Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 434
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Варна
Валерия е симпатична, но ми прилича на деветокласничка, не си представям, ако бях мъж как тя би ме привлякла сексуално.
В какъв смисъл на деветокласничка?
За мен е красива и грациозна, без да е твърде ярка. Дефицитите й са откъм характер.

# 1 426
Валерия е симпатична, но ми прилича на деветокласничка, не си представям, ако бях мъж как тя би ме привлякла сексуално.
В какъв смисъл на деветокласничка?
За мен е красива и грациозна, без да е твърде ярка. Дефицитите й са откъм характер.
Външно ми прилича на деветокласничка, има много детско лице, мъничко и с нежни черти. Просто не би ме привлякла сексуално заради това, то и заради характера, едната излиза да взима роза, та се присмива. Ученическо поведение.

# 1 427
А на мен ми е любопитно какво ще се случи, ако/когато покани на среща сексуалната молдовка, чиито светли очи му напомнят на майка му.
И на мен, също. Даже като го спомена сега и се сетих, че Виктор каза същото за Александра, че му напомняла за майка му. Започнах да се замислям дали не е нагласено да го каже новият ергенин пак същото нещо… чак пък толкова да мислят еднакво не ми се вярва, честно казано.

П. П. Относно сексуалността на Валерия - не забравяйте, че мъжете имат всякакви фетиши, някои към ученички, други към жени с камшици, така че го разбирам човека, явно си пада по нежни, хрисими и милички девойки (каквато реално като характер виждаме, че не е тя, дано и той го види).

# 1 428
До тук фабулата в този сезон протича абсолютно неестествено и нереално, което прави всичко това, което виждаме - невъзможно.
Приятелство между жени, дошли да се състезават за интереса на един единствен мъж, по никакви природни закони не е възможно. И това е така дори в семейства на многоженец - там жените съзнателно си делят един мъж и дори раждат деца от него, но не са приятелки.
Очеизвадно е, че някои са там, за да се покажат, да си поклюкарят, да се правят на интересни, да си изкарат курорта докато ги държат.
Мони... не разбирам и няма да разбера до края на пребиваването ѝ там, възхитата към поведението ѝ и издигането му на пиедестал. Китосано дърво с дълги нокти, лишено от емоции, предизвиква неразбираема за мен възхита. Пак си мисля, че вероятно проблемът е в мен.

# 1 429
Ако има среща с Мили , или ще гледам на без звук , или ще пропусна … няма да я понеса 😄
На мен също Валерия ми е твърде детска , не ми е от типа жени , които изглеждат сексуално апетитни , но хората сме различни и всеки открива различни черти в другия .

# 1 430
Доста мъже биха я харесали. Има доста невинен вид, сдържана е, дистанцирана, респективно загадъчна, фина е и е естествена. Последното е голямото й предимство и тя го осъзнава. Има кауза в живота си, модел е и е обиколила света, т.е. на теория има какво да каже.  Затова и не се учудвам, че Евгени така я гледаше. На пръв поглед изглежда като идеалната- миловидна, отдадена, грижовна, оправна (работата й изисква сериозна организираност) е т.н.
Дефицитите й излизат наяве като си отвори устата.
Не е моята красота, но разбирам какво й е харесал, особено след целия този блясък, който му изсипаха.

# 1 431
Валерия прилича на Нина Добрев  като черти и излъчване - нежна, фина, наистина с малко по тийн вид,  но на мен толкова ситни жени не ми допадат, но то това е въпрос на вкус.

Айлин например е доста по-красива според мен, ама доста се лигави. Според мен смята че така е по-женствена и съблазнителна, не може това да е нормалното и поведение

# 1 432
А на мен ми е любопитно какво ще се случи, ако/когато покани на среща сексуалната молдовка, чиито светли очи му напомнят на майка му.
И на мен, също. Даже като го спомена сега и се сетих, че Виктор каза същото за Александра, че му напомняла за майка му. Започнах да се замислям дали не е нагласено да го каже новият ергенин пак същото нещо… чак пък толкова да мислят еднакво не ми се вярва, честно казано.

П. П. Относно сексуалността на Валерия - не забравяйте, че мъжете имат всякакви фетиши, някои към ученички, други към жени с камшици, така че го разбирам човека, явно си пада по нежни, хрисими и милички девойки (каквато реално като характер виждаме, че не е тя, дано и той го види).

Точно това си го мислех, но не ми се искоше да го казвам, ако един мъж на 30+ има фетиш към ученички, за мен думата е една - педофил..

# 1 433
Е, аз го казах образно, че има такива, които харесват по-детските изражения, миловидни личица, отколкото хищни хиени тип Габи…

# 1 434
Аз чакам срещата с Мили. Изобщо не вярвам, че сценар... многоуважаемите редактори, ще ни лишат от възможността Евгени да остане насаме с най-добрата за него.
Миналата година ни лишиха от среща със Зори Джи, няма да се изненадам, ако ни лишат и от Мили.

# 1 435
  • София
Ох, Евгени.... Какво е това писмо след 10 разменени думи? Твърде рано, твърде силно, доста неадекватно според мен. То реално, освен физически, т.е. сексуално да го е привлякла, няма с какво друго. Толкова семпло и плоско момиче, с толкова сбъркани ценности, с които Евгени имаше шанса да се запознае. Много странно, не очаквах това. Целувки - ок, но чак такива словоизлияния на третия ден. Не знам дали има свободата сам да си пише писмата....
Надявам се да не се окаже лесно влюбчив, а просто да се е позамаял от обстановката, самотата и големия брой момичета.

# 1 436
Опааааа...
Темата по обяд тръгна в насока "фетиши".
Да вземем да поканим Елена да се включи да коментира с нас, че е спец. Има свои, а и пише за чужди.

# 1 437
Е, то е ясно, че не харесва момичета тип Габи и без да го питаме лично. 😀

# 1 438
За съжаление, естествената красота на Валерия вече няма особено значение. Снощи показа колко е злобна, с което засенчи всички положителни качества. Та тя се вълнуваше повече от "оригиналното си затапване" към Елена, отколкото на преживяването си с Ергени.
Милица може да е емоционално обременена и объркана, но нея също побързаха да наранят, и го направиха с кеф. Ку*ки.

# 1 439
А забравих, тази миската, която влезна с короната - е тя ми е доста антипатична. Подигравчиика, заядлива и злобна прикривайки това зад уж хумор и подмятания. Абе тя няма ли нещо руско ? Нещо като говори, ми звучи с руски акцент...?

Съмнява ме да има нещо руско,по скоро знае няколко езика,нали се води интернационален модел Smile тя е от Русе и ми се струва,че говори много изкуствено, заучено, явно се притеснява да се отпусне, да не вземе да каже нещо с русенски диалект

Снощи каза на чист руски цяло изречение. Не го запомних точно, нещо като "Свои глаза не верю"
Ма каква рускиня е тази?! И изобщо не е на чист руски това което каза. А именно " Не верю свои глаза." Правилно е "Не верю своим глазам." Ако така владее и другите езици .... майко мила...

Общи условия

Активация на акаунт