Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 424
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 395
Мони изглежда като мърла, която чака някой сутрин да й занесе закуска в леглото. Ако някой всеки ден по три пъти си оставя чинии и ножове или живее в кочина, как пък няма да мълча и да се радвам на замазката по лицето й

Ми то с тези нокти, не знам дали може да прави нещо друго, освен да си придърпва косата. И според мен не пипа нищо, и точно това дразни всички останали. Примадона го раздава, която само похапва, а след нея е мазало. Споменаха го няколко пъти вече момичетата, но тъй като това не се излъчва, само дразгиде и резките изказвания по нейн адрес се набиват. И съответно другите илизат лошите, които я нападат.

# 1 396
Между Викторчо и Алекс имаше много повече страст отколкото между кучкарката и Генчо. Да взимат пример как се прави пред камера. Смях в залата беше вчера положението. Валката се кефеше, че е затапила Елена, а не на целувката. То пък едно затапване...то пък една целувка...

И какво и беше на целувката? Вас какво Ви прави специалист по целувки?

# 1 397
  • София
Хахахаха! Генчо, ти ли си? Страст на талази лъхаше, спор няма.

# 1 398
Ох, не съм вече тийн, ама ще си призная, че ще се разтопя, ако някой мъж ми напише такова писмо. Разбира се, ако и аз имам чувства към него. Ама си оставам с чакането Joy

# 1 399
  • Бургас
Не гледам всичко внимателно, ама кажете тази Мони постоянно ли се държи така сковано и неестествено

# 1 400
  • UK
Не знам продуцентите на това предаване как позволяват такива обиди към Мони, то вече не е смешно, нито забавно.. Не знам дали ще гледам следващият епизод, в повече ми идват грозните думи. Expressionless

# 1 401
Едва ли е толкова луд да си причини целодневна среща с Милица, че и целувка, но да видим, може пък да го има в сценария за сеир Grinning

Няма сценарий за това коя кани на среща и какво си говорят.

Относно мнението по-горе - камери има в цялата къща. Те не отиват специално като Евгени им каже, че мисли да целува някоя. Мислете малко и тогава говорете клевети по предаването.
И откъде знаеш, че няма подсказки коя да кани? Това принципно.

За това, че им казват какво да си говорят, вече има и явно потвърждение от Блага (а не само наши предположения, очевидно верни), както и от други бивши ергенки. И темите на разговор са им задавали, както и ограничение на темите на разговор като цяло. И с ергенчето и между ергенките.

Ако имаше камери из цялата къща, както твърдиш, щяхме да видим част от поизмисления скандал-фиаско с Теодора, а не само изтерзани писъци зад кадър и очакване всеки зрител да си доразвие картинката.
Освен това конкретно за вчерашната сцена с "целувката на прага", хайде моля ви се! От статични камери поставени тук и там не може да се монтира такава сцена. Не изглежда така. Да не говорим колко дубъла имаше. Не ме карайте да правя подробен разбор на сцена със скийншотове. И без скрийншотове повечето го надушиха.
Няма камери из къщата. Всичко е с оператори.

Същата работа като Валерианката, която искала да каже на някого, но не на всички и реши, че ще го споделя на Айлин баш пред камери, щото иначе не можели да останат насаме. Айде бе! А пред камерите са насаме.

Не е лошо всички да мислят преди да ръсят кой не мислел.

От известно време се чудя дали не си човек на предаването или на една участничка.

# 1 402
  • София
На мен ми се видяха нормални целувките. Те се познават от 4 дни, камери, още момичета, резонно е първите целувки да са по-скоро романтични, страст евентуално по към края на предаването и то може да е с друго момиче.

# 1 403
Писмото щеше да е ОК, ако следваше естествено задълбочаване на чувствата. Обаче след три разговора и две целувки, хич не ми вдъхва доверие. "Очите ти са слънцето" - някой по-романтичен и сантиментален мъж може и да се изразява така, но трябва много сериозно да е хлътнал, а Евгени нито има време да е стигнал до там, нито ми изглежда, че е действително е хлътнал по нея. Имах един такъв обожател като ученичка, след една единствена среща почна да ми праща високопарни любовни писма. Умирахме си от смях да ги четем с приятелки. Толкова ни е бил и акълът де, но сме усещали с кожата си  тогава, че не е истинска такава сантименталност. Та и тук така.

# 1 404
Grinning Позволих си да гледам Ергени, опс, Евгени и ко да видя, късокрачко бил, Виктор си беше къде, къде по - снажен!

# 1 405
Милица за мен е потенциален психопат, побиват ме тръпки от нея.

А, да питам Генчу да не е на опиати?

Снощи видях Мони в една дискотека. Беше с някакъв смешко, вероятно гей приятел.

# 1 406
Е как го пропуснах аз това писмо.И в предаването и тук.Какво толкова пишеше,кога го е писал и ѝ го е дал?
На мен ми харесаха целувките..неговите Simple Smile,тя ми е скована.

# 1 407
Направо не мога да разбера как има хора, които харесват Габи и тя ги забавлява. Харесват огромните и джуки и ц*ци, които ще гръмна като газова бутилка или отвратително злобните й коментари и обидите, които ръси?
Че това е шоу, шоу е, но имам чувството, че хората, които се кефят на с**кс куклата от Алиекспрес, ще се кефят на подобна простотия и злоба и в реалния живот.
Да се смееш на някого, не означава, че го харесваш или одобрявяш поведението му. Не ми харесват нито джуките й, нито силиконите й, нито държанието й. Гледам на нея с огромно снизхождение като към селския зевзек. Ако я срещна в живота си пак бих й се смяла на претенциите и самочувствието й. Съжалявам, че не мога да изпитвам презрение или осъдителни емоции към едно ограничено и простовато девойче.

# 1 408
Какви клевети, какви пет лева. Те се държат толкова неестествено всички, че е ясно, че операторите са им забили камерите в лицата.
Дори не смятам, че предаването има претенциите да изглежда неподправено.
Като започнем от уж лайв коментарите на участничките относно церемонията, минем през насилените обсъждания на срещите на другите, където девойките дето уж се борят за един мъж, а “много се радват” за срещата на другата и стигнем до натегнатите им обсъждания на другите, в които все едно някой им е казал - обсъдете сега еди коя си.
Прилича на някакъв бг сериал със слаби актьори, ама нейсе има защо да се гледа въпреки това Simple Smile Блясък, хора, които няма как да видиш в ежедневието си, клюка и сеир Simple Smile

# 1 409
И какво и беше на целувката?
Той беше като нападнат от минога. Иначе покрай мляскането поне разбрахме какви мадами харесва, чуруликащи и естествени. Вероятно наваксва тинейджърските си изживявания, които не е имал заради плътно запълнения си график. Но Айлин е по-забавна и това вероятно ще му грабне интереса в близките епизоди. Ако седи по цял ден сам сигурно му е адски скучно и ще му писне от кроткото присъствие на първата целувачка. Нещо като изживяване на детската любов 😁

Общи условия

Активация на акаунт