Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 434
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 410
Според мен писмото на Евгени не е романтично, а неприкрито сексуално. Смятам, че го е писал лично той. Добър контраст направиха между Валерия и Елена вчера. Той също усети разликата между двете. Трябва му още малко време, за да му мине сексуалният нагон към Валерия. Не виждам с какво друго би го привлякла. В нея няма никаква дълбочина, нито е интересна като характер. Еднопластова е и тази целувка, която толкова я главозамая, показва, че не се ориентира адекватно в обстановката. Очаквам да падне от високо. Момичето, което си тръгна вчера, дори не бях забелязала, че е там.

# 1 411
Според мен писмото на Евгени не е романтично, а неприкрито сексуално. Смятам, че го е писал лично той. Добър контраст направиха между Валерия и Елена вчера. Той също усети разликата между двете. Трябва му още малко време, за да му мине сексуалният нагон към Валерия. Не виждам с какво друго би го привлякла. В нея няма никаква дълбочина, нито е интересна като характер. Еднопластова е и тази целувка, която толкова я главозамая, показва, че не се ориентира адекватно в обстановката. Очаквам да падне от високо. Момичето, което си тръгна вчера, дори не бях забелязала, че е там.

Възможно е и това. И на мен ми прозвуча със сексуален подтекст "искам да те опозная в твоята цялост" Wink

# 1 412
Няма сценарий за това коя кани на среща и какво си говорят.
Относно мнението по-горе - камери има в цялата къща. Те не отиват специално като Евгени им каже, че мисли да целува някоя. Мислете малко и тогава говорете клевети по предаването.

Така ревностно скачаш да защитаваш предаването, да не би да си част от екипа?
В темата сме свободни да обсъждаме това, което и сами виждаме и можем да преценим - според нивото си на житейски опит, интелект, интуиция - какво всъщност се случва. А и е забавно и интересно да се четат различни гледни точки, така че - без истерии, моля!

Валерия ми е много антипатична. Има мъртвешки очи, лишени от всякакъв блясък, емоция, живец - независимо дали говори на синхрон или е по средата на уж наситена със страст ситуация... Изглежда ми много костелива и суха по душа, не знам дали е злобна, но със сигурност ѝ липсва чувство за хумор и самоирония. Фанатичка в много отношения, което лично мен ужасно ме отблъсква, особено когато фанатизмът на съответната тема се превръща в почти авторитаризъм, с опити за насилствено налагане на нейната гледна точка като универсална истина.

Айлин - по същия начин, тези зловещо-мазни гласчета, които вади (точно като на Смийгъл от "Властелинът на пръстените"), тази направо токсична лицемерна сладникавост, когато се мъчи да убеди зрителите как била много щастлива, че нещо се било случило между Евгени и Валерия... Естествено, че не е вярно, то не е и нормално да е така - в крайна сметка всички са там за едно и също, никоя няма да предпочете псевдо приятелство, формирано за няколко дни, пред това да постигне "заветната" цел с Генчо.
Прилича ми на някоя подмолна героиня от турски сериал, която зад гърба на "приятелката" си, тайно се мъчи да съблазни мъжа ѝ. Само дето Генчо не е ничий все още.

Мони ме радва с това, че именно без да прави кой знае какво, само с една горда походка сред харпиите, е способна да ги извади от равновесие...Направо се побъркват, сипят злоба, истерясват - даже Валерия, както се видя в промото. Обожавам да гледам как истинските лица на хората лъсват при подобаваща провокация, а Мони се справя блестящо с ролята на катализатор.

# 1 413
“Писмото” е смехотворно.
Не е разбрал основното за получателката му: животните са приятели, а не храна…

# 1 414
На мен ми направи впечатление, че са с оператори, които ходят, където е цирка. Не видяхте ли как Мони, преследвана от оператор, отиде при Пам и Елена, които си пийваха кротко и сами, без камери и им разказа за Крисия. В следващия кадър вече се бяха преместили на диваните и Микаела беше с тях. Та така и с тайното споделяне за целувката, само на Айлин и камерите. Сигурно и те като Наум са си репетирали репликите и най- вече мимиките.

# 1 415
И не мен ми звучи чисто като сексуално предложение. Но не може човекът да напише:
"Ти си моето пиано. Ела да ти акордирам струните, да ти проверя клавишите и чукчетата, и да ти оправя настройките."
Едно на ръка не върви на образа му, друго на ръка е малко рано да го изпльоска сега.
Та, затова разни слънца, очи и дъра-бъра тъпни, за които иначе дори не е загатвал.
Останалото всичко е мисли преди да заспи, мисли сутрин щом се събуди с мъжките особености рано-рано след сън, целувки, опознаване в цялост или "дълбочина". Дъра-бъра.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 13:43 от geri1919

# 1 416
  • Вестерос
Едва ли е толкова луд да си причини целодневна среща с Милица, че и целувка, но да видим, може пък да го има в сценария за сеир Grinning

Няма сценарий за това коя кани на среща и какво си говорят.

Относно мнението по-горе - камери има в цялата къща. Те не отиват специално като Евгени им каже, че мисли да целува някоя. Мислете малко и тогава говорете клевети по предаването.
Ти да не си Антон Стефанов?

# 1 417
Ваня Щерева е писала писмото. Казала е, че тя ги пише някъде.

# 1 418
Навремето имах едно гадже, което наричаше жените цигулки, китари и контрабаси, сами се сетете по какви признаци. Не искам да ви казвам какви мисли ми навява "ти си моето пиано", пък било то и уж написано и от професионален пианист. Grinning Grinning Grinning

# 1 419
Трябва му още малко време, за да му мине сексуалният нагон към Валерия. Не виждам с какво друго би го привлякла.
В това същество няма грам секс, който да се излъчва, та да възбуди сексуален нагон, ама... знам ли, може толкова да разбирам аз.

# 1 420
По сценарий или не, ама Евгени ми е леко неадекватен. Като се разделяше с Кристина, тя му пожела да намери жената на мечтите си или нещо подобно, а той ѝ се изръси, че в един момент си е мислил, че това е тя.

Сега разни писма, целящи май да разтърсят из основи най-вече драгия зрител, се разнасят.

А на мен ми е любопитно какво ще се случи, ако/когато покани на среща сексуалната молдовка, чиито светли очи му напомнят на майка му.

# 1 421
  • Варна
Аз явно нещо съм изтървала. Откъде се появи това писмо? В промото за новия епизод ли?

# 1 422
  • Вестерос
Да

# 1 423
Валерия е симпатична, но ми прилича на деветокласничка, не си представям, ако бях мъж как тя би ме привлякла сексуално.

# 1 424
Аз чакам срещата с Мили. Изобщо не вярвам, че сценар... многоуважаемите редактори, ще ни лишат от възможността Евгени да остане насаме с най-добрата за него.

Общи условия

Активация на акаунт