Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 634
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 780
Пам ми е на кантар. Когато се държи мило и възпитано, ме очарова. Плюенето по другите не й отива, не че не е човешко и да няма право да хейти, но губи от това. Подхожда й да е благородна и по-снизходителна. В промото се учудих какво би могла срещу Крисия да има.
И Пам си показа рогата. И преди го казах, да застане срещу тях и да каже каквото мисли в очите, а не да се крие зад камерата и само да шушне зад чуждия гръб коя каква е. Плачем, че ни обиждат нас, ама коментираме всички останали. Въобще не я харесвам и това няма нищо общо с външния вид.

# 781
  • София
Има скрито - покрито. Кристина коментирала  изгонването.

https://www.flagman.bg/article/288033

Според мен има моменти, които не са снимани и в които вероятно Евгени прави опит за сближаване, а г-ца Недостъпна се дърпа и се прави на интересна. Не ми изглежда да го харесва тя и някак се държеше студено и дистанциарано. Нямам представа такива госпойци защо са в реалитито, обаче..

Имаше нейни синхрони, как да нямаше - много добре си изкарала, Евгени бил приятна компания. И на момичетата това каза. Какво се прави сега?

Определено Евгени не е добър събеседник. Изглежда доста незаинтересован от разговорите си с Виктория и Елисавета. Като че ли ли му липсват емоции, да няма лек аутизъм, аспергер?

От каква позиция се поставят такива диагнози Joy

# 782
Доволна съм, че Евгени разкара Кристина. Не си поплюва, дано е негово решение.

На мен най-противна и откровено отвратителна от жените ми е Габи. Никоя друга не се доближава дори до нея. Тази е пълен пакет в най-отрицателния смисъл.

Милица много отчаяно се предлага. Толкова стръв в танците, само дето не се разсъблече, че да я забележи. После му провежда психоатаки по пейките.

Елисавета не я харесвам, но ме трогна споделеното за личния й живот. Разбирам я какво е да се прибираш вкъщи и да няма кой да те посрещне...

Засега симпатизирам най-много на Крисия, Виктория, Микаела.
И аз. Първоначално бях харесала и Меган, но все повече откривам нещо налудничаво в погледа и поведението й.
Мони ми харесва с овладяността и изказа си макар нелепите корекции, не мисля, че е глупаво момиче. Май утре ще видим повече за нея. Като цяло за мен епизодът беше позитивен, с изключение на изцепките на Доналд - Габриела -Дък.

# 783
След изгонването си Кристина ще участва ли някъде, както при първият сезон на следващия ден след напускане момите участваха в Преди обед?

# 784
Явно и аз страдам от "лек аутизъм, Аспергер", след като се чувствам изцедена при насилствена комуникация с хора, с които не сме от една порода.

Представете си, че е прекарал цял ден с нацупондрената Кристина, която сама си признава, че постоянно мрънка. От камък да си, ще ти писне зверски. Имаше коментари, че жените трябвало да свалят звезди, за да се харесат. Ми не, не е необходимо, достатъчно е просто да не се държиш като претенциозен пън. Същото важи и за срещуположния пол междувпрочем.

# 785
https://www.youtube.com/watch?v=HUZDtYjRBPk

Един страхотен кавър , по темата с пластичната хирургия - да отрежем всичко по нас , което ни дразни окото )))

# 786
  • earth
Да е някакъв футболист, че да му предлагат надуваеми кукли върви, но на пианист Rolling Eyes 
Да е някакъв човек, който рита топка, …, но на човек, който натиска клавиши Rolling Eyes

# 787
  • София
Добре, де, хубаво, казвали си проблемите на първа среща, заливали го с глупости-това е така. Но ако отсреща имаше събеседник да води разговора с лекота, нямаше да е така. Интроверт бил, световна класа, по - затворен, ами какво прави в това предаване, тогава. Този поглед на леко учудено момченце, плахост и вдървеност до момента хич не са впечатляващи.

Еми много зле моми са му подбрали. И не виждам защо трябва да се прави на шут, да се чуди откъде да си извади подходящи за такова ниво на кухота разговори и да се прави, че му е интересно, приятно и "много мило", като не му е. Хиляди пъти предпочитам това да гледам пред някоя бутафорка. Това все пак дава някаква заявка, че човекът наистина, ако не избира, поне подбира кои да търпи до края на шоОту.

# 788
По моите критерии Ергени си води съвсем нормален, интелигентен, възпитан разговор с момите. Пита ги за занимания, работа, хобита, пътувания. Един нормален събеседник би върнал въпросите и би се получил един приличен разговор като за 1ва среща. Само като почне да ги гушка ми е малко нелеп, но аз съм човек, които не обича да скъсява физическата дистанция.

Оная снощи се държа троснато и сковано. Може би от простотия, може би от спек, може би не харесва Генчу. Все тая - не се получи, няма какво да кибичи там, чакат го още 20 и кусур моми.

Елисавета ми се вижда нормална жена в живия живот. Не знам защо в шоото се причисли към “онази” групичка. Според мен губи в тая компания.

Снощи мъжа ми специално реши по време розораздаването да преброи “нормалните” по неговите критерии. Стигна до 8 броя, сред които Цикатридината, Валерия, йогата, МегЪн, Гергана, Рая ли беше… Обаче за моя изненада Елена и Памка не му влезнаха в бройката нормални.

