаха ми днес снимка на Мони преди. Ами хубаво си е момичето, с чуплива коса и доста по-къса от сега. Не знам защо е прибегнала до такива корекции.

# 610
Значииии Гената ме кефи яко вече. Евала! Както види, че някоя не е неговия човек, директно я праща да си ходи. Точно така се прави - браво! И дори не трепна при раздялата - дума не й каза. Само накрая каза там нещо, колкото да не мълчи съвсем до края. Много ми хареса. А утре ще е доста интересно явно Simple Smile

# 611
втора среща, греда. Що така не го харесват това момче...? Ми щото е пълно дърво, как пък не подхвана някой интересен разговор, то само мънка и не знае какво да каже.

Личи си доста с кои му вървят приказките. При Валерия беше по-добре обаче с Кристина беше си болна загуба на време и храна хахах кво да я прави, че е яка, яка е, ама смотана и капризна.

# 612
На пожеланието да намери каквото търси отговори с "в един момент си мислех, че това си ти" - от страницата на Ергена.

# 613
  • here and now
Аз си мисля за срещата с Кристина.
Не мога да си представя какво и колко са снимали и рязали за да ни предложат това, което видяхме.

# 614
Не знам дали чух правилно, но май тя каза "Дано намериш това което търсиш" на което той отговори 'Надявах се това да си ти" или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт