Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 371
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 515
Елена на мен пък ми е доста грозна - с това огромно чело и тези малки, несъразмерни, жълти зъбки.
Е, глупости.. жълти зъбки. Просто не са изкуствено избелвани.
Не е ли малко грозно да обсъждаме недостатъци, които човек не може да промени… Аз също имам голямо чело, което всячески се опитвам да прикривам и е доста неприятно. Имам приятелка с много мънички зъби, които също са и комплекс, но няма възможност да даде 10 хиляди за фасети.

# 1 516
Интересно защо не е поканил още Микаела на разговор. На мен тя ми е в топ 2 с Айлин.

# 1 517
  • Варна
Не е ли малко грозно да обсъждаме недостатъци, които човек не може да промени… Аз също имам голямо чело, което всячески се опитвам да прикривам и е доста неприятно
Стига бе, за мен някой да има голямо чело изглежда красиво, одухотворява вида.. как ще е недостатък
Не го прикривай, да се срамуват нискочелите.

Хахах накъде отива тоя свят, да се срамува някой че има високо чело. Laughing

# 1 518
Всеки път в такива обсъждания се впечатлявам колко различен вкус имат хората. Grinning
И да благодарим на природата/Вселената/Господ (който както го нарича) за което. Wink

Теа ни вкарва малко backstage.

Общо взето, колкото са на терена за "игра", още толкова са зад кадър.

# 1 519
Предпочитам високо чело пред късичкото кукленско лице на Кристина, масово възприемана за красавица. Много сме различни на вкус, а отделно не ние избираме момата Simple Smile

# 1 520
Валерия , ако има дете , дали би била ок то да пипа постоянно животни и да си лапа ръцете … вероятно да , но повечето от нас не са . По нейните думи , това е най-нормалното нещо и чак е изумена от гадните майки 🤦♀

Ок ще е - даже ще го подстрекава за близост с кучето. Познавам такива кукувици - склонни са на детето си да не купят дрехи или нещо за ядене, защото на кучето трябвало да му се купува нещо.

Какво смешно написано писмо. Видно е, че авторът е … жена. Само са пропуснали едно - Ергени е всичко друго, но не и нахален, така че е извън съмнение, че го е писал той, само е преписано от него. Дори не са се постарали да му придадат автентичност. Все едно, че е преписвано от разни книги и сглобено.
Адресирано е не толкова до Валерия, защото тя няма душевността да го оцени, тя е само ракета приносител. По-скоро е адресирано най-вече до Айрян, с цел да я провокира и изревнува от Валерия, да избеснее, да излезе извън кожичката си от яд. Айрян се възприема като доста провокативна и секси, направо си е обида такова писмо за нея. Доста е лигава, но и нейната природа скоро ще излезе наяве. Тя не е такава, на каквато се прави. Тези думи вчера в ушето на Ергенито бяха от отчаяние, че не ѝ обръща вниманието, за което иска и е свикнала.
Да имаш сексуално влечение към Валерия, е като да имаш такова към скумрия. Айде де…
Милица вече усеща, че Ергени не ѝ се хваща на номерата и е супер разочарована, и скоро ще тръгне да прилага други тактики, ако междувременно не изхвърчи.

Айрян = Айрин Joy JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 521
И аз имам и много си го харесвам! 🥰
Не е ли малко грозно да обсъждаме недостатъци, които човек не може да промени… Аз също имам голямо чело, което всячески се опитвам да прикривам и е доста неприятно
Стига бе, за мен някой да има голямо чело изглежда красиво, одухотворява вида.. как ще е недостатък
Не го прикривай, да се срамуват нискочелите.

Хахах накъде отива тоя свят, да се срамува някой че има високо чело. Laughing

# 1 522
  • Варна
Скрит текст:
Валерия , ако има дете , дали би била ок то да пипа постоянно животни и да си лапа ръцете … вероятно да , но повечето от нас не са . По нейните думи , това е най-нормалното нещо и чак е изумена от гадните майки 🤦♀
Ок ще е - даже ще го подстрекава за близост с кучето. Познавам такива кукувици - склонни са на детето си да не купят дрехи или нещо за ядене, защото на кучето трябвало да му се купува нещо.
Сещам се за някаква реалити героиня, която разказваше, че баща й гледал голямо куче в апартамента, което непрекъснато ги хапело, но той така и нищо не правел за да ги защити. Изкарвал ги виновни, че са били ухапани.
Но не се сещам кой беше това... дори и не се сещам от кое реалити...

# 1 523
Tази Теа на водещия не се ли усеща, че го саботира?
Неадекватни са включванията, които прави.

# 1 524
Не мога да го разбера това ходене при Евгени и оплакване за конфликтите, които стават между самите девойки, Кристина вчера, Милица и тя.

А пък за Милица да не говоря, там положението е доста трагично и някакви абсурдни крайности в поведението.

Айлин има хубави черти, ама ужасно лигаво поведение.

Елисавета до Евгени ми е като негова майка, сори.

# 1 525
  • София
Крисия се прави на Александра. Жертва на кучките в къщата, един вид.
Само дето й се губи моментът, че в първия сезон някой казваше на Виктор, че Александра има проблеми с другите момичета и той задаваше въпросите. Александра не ходеше сама да реве на рамото му.

# 1 526
Крисия се е объркала, че участва в клип на Галена, а Милицията - в турски сериал.
И при двете едното око сълзи, а другото - гледа в камерата.

# 1 527
И за мен Валерия е красива, с много нежни черти. От жените ми е топ и Микаела. Райа ми се струва красива също. Меган е с нежни черти. Виктория е хубава. Елена е симпатична. Доста са ми. В лицето на Айлин има нещо криво, не ми е голяма хубавица, обаче около мен мъжете пък умрат за нея. Joy
Дяволо, поздравявам те за разсъжденията за целуването с всяка подред! Радвам се, че има и мъже като теб, че аз съм попадала на доста дето не целувки, а направо секс искат да пробват как са нещата, та да не си губят времето с опознаване...

# 1 528
  • София
Тъкмо изгледах снощния епизод. Тази Пам не спря да коментира и обсъжда другите. Друго до сега не съм видяла от нея, единствено да стои някъде в кьошето и да обсъжда. Много дребна душица се оказа.

# 1 529
Аз още от рекламите на предаването залагах, че Елена сигурно ще е победителката.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Tya-pecheli-Ergenut-Dv … ya_yB39xwGVaITEX4

Общи условия

Активация на акаунт