# 789
Тази Меган наистина ли са я кръстили така? През 90-те Меган?😀

# 790
Аз почвам да се чудя има ли добра групичка в този змиярник. Уж Трио Злобил бяха гадни, понеже много явно и по ученически коментираха и се подиграваха на другите. Обаче ми се набива на очи и как Пам и Елена и особено първата не спестяват критики на никой и все някоя ги дразни. Някак си Пам се прикри под воала на жертвата, а не е много по-различна. Разбира се, по-интелигентно ги обижда. Струва ми се обаче, че на нея и е доста удобно да се възползва от физическите си данни, които събират критика, за да печели тя симпатия от съжаление, а това е жалко. Всичките и интервюта са все на тема как се справя въпреки теглото, стигмите, подигравките и т.н. Много хора има с проблеми на този свят, и много по-сериозни от наднорменото тегло, и не са се изтипосали по ТВ да търсят внимание и съжаление. И в крайна сметка Милица, която прави същото, само че с рев, обира хейта, а Пам получава едва ли не ореол от публиката. Съжалявам ако коментарът ми идва груб, но и аз след първоначалната си симпатия към Пам взех да гледам с други очи на нея. Не оправдавам злобата и хейта, който са и изливали цял живот, но има много такива жени, които не се бутат в ТВ да трупат дивиденти от това. Дано наистина има някакво послание, което да изрази и да има по-дълбок смисъл участието й, но засега не го усещам.

# 791
Тази Меган наистина ли са я кръстили така? През 90-те Меган?😀
То тогава избуяха най-много модерните имена.

# 792
Здравейте! Не съм гледала първият сезон, не възнамерявах да гледам и вторият, но се бях нагласила да гледам реалити (Сървайвър, но не се търпи) та се загледах в Ергенът.

Като малка съм гледала американски версии, та не е като да съм в небрано лозе де...

Та така, включвам се в темата.
На мен ергенът ми харесва и най-вече че по погледът му си личи когато не е по сценарий.

Срещата с Кристина - момичето е страшно красиво и колкото и да се пише, че право в УНСС едва ли не всеки го завършвал, не е глупава. Тоест на хартия до тук е страшна красавица, която не е без мозък. Ергений със сигурност от самото начало я е харесал. Но до тук. Мога да коментирам в сравнение с Валерия, която също се показа като труден характер - при нея претенциите поне са мотивирани от вътрешни убеждения. И най-важното - на нея й личи, че има интерес към него. При Кристина това напълно липсваше.

Егото й беше много наранено, защото разбира се е ясно, че си тръгва преди жени като Габи и Мони, просто защото продукцията иска да ги държи за шоу. Но тя е напълно излишна и за ергенът, и за продукцията.

Поли е страшна сладурана, на глас съм се смяла на продуктовото позициониране...

Милица е от един специален тип жени, които си мислят, че техният душевен товар е безценно злато. Нищо, че го даряват на всеки срещнат... с това "слънчице" снощи съвсем навлезна в дълбоки води вчера. Ергений обаче е в капанът на продукцията и ще трябва да я търпи.

Вчера го беше страх да погледне Мони... направи ми впечатление в предишни епизоди как странно товори с Габи... ама се е хванал на хорото и ще го играе.

Колежката ми по килограми, Пам... ами за себе си потвърдих, че доста от хората бързо бързо решават, че щом сме дебели трябва да сме "душевно красиви"... ми сори, ама Пам е надута мадама, отишла да си промотира плюс сайз дрехите с още по-надути цени. Казвам го като недоволен клиент. Така, че за мен тя е просто една от всички тези инфлуенсърки и нищо повече.

# 793
  • София
Елена е в бройката нормални, само защото в царството на слепите и едноокият е цар.

Иначе си е чешит и тя. Ако кастът беше с нормални момичета, тя щеше да е шантавата откачалка с недомислената реч на шоуто. Но на фона на останалите е различна, интересна и някак по-нормална.

# 794
По моите критерии Ергени си води съвсем нормален, интелигентен, възпитан разговор с момите. Пита ги за занимания, работа, хобита, пътувания. Един нормален събеседник би върнал въпросите и би се получил един приличен разговор като за 1ва среща. Само като почне да ги гушка ми е малко нелеп, но аз съм човек, които не обича да скъсява физическата дистанция.

Оная снощи се държа троснато и сковано. Може би от простотия, може би от спек, може би не харесва Генчу. Все тая - не се получи, няма какво да кибичи там, чакат го още 20 и кусур моми.

Елисавета ми се вижда нормална жена в живия живот. Не знам защо в шоото се причисли към “онази” групичка. Според мен губи в тая компания.

Снощи мъжа ми специално реши по време розораздаването да преброи “нормалните” по неговите критерии. Стигна до 8 броя, сред които Цикатридината, Валерия, йогата, МегЪн, Гергана, Рая ли беше… Обаче за моя изненада Елена и Памка не му влезнаха в бройката нормални.
Моят мъж на първия епизод хареса най-много Меган.
Сега бяга с 200 като започне предаването.Laughing
Но според мен има доста момичета, които е справедливо да бъдат показани освен основните "заподозрени", а и както знаем, понякога нещата стават различни на финала. Само сеирът е до време.

Общи условия

Активация на акаунт