Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 644
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 155
Отиват си Евгени и Валерия. Според мен има химия между тях. А тя добре смени плочата, за да остане по-дълго.
Габи и Елисавета ме убиха! Едната се подиграва за корекции, другата за години. Да вземат да се погледнат в огледалото Joy

# 1 156
На терена много целулит, много меки, виснали дупета...
Наистина много целулит и почти никакви спортни тела, освен Айлин и Поли. Миналата година поне се нагледахме на хубави тела. Тази година са потрес.
90% от жените имат целулит - слаби, закръглени, трениращи и нетрениращи. Не виждам логика в коментари от този тип.
Не е нужно да виждаш. Мнението ми е такова, каквото е. Действително миналата година всички имаха много хубави тела за разлика от тазгодишните. Личи си, че по-голямата част не са фенки на спорта. А са млади още
Преди да си формирате мнение, хубаво ще е да попрочетете тук-там, защото, ако го бяхте направили, въобще нямаше да намесвате целулита (или по-скоро липсата му) като мерна единица за добре оформено тяло.
Иначе да - не изглежда да спортуват твърде много девойките, обаче целулитът няма нищо общо...

# 1 157
Нито една от фаворитките не ми изглежда заинтригувана от ергена. Само от победата. Такава романтика, иде ти да се обесиш.
Да! Тъкмо това си мисля и аз. Повече ми допадаше първият сезон като че ли...

Милица казва "Супер" на отговора на Валерия, че имало химия между тях с Евгени, обаче усещам как с поглед иска да я удари с лопатката и да я закопае някъде... Laughing

# 1 158
Габи и Елисавета ми приличат на двете сестри на Пепеляшка Joy

# 1 159
Само на мен ли не ми харесва тая Валерия.Толкова ми е фалшива. Онези двечките Габриела и Елисавета даже не ме напрягат толкова . Те са си това което показват, и не се правят на някой друг.Просто са си прости и завистливи😄 .Докато Валерия е супер прикрита .Свикнала е всичко около нея да се върти ,и промени ли се това си показва рогата.

# 1 160
Исках да видя реакцията на Милица когато Елена съобщи за целувките 🫠.
Тя сигурно е отишла да си пререже вените, за това не са го снимали.
Ами, по- вероятно замисли някакво отмъщение. Милица ми е същинска Роуз на чичо Чарли от "Двама мъже и половина". Тя и самата си избрала подобен псевдоним, случаЕност?! Joy  Милата Мили Роуз ли беше...Все я виждам как наблюдава ергенина докато спи Joy

Точно това си помислих.
Да не се събуди Ергени някой ден със залепени тeстиси на бедрото, както се случи с чичо Чарли.

# 1 161
Да, и тъй като знаят, че Мили е лабилна и ще й стане супер тъпо, побързаха веднага да й кажат за целувката

# 1 162
Елена е готина, но има тежък багаж - брат си. Няма как да има мъж, ако има брат с психично разстройство, който живее с нея. За съжаление в живота трябва да се направи този тежък избор.
Е, това от къде го измисли сега??!! Елена каза, че брат ѝ е преживял най-трудното нещо за един родител и ти стигна до заключението, че брат ѝ е психично болен.
Потрисам се от подобни идиотски изводи, които някои хора от пръстите си изсмукват!

Елена не я харесвам. Гримьорите и гардероба направо я мразят. Щеше да се омотае в метри плат, но направи всичко възможно да покаже крак. Grinning

# 1 163
Така гелосан с тая прическа и брадясал,Гената ми прилича на Фицата.

# 1 164
А как се очаква Ирина да спечели като Евгени май даже не знае, че тя участва в предаването?

# 1 165
Елена си гo харесва наистина, личи й. Докато за другите е по-скоро идеята за него и да си начешат егото.

# 1 166
Валерия не спря да се хвали с тази целувка. Много злобно човече е. По-добре Габи да гледаме вместо злоба и рев.

# 1 167
Ехххх Крисия къде заби сега да му се оплаква, защооооо? И тя ми изпадна от класацията

# 1 168
  • Пловдив
Александра 2 се оплаква. Това сме го гледали вече.
И тя го викна да говорят, а на синхрона- радвам се,че ме.покани Евгени.

# 1 169
Оф, като започнат да се жалват пред него какво се било случилооо... ама за това ли са в това предаване да мрънкат само и да шушкат какво е станало през деня, вместо с човека да си говорят на други теми те мелят едно и също..

Общи условия

Активация на акаунт