Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 518
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 615
Кристина ми хареса на визитка, но се оказа много превзета и претенциозна. Не показа емоция, радост, не се опита изобщо да направи нещо, за да му е приятно и на него. Направо се чудя и аз на някои жени какво очакват. Тя дори не успя да се порекламира в това предаване. За какво беше отишла?
Много ми харесаха думите на Виктория за уважението и откровеността! Искам да видя повече от нея. Интересно защо Евгени така охладня към Меган? Елена е скрита лимонка, личи си.

# 616
втора среща, греда. Що така не го харесват това момче...? Ми щото е пълно дърво, как пък не подхвана някой интересен разговор, то само мънка и не знае какво да каже.
Аз като една зодия с Евгени да кажа, че сме по-интересни събеседници чак след като се сближим с някой. Дано да се разгърне по-нататък.

# 617
Утре коя ще е на среща досетихте ли се?

# 618
Обаче след срещата, като слушах Кристина се чудех дали с Евгени са били на една и съща среща Grinning. Той горкия се чудеше за какво да говори - обсъдиха подробно всяко ястие, че иначе нямаше дума да продумат, а тя вика "Обсъдихме много различни теми" Joy

Относно Милица - според мен Евгени буквално изпитва страх да остава сам с нея, обаче не смее да я изгони, защото се притеснява да не изпадне в истерия. Което не е невъзможно - това момиче наистина е много зле.

# 619
  • София
Евгени се държи много адекватно, личи си, че си знае стойността и не мълчи като Виктор, когато нещо не му харесва.

# 620
  • Мюнхен
Аз чак сега почвам да гледам, ама продукцията що цепи стотинката на две тая година? Миналата година поне им бяха докарали учители по танци, сега ги оставиха на самотек да се оправят.

Гримьорите мразят Елена и обожават Айлин.

# 621
# 622
Кристина има стори,че се радва че си е тръгнала и нека Евгени обясни защо,ако има смелост. Това какво ще рече пък сега?!

# 623
втора среща, греда. Що така не го харесват това момче...? Ми щото е пълно дърво, как пък не подхвана някой интересен разговор, то само мънка и не знае какво да каже.
Аз като една зодия с Евгени да кажа, че сме по-интересни събеседници чак след като се сближим с някой. Дано да се разгърне по-нататък.
Дали пък не е свикнал, все него да ухажват и така не се е научил да сваля той някоя?

# 624
Ако сая  карали да се целува с него 🤷🏻♀

# 625
Кристина има стори,че се радва че си е тръгнала и нека Евгени обясни защо,ако има смелост. Това какво ще рече пък сега?!
Ще рече, че се прави на интересна и много стойностна.

# 626
На мен т.нар.тук Бай/чичо Елисавет на външност ми харесва, някаква по-сурова северна хубост има, също и като хейти не ме напряга, защото е с по-равна интонация, не се маймуньосва като другата. Обаче колкото и нормална да беше на срещата, заради онази простотия с балоните и дрането съм я отписала.
Пам ми хареса, че танцува с нея. Не ми хареса като мърмори по Милица. Последно, толерантни ли ще сме или както Валерия с кучетата - избирателно толерантни, по Каузата.
Цикатридината у дома я гледам вече с други очи 😀 А досега твърде пестеливо я ползвах, чак ми досвидя Поли как му сипа в ергенската пазва.

# 627
Нали има психолози там, не вярвам да подкокоросват Милица, а да оставят Евгени да се оправя сам. Според мен това беше достатъчно от нея. Не е интересно, не е и забавно.

Срещата с Кристина ми се стори по сценарий, като преувеличено нелепа среща от романтична комедия.

# 628
  • Вестерос
Само Милица го харесва ,от 25 момичета ,само тя.
Според мен и Гергана и Виктория го харесват.

# 629
Какво й каза на тръгване,че  не чух?
Нещо от типа, че в началото си е мислил, че тя е това, което той търси.
Май момчето има доста добро чувство за хумор - като изкоментира на срещата с Кристина, че пак не е уцелил се усъмних, но след разговорът с Милица, когато тя спомена, че има и хубави истории, не само трагични, а той се изказа, че много се надява най-накрая и тях чуе, :вече съм сигурна.
А, специално за Милица - жал ми е за нея, защото май е използвана за сеир. В смисъл такъв - всички виждат, че нещо не е както трябва, ама го експлоатират ей тъй - за подигравка.

Общи условия

Активация на акаунт