Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 412
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Валерия не е сред 2-те имена, които се въртят за победителки, така че спокс, в някакъв момент явно ще се пропука идилията. Някак си е разбираемо защо вчера се завърна към нея. В началото може да не беше много убеден, но след Кристина, Милица, Поли, Крисия изведнъж му се стори никак не зле Grinning

В предаването има няколко вида образи - такива, които не се променят (Милица - при нея има задълбаване, но проблематиката е същата, Габи, мъркащата Айлийн, коментиращата Пам, ведрата Поли), има и "скрити" лица ( да видим дали ще разберем нещо повече за Микаела и Боряна например). Извън това снощи показаха повече от Крисия и Елена, а при Валерия уж настъпи промяна - от пълна дистанция и отсъствие на увлечение до целувки и  "пеперуди в корема". Затова основно тях коментираме, иначе е ясно, че Валерия отпада.

# 1 381
  • София
Никога няма да повярвам, че това писмо е писано от Евгени.
Дали са му го да го препише - колкото да е негов почеркът.
Тия сценаристи нали с нещо трябва да си заслужат хонорарите.

Що се отнася до Валерия - явно се е притеснила от изпидуркването на Кристина. Видя, че да си убава не е достатъчно. И тя беше дървена и дистанцирана, ама се наложи да започне да флиртува.

# 1 382
Току виж ни е изнедал и е заминал в Австралия с майка си: joy:
Относно Мони, ами другите казаха, че била мърла, никога не чистила след себе си. Е как да я търпиш такава?

# 1 383
Сън не ме хвана тая нощ.Отвсякъде ми се привиждаше Мили с налудничавия поглед и с нож в ръка.Яко ме филмира това момиче.Чак не ми се вярва да е толкова зле.Все си мисля,че играе някаква роля.

На мен, като на един сериозен сеирджия, много ми се иска Евгени да я покани на индивидуална среща и да я целуне - само веднъж. Е тогава гледай какво ще става - не с нощ, а с цяло бойно снаряжение ще обикаля из къщата да го пази от другите Joy

# 1 384
Едва ли е толкова луд да си причини целодневна среща с Милица, че и целувка, но да видим, може пък да го има в сценария за сеир Grinning

# 1 385
Забелязахте ли как Евгени и Валерия се целуваха малко с носове- като кучета вчера? 😳

# 1 386
Опитвам са да харесам някоя. Така да има на кого да симпатизирам. И ахааа да ми стане някоя симпатична и каже/направи някакво дразнещо нещо.
Дано покажат нещо и "невидимите" дами.

# 1 387
  • София
И аз не вярвам, че някой вярва Евгени сам да е написал тези излияния. Това са женски въжделения, а и човекът не е поет, да беше изсвирил нещо интимно, пО щях да се вържа.

Вярвам, че я е харесал, това му беше първият избор, а и е хубавка. Но тези трепетни целувки бяха тоооолкова нагласени... Тайна бележка, тихо се промъква девойката на среща отвън - и там, съвсем задушевно, ги чака целият екип, оператори, туй -онуй. И да им е идвало отвътре желанието, ще се изпари.

# 1 388
Едва ли е толкова луд да си причини целодневна среща с Милица, че и целувка, но да видим, може пък да го има в сценария за сеир Grinning

Няма сценарий за това коя кани на среща и какво си говорят.

Относно мнението по-горе - камери има в цялата къща. Те не отиват специално като Евгени им каже, че мисли да целува някоя. Мислете малко и тогава говорете клевети по предаването.

# 1 389
  • Варна
Току виж ни е изнедал и е заминал в Австралия с майка си: joy:
Относно Мони, ами другите казаха, че била мърла, никога не чистила след себе си. Е как да я търпиш такава?
Не разбрах, че е системно, казаха че не си измила чиниите, но няма да се учудя и да е система. То с тия ноктаци сигурно и задника си не може да избърше.

# 1 390
След като изхвърча вчера Мария, стигнах до извода че на тези които не им показаха визитките в 1 епизод, няма да имат някакво видимо участие по нататък. До колкото помня не показаха Микаела, Рая, Ирина, не помня още кого бяха подминали. Явно те няма да са и финалистки.
И Капитонова миналата година нямаше визитка. Явно не е гаранция за значимостта на даден участник, макар и на това да води логиката.

# 1 391

Няма сценарий за това коя кани на среща и какво си говорят.

Относно мнението по-горе - камери има в цялата къща. Те не отиват специално като Евгени им каже, че мисли да целува някоя. Мислете малко и тогава говорете клевети по предаването.
жАлко че няма реакция с емотикони като във фб. Моята е SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

За писмото на Евгени до Валерия...... хм, чакайте сега, много бързо се развива любовната интрига - от петият епизод... Значи в следващите епизоди ще гледаме "Зомбитата срещу Валерия"... А сигурно ли е, че писмото е към Валерия? Тази с кучетата нали? Защото нали в спойлера.... такова де,

Скрит текст:
категорично не беше името на Валерия за фин..

Скрит текст:
Прочетохте ли какво пише Евгени в писмото си до Валерия, което ще го дават в следващия епизод-
Ако трябваше да плащам данък за всяка мисъл за теб, скоро щях да бъда разорен.
Нахални мисли на заспиване,......мисли на събуждане
Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето.
След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи
Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво местенце- как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли си мислиш, докато така безсрамно....в главата ми

Брех този Евгени-много романтичен човек. И за човек, завършил музикалното и живял дълги години в чужбина, пише правилно граматично- с верни пълни/кратки членове,запетайки и тн. Чак ми става тъжно за Евгени къде е попаднал с тази негова арт душа

# 1 392
  • София
Между Викторчо и Алекс имаше много повече страст отколкото между кучкарката и Генчо. Да взимат пример как се прави пред камера. Смях в залата беше вчера положението. Валката се кефеше, че е затапила Елена, а не на целувката. То пък едно затапване...то пък една целувка...

# 1 393
  • София
Мони изглежда като мърла, която чака някой сутрин да й занесе закуска в леглото. Ако някой всеки ден по три пъти си оставя чинии и ножове или живее в кочина, как пък няма да мълча и да се радвам на замазката по лицето й

# 1 394
След като изхвърча вчера Мария, стигнах до извода че на тези които не им показаха визитките в 1 епизод, няма да имат някакво видимо участие по нататък. До колкото помня не показаха Микаела, Рая, Ирина, не помня още кого бяха подминали. Явно те няма да са и финалистки.
Не е заради това. Кристина беше с визитка и влезе първа, а си тръгна трета. Пам беше без визитка и засега е в центъра на събитията (не и с Евгени). Евгения беше с визитка и не ни я показват, с Евгени също не общува.
Пак паралел с миналата година - Габи имаше визитка, Виктория Капитонова - не. Ако не се лъжа и Ния-Косара имаше визитка, а никой не помни нищо от нея.

Общи условия

Активация на акаунт