Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 671
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 170
Елена е готина, но има тежък багаж - брат си. Няма как да има мъж, ако има брат с психично разстройство, който живее с нея. За съжаление в живота трябва да се направи този тежък избор.
Е, това от къде го измисли сега??!! Елена каза, че брат ѝ е преживял най-трудното нещо за един родител и ти стигна до заключението, че брат ѝ е психично болен.
Потрисам се от подобни идиотски изводи, които някои хора от пръстите си изсмукват!

Елена не я харесвам. Гримьорите и гардероба направо я мразят. Щеше да се омотае в метри плат, но направи всичко възможно да покаже крак. Grinning

Така ми прозвуча от визитката й, че брат и има психично разстройство. Може и да греша, но тя каза, че живее с него и си направих извода, че се е прибрала в България, за да се грижи за него.

# 1 171
  • София
Валерия колко пъти ще се хвали сама себе си как ги е "застреляла" с това "Ти откъде знаеш, че е първата?"

Айде следващата, която изсипва драма върху Евгени..Head Band

Милица има проблемен брат, доколкото схванах, не Елена.

# 1 172
Да нахейтя момите, но ми се струва, че всички (има-няма 20 бройки) изглеждат все едно са му каки с поне 5 тодини отгоре Thinking аособено в близък план.

# 1 173
Крисия има ли пластични операции на лицето? Ако няма, е най-красивата според мен.

# 1 174
Ффффф, изнервих се от цялата тая сълзлива драма. ТОЕСТ ФАЛШИВА ДРАМА.

# 1 175
Тази Крисия е красавица

# 1 176
Крисия има ли пластични операции на лицето? Ако няма, е най-красивата според мен.
На мен ми се струва, че носът й е правен.

П.П. Проверих я в Гугъл, съвсем различен нос е имала и то доста лош, та добре, че го е оправила, така е много нежна наистина я е променил като излъчване.

# 1 177
Айде и Крисия ми е в отбор" психопати"

# 1 178
Крисия в красива, но Микаела ако няма корекции определено ми е на първо място по красота.

# 1 179
Много глупаво се държи тази Крисия. Ще я изгони скоро, сигурна съм.

# 1 180
Някой някога слуша ли Наум

# 1 181
Просветна ми на кого ми прилича Лия - на Крисия (Детска планета).

# 1 182
Честно казано изобщо не ми изглеждаше Ергени да й съчувства на драмата. Grinning

# 1 183
Има устни и до колкото знам носът ѝ е пипан, но не знам дали е операция или само филър.

# 1 184
Скрит текст:
Елена е готина, но има тежък багаж - брат си. Няма как да има мъж, ако има брат с психично разстройство, който живее с нея. За съжаление в живота трябва да се направи този тежък избор.
Е, това от къде го измисли сега??!! Елена каза, че брат ѝ е преживял най-трудното нещо за един родител и ти стигна до заключението, че брат ѝ е психично болен.
Потрисам се от подобни идиотски изводи, които някои хора от пръстите си изсмукват!

Елена не я харесвам. Гримьорите и гардероба направо я мразят. Щеше да се омотае в метри плат, но направи всичко възможно да покаже крак. Grinning
Така ми прозвуча от визитката й, че брат и има психично разстройство. Може и да греша, но тя каза, че живее с него и си направих извода, че се е прибрала в България, за да се грижи за него.
Дошла си е в България, за да е до него в труден за него момент - най-трудния за един родител. Не знам какво би било по-трудно от загубата на дете в този контекст...

Общи условия

Активация на акаунт