Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 407
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 500
# 1 501
Аз пък имам в обкръжението си мъже, които харесват Валерия. Не знам откъде тръгна това, че мъжете, които я харесват на външен вид, са ... Валерия изглежда като нормално двайсетгодишно момиче. От мъжката част харесвани са още Виктория и Крисия. Айлин не знам защо, но не грабва никого.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 20:54 от Alucard

# 1 502
В темата за спойлери ни се карат , че обсъждаме предположения , а не факти , тук също не може … и ние не знаем вече къде да пишем 🤷♀🙂

Валерия , ако има дете , дали би била ок то да пипа постоянно животни и да си лапа ръцете … вероятно да , но повечето от нас не са . По нейните думи , това е най-нормалното нещо и чак е изумена от гадните майки 🤦♀

# 1 503
Аз пък имам в обкръжението си мъже, които харесват Валерия. Не знам откъде тръгна това, че мъжете, които я харесват на външен вид, са ... Валерия изглежда като нормално двайсетгодишно момиче. Сред мъжката част харесвани са още Виктория и Крисия. Айлин не знам защо, но не грабва никого.

Айлин има най-нестандартна красота от изброените. Валерия и Виктория също са симпатични, но Айлин определено грабва повече от тях.

# 1 504
Аз пък имам в обкръжението си мъже, които харесват Валерия. Не знам откъде тръгна това, че мъжете, които я харесват на външен вид, са ... Валерия изглежда като нормално двайсетгодишно момиче. Сред мъжката част харесвани са още Виктория и Крисия. Айлин не знам защо, но не грабва никого.

При мен Айлин заема главна позиция като съм коментирала с мъже. Крисия също много я харесват. Мони и тя събра доста гласове на анкетата, която проведох сред моите колеги и приятели-мъже.

# 1 505
  • Варна
Елена на мен пък ми е доста грозна - с това огромно чело и тези малки, несъразмерни, жълти зъбки.
Е, глупости.. жълти зъбки. Просто не са изкуствено избелвани.

# 1 506
Елена на мен пък ми е доста грозна - с това огромно чело и тези малки, несъразмерни, жълти зъбки.
Е, глупости.. жълти зъбки. Просто не са изкуствено избелвани.

То всички с некви фасети в днешно време, кой/коя остана с естествени зъби? 😂😂😂 Вече всички искат да са съвършени, но не са.

# 1 507
  • София
Айлин е хубава и наистина донякъде екзотична, но не е точно моя тип външност. Крисия пък изобщо не ми харесва, съжалявам. Явно не съм като повечето мъже.

Я, Ирина с кого се е засякла във фитнеса (за тези които си нямат на идея, това са Стратимир и Емануел Июджи)

# 1 508
Аз също много я харесвам на външен вид - сред трите най-красиви е според мен. Интересно как понякога мъжките и женските вкусове се различават. Аз примерно не харесвам особено Крисия.

Айлин има най-нестандартна красота от изброените. Валерия и Виктория също са симпатични, но Айлин определено грабва повече от тях.

# 1 509
Не мога да ви разбера що ги мерите така. Тая била красива, ма оная била ПО-красива, следващата била нестандартна. Ако беше фотосесия, да хванем и да ги подредим някак коя е НАЙ, макар и красотата да е в очите на гледащия.
Но освен "статична" и специфична за всяка красота (в по-голяма или по-малка степен), те имат и някакво присъствие и излъчване, което прави образа пълен, независимо дали говори или не. Съответно преви жената по-привлекателна или по-малко привлекателна. Като заговорят и се окажат в ситуация, това допълва още образа. Та, мерим неизмерими и специфични за всеки гледащ неща.

# 1 510
Емануел е треньор на Баджаначката.

# 1 511
  • София
На мен Крисия не ми изпъква, а вчера се показа и хленчеща, другото момиче със сходен цвят на косата Микаела, ми допада визуално. Мисля си и че не е глупаво момиче, обаче едва ли ще се излага, от друга страна мисля, че Евгени харесва тъмнокоси и едва ли дори ще излезе с нея на среща. Така че може би ще излезе по-рано.

# 1 512
По принцип си права, но нещо все трябва да обсъждаме до сряда. Wink
Не мога да ви разбера що ги мерите така. Тая била красива, ма оная била ПО-красива, следващата била нестандартна. Ако беше фотосесия, да хванем и да ги подредим някак коя е НАЙ, макар и красотата да е в очите на гледащия.
Но освен "статична" и специфична за всяка красота (в по-голяма или по-малка степен), те имат и някакво присъствие и излъчване, което прави образа пълен, независимо дали говори или не. Съответно преви жената по-привлекателна или по-малко привлекателна. Като заговорят и се окажат в ситуация, това допълва още образа. Та, мерим неизмерими и специфични за всеки гледащ неща.

# 1 513
Аз като се замисля май никоя не става за Гени. Освен ръста той е и много младолик. Всички са му като каки и лели.

# 1 514
  • София
Според мен с Виктория си отиват общо взето. То и с Валерия визуално седят добре, ама няма да я бъде тая.

Всеки път в такива обсъждания се впечатлявам колко различен вкус имат хората. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт