Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 562
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 140
Eлена е твърде аналитична, дотяга.

# 1 141
Във Великолепният век в харема беше по-интересно. Харема на Ергени за нищо не става. Трябва да го освежи малко.

# 1 142
За разлика от миналия сезон, в този няма грам страст, привличане, романтика. Витя колкото и да го оплювахме имаше повече живинка.

# 1 143
Във Великолепният век в харема беше по-интересно. Харема на Ергени за нищо не става. Трябва да го освежи малко.
Ще го освежи.Сега ще влезе Наум.

# 1 144
Скрит текст:
Исках да видя реакцията на Милица когато Елена съобщи за целувките 🫠.
Тя сигурно е отишла да си пререже вените, за това не са го снимали.
Ами, по- вероятно замисли някакво отмъщение. Милица ми е същинска Роуз на чичо Чарли от "Двама мъже и половина". Тя и самата си избрала подобен псевдоним, случаЕност?! Joy  Милата Мили Роуз ли беше...Все я виждам как наблюдава ергенина докато спи Joy
Точно същото си мислех вчера. 😂

# 1 145
Тая пък Валерия като носителка на титла. Самодоволно приема овации сред ненацелуваните момичета. А как говори с Евгени с делови тон между целувките.  Айлин пък ѝ хвърля ками с поглед. Нито една от двете не ми изглежда заинтригувана от ергена. Само от победата. Такава романтика, иде ти да се обесиш.

# 1 146
милица вече е приела ролята на най-добрата домакиня на ергена си и му реже мезета, за да може да каже ''аз, така се грижа за теб и ти режа'', докато той милия се мляска с любовниците

# 1 147
За разлика от миналия сезон, в този няма грам страст, привличане, романтика. Витя колкото и да го оплювахме имаше повече живинка.
Витя с Людмила ли първо се беше намляскал?

# 1 148
Людмила, Гергана миналата година бяха много по интересни. Тези тука слаба ракия

# 1 149
  • Пловдив
Евгени затворен ми се вижда. Не говори за себе си ,или никой не го пита.
Ако говорим за страст, поне за мен Виктор беше по-напред. А и нали сподели по колко пъти но ден търси кекс. Докато хората на изкуството ... те нямат време толкова.

# 1 150

Да, даже не беше ли на един от първите коктейли.

# 1 151
Елена е готина, но има тежък багаж - брат си. Няма как да има мъж, ако има брат с психично разстройство, който живее с нея. За съжаление в живота трябва да се направи този тежък избор.

# 1 152
Да. Ако не ме лъже паметта, още първата вечер.

# 1 153
  • София
Ей сега ще стане страшно! "Психо" по Хичкок ще ни се види като анимация на Дисни. Направо я виждам Милица с ножа или как чупи дъното на бутилка в някой шкаф и се хвърля към Валерия. Другият вариант е да скокне да заколи директно Евгени. В крайна сметка тя най-много направи за него - и го мисли, и е до него, и се разкри най-много, и оБливка на най-свидното си му подари, раздаде се до последно, а той.... Неблагодарник!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:36 от Reinа

# 1 154
Елисавет и Габи искренно ме забавляват с коментарите си.
И то, точно леля Елисавета обяснява с насмешка как някоя си изглежда по възрастна от годините си, а Габи - с презрение - колко много интервенции имала същата тази 😁😁😁. Кажи честно

Общи условия

Активация на акаунт