Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 529
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 510

Няма да има рози, какво предаване ще стане.
Ще има само пози.

# 511
Страхотно впечатление ми прави Крисия от ден първи, а разговорът им днес ме накара да си седя и да им се усмихвам просто ☺
Малко наизустено говореше. И едва го пусна от прегръдката..

# 512
  • Варна
Тя е жива - умряла и ясно личи защо всъщност е в това предаване - написа се по - горе. Поредната излагация за организаторите на това предаване.
Защо? Аз не можах да открия мнение по този въпрос.
От години имала богат приятел грък, в предаването била за известност.
Относно Евгени, смятам че един харизматичен мъж с опит може много разговори да завърти. Малко ми е момченце. Тя е неприятна и кисела, това е 100%.

Е добре, дай пример какво да завърти като насреща е супер затворена жена.
Е как. Ами можеше да разкаже за себе си, да я пита къде е израснала, братя, сестри, как минава един неин работен ден, какво я е подтикнало да се запише в предаването, как се чувства до момента  в компанията на останалите момичета, за какво мечтае, каква музика, обича, книги, кино, разходки, зодии,възгледи за семейство...

# 513
Само Милица го харесва ,от 25 момичета ,само тя.

# 514
Миската малко напомня Питона, и на говор го докарва.

# 515
  • София
Бай Елисавет беше като глътка свеж въздух след Кристина и Полито с крема. Нали, повтори нали 19 пъти, но, нали, сигурно е нормално. Жалко само, че е ма едни 43-43 години и изглежда като лелята на Евгени.
Червенокосите девойки са много хубави.

# 516
Каква смела жена, бре скъпа..... Просто и прозира наглостта...

# 517
Милицааа…🤦🏻♀

# 518
Не мога да я понасям Милица! Габи направо я харесвам пред нея. Поне е забавна. А тази няма капчица достойнство и себеуважение. Долнопробни и незрели методи за привличане на вниманието демонстрира. Пошла, инфантилна, пък и на всичко отгоре с една страдална, печална и (извинете) мишо-конска физиономия.
Какви глупости му говори....

# 519
Иде му да крещи... Те това е криндж!

# 520
Айде да свършва тази мъка с Милица, че ще превключа телевизора вече...

# 521
Евгени седи, слуша Милица и се чуди какво се случва...

# 522
  • София
Милица гледа Евгени, все едно му е дарила бъбрек, а той я пренебрегва, вместо да се чувства задължен. Joy
Поли с това продуктово позициониране беше много неловко. Така ли се маже облечен човек, съсипа му ризата, пък си представям как се чувства ергенът с омазаните косми на гърдите.
Елисавета, нали, изглежда много по-възрастна, нали?
Разговорът с Крисия беше приятен, само малко бавно говореше, все едно рецитира.

Малее, Поли, къде си? Ей сега е моментът за продуктово позициониране на медикаменти със зелена рецепта.
Хахаха, "Спокойно ми е с теб", каза Евгени, преглъщайки на сухо.

# 523
Ергени не знае да се смее ли, да плаче ли, да прескача оградата за България ли.

# 524
  • На Изток от Рая
Как да се чувства-У ляля

Общи условия

Активация на акаунт