Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 368
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 575
# 1 576
Гледам, че сте коментирали някакъв скалъпен спойлер и по този повод искам да кажа, че на мен Микаела много ми харесва и аз лично викам за нея. Жалко, че още не са показали особено много от нея, но това, което виждам за момента, ми харесва. Също е и много красива жена на външен вид. Изглежда естествена, макар че май е пипнала устните малко.

# 1 577
Искрено я съжалявам, ако не ѝ плащат, за да се държи така.

Или от продукцията са ѝ платили да играе такава роля.
При толкова емоционално нестабилни хора в света, трябва да са големи балъци, за да плащат на някого да го изиграе.

Едно ме мъчи мен покрай всяко риалити - хем гледаме ужасно изиграни сцени в българските сериали и филми (а изобщо да не повдигам темата за продукции като "Съдби на кръстопът" и "София ден и нощ"), хем много хора очакват, че за риалититата се намират най-добрите актьори, които влизат в дадена роля без грам да им личи. Как става този номер? Simple Smile

Според мен ключът за поведението и на Милица, и на Айлин се крие в психологията, а не в астрологията. И двете поради някакви стечения на обстоятелствата в живота си или пък заради някакви заблуди очакват, че те са главният герой в историята и че всичко, което се случва, по някакъв начин е насочено към тях. Милица смята, че Евгени ѝ е длъжен, защото прави някакви непоискани жестове към него, Айлин пък си обяснява факта, че той проявява интерес към другите като някаква "игра с него". За мен като зрител е много странно такова поведение, но все пак аз виждам цялостната картинка, а те като участнички виждат само своята част от пъзела. Със сигурност ми е интересно да наблюдавам развитието им, макар и двете да не ги харесвам изобщо като образи (заедно с Валерия са ми ботъм 3 като изместиха Габи от там).

# 1 578
https://www.astro-seek.com/ Аз харесвам много и този за натална карта.

# 1 579
И аз се изненадах за Милица- ясно е за водолея, но с луна в дева си я представях и по- аналитична, премерена и здраво стъпила на земята. Да не говори толкова. Венерата в Козирог може да търси тая прочута сигурност у мъжа при нея, но съм виждала по- сполучливи проявления на тази позиция. За Меркурий в Козирог също се изненадвам, обшуването не е това, което се предполага. Тук е моментът да някой да каже, че всичко това са глупости. 😂 Защото наистина е нетипично; само някакъв воден асцендент би могъл донякъде да рационализира нещата. Впрочем, не знам как са ги правили, аз се съмнявам за възрастта на някои участнички като цяло.

Без да претендирам, че съм голям разбирач, но точно девата е вечната драма куин. Винаги си е в някаква драма, а ако няма драма си я създава сама. Както се казва - за девата настава драма, ако няма драма. Та сега, поне на мен ми става ясно, защо е такава Милица - всичко около нея е пълно с драми, живота й е низ от драматични събития и реагира драматично на всяко действие на Евгени. До сега си мислех, че асцендента й е дева, а то се оказа, че е луната.

# 1 580
Изненадвам се, че Валерия му е фаворит като се има на предвид срещата им. Двамата винаги изглеждат много притеснени и даже донякъде срамежливи. Мисля, че начина по който ни показаха срещата беше едва ли не да си помислим, че нямат химия но в същото време и двамата са леко по-резервирани но се харесват. Срещата с Кристина беше брутална за гледане, ако бях на нейно място сама щях да си тръгна 😀

# 1 581
Аз не вярвам нещо кой знае какво да е станало, най-много да е спекъл Евгени и да ѝ се е извинявал, че не се справя. Може и да е нахранил продукцията, че нарочно ги провокират с храната като
на пример, че на Валерия в ястието имаше млечни, а в нейното глутен.

Може и да са чакали яхтата два часа и затова да се е изнервила. Не вярвам да има по-дълбока история от това.
.

