Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 502
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Елисавета сама си го прави да е сама.

# 766
Все още се надявам да не е вярно за проституцията, колкото и отвратителна да е тази участничка. Ако обаче е вярно, от продукцията няма начин да не са знаели. В такъв случай отговорността е тяхна и на BTV. “Момата” е такава, каквато е, но не се излъчва сама в ефир.
Освен това й дават по-специален статут в предаването, защото безнаказано саботира абсолютно всички игри и очаквам да е същото и със срещата.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 11:59 от Mama xxl

# 767
  • Варна
Добре, де, хубаво, казвали си проблемите на първа среща, заливали го с глупости-това е така. Но ако отсреща имаше събеседник да води разговора с лекота, нямаше да е така. Интроверт бил, световна класа, по - затворен, ами какво прави в това предаване, тогава. Този поглед на леко учудено момченце, плахост и вдървеност до момента хич не са впечатляващи.

# 768
Оооо, Милица на танците, особено, като започна да му се предлага кълчейки се, беше жалка за гледане. Някак рязко реши, че всички я гледат, защото е мнооого секси и нещата излязоха извън корнтол. Дали е пийнала преди това не знам, обаче беше много грозна картинка. Да не говорим, че по едно време се размина на косъм да й се покаже зъ...ната, а тя дори не обърна внимание. Което ме навежда на мисълта, че сигурно преди танца се е почерпила за настроение.

# 769
  • Варна
Оф,кво правил в предаването Евгени....аз се чудя за 90% от момите защо са там. Евгени си е на мястото. А що се отнася до Кристина, за мен Евгени е страшно търпелив, ама много търпелив.

# 770
Вярно е вярно е, познавам две мяукащи - пълен фурор е покрай тях, а на визия са нищо особено. Но евалла намери ли са си начина )))
Габи и Мони ги различавам само по цвета на червилото ...не мога да разбера защо си плюят визиите и ъпдейтите. Явно , когато се погледнат и усещат остър пристъп на самоомраза.

Евгения ми е интересна , на този етап не мога да преценя, дали е забавна ексцентричка или е също много сбъркана с главата , като Милица.
Защо хората съжаляваме инвалидите и тези с увреждания, а на болната психика се смеем . Тъжно . Дано скоро не започнат да излъчват състезания със сакати

# 771
Какъв е проблемът с носа на Виктория. Съвсем нормален и естествен нос. Вече толкова сме свикнали с операциите, че не можем да оценим естествената красота. Това е хубавото на естествените жени - че не всички са по калъп и еднакви. Всяка по-специфична черта придава чар на конкретната жена и индивидуално излъчване.

# 772
Момичета, пак ще ни изтрият с тези "разкрития", които явно само на продукцията не са известнини, нали Joy

Мони си очертава устните с по-тъмен молив ли? Много нелеп ефект се получава, не знам на гримьорите ли е решение или нейно, но не й прави услуга.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 12:24 от Анонимен

# 773
Какъв е проблемът с носа на Виктория. Съвсем нормален и естествен нос. Вече толкова сме свикнали с операциите, че не можем да оценим естествената красота. Това е хубавото на естествените жени - че не всички са по калъп и еднакви. Всяка по-специфична черта придава чар на конкретната жена и индивидуално излъчване.
Това си помислих- всички под ножа ако не сме с чипи нослета 🤦🏻♀

# 774
  • София
Надявам се първо Милица да си тръгне и веднага след нея и Габриела, После другата Габриела и Пам. Пам е като свадлива свекърва, само намира кусури на другите, но тя самата не допринася с идеи и смислени приказки. Айлин, Валерия и Поли също са ми безинтересни. Мони засега пред камерите е обрана, няма много изяви и затова не ми е дотегнала. Заради горните момичета, които непрекъснато биват показвани от продукцията, трудно може да се изгради представа за останалите. Елисавета снощи се държа нормално. Виктория и Крисия - също. Поли не я гледах, но разбирам, че са й отредили незавидна роля.

# 775
Уляляляляля изгонили навъсената хубавица и то непосредствено сред романтична среща с Евгени?! Scream
Леко унизително за девойчето. То затова ли така снизходително се изказва за Ергена и вкарва съспенс с някакви загадъчни постове?!
Много патетично, моме! Поне една усмивка трябваше да ти се откъсне от сърцето за две седмици.

# 776
Пам ми е на кантар. Когато се държи мило и възпитано, ме очарова. Плюенето по другите не й отива, не че не е човешко и да няма право да хейти, но губи от това. Подхожда й да е благородна и по-снизходителна. В промото се учудих какво би могла срещу Крисия да има.

# 777
Моето виждане за вчерашния епизод:
Адски скучна и неловка среща между Ергени и Кристина..спасителната тема за храната, не видях някакви интриги, нито как се появиха двете нови глави на ламята, за мен си е вече двуглав змей..за танците - бяха надградили от миналата година, това ми хареса, можеха да накарат Ергени да се изтипоса в същия смешен султански костюм на Виктор от миналата година Joy
Допаднаха ми срещите с Виктория и Крисия, с Виктория има накъде да се развиват нещата. Малкото Поли вятъра гони много комичен образ, мисля, че и Ергени се забавлява с нея, както каза първия път-глътка свеж въздух.Леля Елисавета с нищо не ми изпъкна, жал ми е за Милица, няма реална преценка за поведението, открито се излага, не разчита сигналите на Ергени, мъка е да се гледат техни срещи и това слънчице къде му го изтърси на церемонията му идеше земята да се отвори и да го погълне..Аз харесвам Валерия като излъчване, красота, има какво да работи по характера си, много са ми сладки двамата заедно, дано и тя покаже, че го харесва. Чакам днешния епизод с нетърпение.

# 778
Лични предпочитания. Не всеки естествен несъвсем правилен нос, придава чар и индивидуалност. При Александра Петканова например, ,, дефектът” беше ефект и смятам, че беше изключително чаровна и запомняща се преди да се оперира. На Виктория носът обаче и на мен не ми допада, ако трябва да си говорим честно. Важното е тя да се чувства добре с него.

# 779
  • Разпиляна във въображението
В Мони има нещо изкуствено, за мен. Държание, липсата на мимики, едно такова говорене. Чиста поза си е. Плете си кошницата отстрани. Ще е интересно при самостоятелна среща каква би била - същото дърво без емоция, или друга.

Общи условия

Активация на акаунт