Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 569
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 125
Една съфорумка много добре я оприличи Валерия, същи Кристиян Костов.

# 1 126
Все по-неприятни ми стават Валерия и придворните ѝ дами. Толкова си е повярвала Икебаната, че няма накъде.

Евгени с тези целувки може да си сложи в CV, че е обменил ДНК с поне 1 000 кучета и минимум 1 кучка.

# 1 127
Елена говори и се изразява най-добре от всички, няма спор. Както и има какво да си говори с Евгени.

# 1 128
Само Милиту да разбере кого е целунал (и то неведнъж) и ще почне да стреля Joy

# 1 129
Много харесвам Елена! Интересна за разговор, интелигентна и забавна… Дано продължава в същия дух!

# 1 130
С новата прическа Евгени прилича на Виктор. Дали е търсен ефект не знам.

# 1 131
Само Милиту да разбере кого е целунал (и то неведнъж) и ще почне да стреля Joy

Е тя къде е, не разбра ли вече

# 1 132
Валерия на външен вид е като главната героиня в турски сериал. Пък Ергени като главния герой. Отиват си. 😁

# 1 133
къде е Милица????

# 1 134
Милито реже мезетата,а Валерия се мляска с Гената.

# 1 135
Ооо, не, недей! Ще викат Бърза помощ.

# 1 136
  • София
А! Милица готвела в сюблимния момент и изпуснала... Кой ли ще я осведоми?! Залагам на Ламята.

# 1 137
  • Бургас
Исках да видя реакцията на Милица когато Елена съобщи за целувките 🫠.
Тя сигурно е отишла да си пререже вените, за това не са го снимали.
Ами, по- вероятно замисли някакво отмъщение. Милица ми е същинска Роуз на чичо Чарли от "Двама мъже и половина". Тя и самата си избрала подобен псевдоним, случаЕност?! Joy  Милата Мили Роуз ли беше...Все я виждам как наблюдава ергенина докато спи Joy

# 1 138
Айлинчето ще се пръсне от яд,  а Валерия го прави само, за да натрие носа на другите.
Ергени пък усеща, че е време да действа, а не само да мънка, че то предаването си напредва и те така....

# 1 139
Обаче много ретро визия има Валерия тази вечер. А разговорът с Елена беше просто глътка свеж въздух.

Общи условия

Активация на акаунт