Сега се сещам, че в началото на срещата той май каза, че ще ходят в аквариум. Ако правилно съм чула. Не помня преди да се качат ня яхтата ли го каза или като се качиха. Все тая. Тя и преди срещата демонстрираше липса на интерес за каквото и да е.

# 1 582
Има го, че правят драми да девите. Но откъм
поведение спрямо останалите по- скоро смятах, че знаят как да се държат, а истерясват отвътре. Аз си я представях като риба с овен или рак с овен 🤣. Но не съм спец със сигурност.

# 1 583
Гледам, че сте коментирали някакъв скалъпен спойлер и по този повод искам да кажа, че на мен Микаела много ми харесва и аз лично викам за нея. Жалко, че още не са показали особено много от нея, но това, което виждам за момента, ми харесва. Също е и много красива жена на външен вид. Изглежда естествена, макар че май е пипнала устните малко.

И за мен тя е най-красива, има и най-женствено излъчване.
Айрин току ми е красива и екзотична, току все едно гледам Сид от "Ледена епоха" да ми се хили от екрана. Тяло - топ, за разлика от него.

Валерия си е безлична, фен съм на фините черти и детските личица, но тя си е чисто и просто безлична. Обаче и ергенът е такъв типаж, та разбирам привличането. Много е миловиден и анти-секси с тоя кучешки поглед, та може искрено да ѝ допада на Валерката Laughing  Ще го научи да се води на каишка и дава лапа по команда, и ще зажиеят щастливо.

И тази година участниците, включително ергенът, изглеждат неспособни да водят диалог, както и да флиртуват. И това при положение, че второто е работна характеристика на някои....

Дали са такива, дали от целево редактиране и изрязване на кадрите излиза така, дали им слагат спънки с ограничени теми, но е трагично положението, ако тези хора не могат да комуникират и са толкова социално неадекватни извън санаториума също.

# 1 584
Не знам дали само на мен ми прави впечатление, но в този формат се излагат повече тия без силикон, а не патешките джуки, както очаквах. Милица и Айлин не са си подули устите, обаче не знам как ще се гледат в огледалото след формата. И не само те, разбира се.

# 1 585
geri1919, благодаря за портфолиото на Валерия ! Разгледах го и възможно най - безпристрастното ми мнение е, че тя е много фотогенична и става за модел.

Кристина явно е доста нарцистична личност, след като продължава да дълбае. Интересното е, че тя напада Евгени, а не продукцията, което ми говори, че дори в злобата си е пресметлива и не смее да скача срещу онези, за които знае, че няма да я оставят без последици. Ако ще казва нещо да го казва, а щом я е шубе да вземе да млъкне. Не виждам какво й е виновен Евгени. Очевидно момчето е мило, възпитано и едва ли с нещо я е обидил, все пак той прави каквото му кажат. Най - вероятно от продукцията нещо не са й уйдисали на акъла.

Симона се гримира отвратително с някакъв супер странен грим. Айде щом така се харесва за коктейлите да се маца, ама тя и през деня е същата, което означава, че сама така се гримира. Незабележими очи, наклепани с някакви изсветляващи коректори ли какво е, а устата почти черна. Когато се засмее (веднъж в годината) очите и потъват и остава само огромната уста. Дали ще доживеем да я видим натурална  ? Rolling Eyes

# 1 586
Контрапример - Габи.
Също така според мен Айлин също има хиалурон в устните.
Не знам дали само на мен ми прави впечатление, но в този формат се излагат повече тия без силикон, а не патешките джуки, както очаквах. Милица и Айлин не са си подули устите, обаче не знам как ще се гледат в огледалото след формата. И не само те, разбира се.

# 1 587
# 1 588
И Милиту и Айлин имат устни. Дори Айлин си ги прави при мой познат.

# 1 589
Айлин има устни, но почти няма брадичка, което за мен е минус по моя вкус. Също не ми харесва челюст като на Александра. Знам, че имат безброй почитатели, телата са им красиви, грациозни са и другото не е кой знае какъв кусур спрямо всичките им красоти, но на мен тези специфики при тях ми дразнят окото.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 23:04 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт