Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 309
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 665
Значиии Мони спокойно може да играе ролята на Мортиша Адамс. Само да понамали малко устните и гърдите, и ролята ще й лепне. С тази осанка, стойка и излъчване, веднага ми напомня на Мортиша.

# 1 666
Елена не ми е особено секси, че да се показва толкова често гола 🤷♀ такъв имидж би отивал повече на някоя моделка или плеймейтка…

# 1 667
Елена преди 10 г. в арт фотография, вдъхновена от картините на Вермеер.

А целта на онази голата снимка изобщо не е била да е секси, а разголваща в друг смисъл, както става ясно от текста, с който я е постнала. А и от ъгъла на заснемане - всеки знае как да позира, ако иска да е секси, а тя се е снимала много откровено и от ъгъл, който не прощава.
И при Елена сигурно има нарцисизъм, както и при плеймейтките, но е от различен порядък. Живеят на различни планети.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 13:01 от Lemon Verbena

# 1 668
Елена не ми е особено секси, че да се показва толкова често гола 🤷♀ такъв имидж би отивал повече на някоя моделка или плеймейтка…
Тя не се показва като моделка или плеймейтка, тя си е точно хипи както я нарекоха. Показва се гола и натурална, защото се чувства свободна и голотата не я притеснява. На мен ми е ту мач това, аз също обичам да съм гола, но не държа изобщо да се показвам. Бъди си гол, бъди нудист, ако щеш, ама що се снимаш, за да тиражираш това? Значи искаш да бъдеш забелязана. Сега вече каква е целта на това забелязване, не се наемам да гадая. Всеки човек има и някакво количество суета, естествено. При нея тая голота е малко ... как да кажа, като отвързана е и не ѝ пука да "върви през просото", защото така иска. Не е подвластна на морални или каквито и да било други норми.

# 1 669
Съгласна съм с теб. Има нещо. Тя според мен се пробва да му предложи близост с това, че ѝ е студено, но той никакъв кавалер не излезе. Не предложи да я прегърне, нищо. Може би просто не я харесва.

В нейна защита, нещо може и да е имало зад кадър, Ергенито също не си даде много зор, можеше да направи списък с нейната храна най-малкото и да я заведе някъде отново. А джакузито, тва не е джакузи 😂😂😂 гмуркането е да си в постоянно движение във водата, а тва е да си киснеш гъза докато не ти измръзнат ония части. Трябва да е мръсна тропическа жега, че да ти е приятно тва. Та не знам, и тя си има право донякъде. Най-желаният ерген, който не може да предразположи жена 😂😂 личи му бая, че няма опит особено. Тя, че е капризна на поразия и се дърпаше, затваряше му линията на разговор, да, ама някак си можеше бая повече да направи Ергенито.

# 1 670
Микаела имаше ли визитка?

# 1 671
Той може и да избере Елена, но дали тя би избрала него... Мисля че тя е интересен човек, интелигентена и с широка култура. Но от това което виждам Ергени не е добър събеседник. Винаги изглежда отегчен и с една претенция в погледа все едно казва "забавлявай ме, айде де". Рядко разказва нещо интересно,обикновено е под формата на отговор на въпрос. Той обаче задава въпроси, на които може да се отговори с да или не, нп. "Би ли живяла в такава къща". И после е разочарован че някой не подхваща разговор. Ами прави впечатление че няма и особен опит с жените, на мен ми се струва доста незрял. Определено заради това ще си търси и някоя по- скромна на външен вид девойка ( girl next door"), така че такива нахакани,корегирани според мен просто го притесняват, а и на се от неговият свят. Явно со пада по естествената визия на средно ниво. Тоест красавици с бургундови коси като Миакела също могат да му идват твърде много.

# 1 672
# 1 673
Той може и да избере Елена, но дали тя би избрала него... Мисля че тя е интересен човек, интелигентена и с широка култура. Но от това което виждам Ергени не е добър събеседник. Винаги изглежда отегчен и с една претенция в погледа все едно казва "забавлявай ме, айде де". Рядко разказва нещо интересно,обикновено е под формата на отговор на въпрос. Той обаче задава въпроси, на които може да се отговори с да или не, нп. "Би ли живяла в такава къща". И после е разочарован че някой не подхваща разговор. Ами прави впечатление че няма и особен опит с жените, на мен ми се струва доста незрял. Определено заради това ще си търси и някоя по- скромна на външен вид девойка ( girl next door"), така че такива нахакани,корегирани според мен просто го притесняват, а и на се от неговият свят. Явно со пада по естествената визия на средно ниво. Тоест красавици с бургундови коси като Миакела също могат да му идват твърде много.

И какво като не е добър събеседник, много мъже за съжаление остават сами понеже не са добри флиртаджии, но иначе са с много други добри качества. Лаладжийството не би трябвало да е най-важното качество на един мъж.

# 1 674
Не става въпрос да говори нонстоп - това повечето жени го умеем 😁. Става въпрос да знае как да води разговор, да задава интересни въпроси, които да дават възможност на събеседника да се отпусне и да сподели по-лични неща за себе си. Също така за мен един мъж е много важно да има чувство за хумор. Той определено има такова, но по някаква причина се възпира според мен. (Продукцията? 👀)

# 1 675
  • София
Аз пък не видях и някоя от дамите да го попита нещо кой знае какво - само се оплакват или разказват свои истории. Единствения смислен въпрос, доколкото ми е останал в паметта беше за негово запомнящо се участие. Една не го е попитала например от всички места, на които е бил къде му харесва най-много, къде би искал да живее, харесва ли друга музика, има ли братя сестри. Разбрахме, че родителите имат внучета, нека питат за тях. Каквото и да е, но - с какво се храниш....ще ми обещаеш ли само на мен това, кучето ще спи при мен, а за теб - ако има място.... Какво смислено да говориш при тези реплики?

# 1 676

И какво като не е добър събеседник, много мъже за съжаление остават сами понеже не са добри флиртаджии, но иначе са с много други добри качества. Лаладжийството не би трябвало да е най-важното качество на един мъж.

Донякъде това прави този сезон доста по-забавен. Някой беше казал, че Ергенито се разхожда покрай тях като девственик в публичен дом 😂😂😂😂 Факт си е, че трябва да можеш да разнищваш ответната страна, въпроси, изводи, опит да познаеш неща, намиране на сходни интереси, да казваш свойта гледна точка и да я съпоставяш с нейната, възприемай приликите и разликите. Обикновено се усеща естествена динамика на общуване. Валерия нещо го баламосва, с Айлин и Полито имат няква по-така закачка, Виктория си питаше и говореше много генерални клишета като за пред камера, а Милица без коментар. Елена всъщност звучи доста разбрана и критична, усеща се че се говори със зряла жена.

# 1 677
В тази тема повече се пише, отколкото се чете, но по повод това кой как е бил представен, за пореден път ще кажа, че в сезон 1 Виктория Капитонова нямаше визитка, Ния-Косара имаше.

По-скоро по синхроните може да се отсъди кой каква роля ще има. Кристина имаше визитка, но почти не са я давали да коментира, Паолина и Мария също (Теодора е изключение заради Мони).

# 1 678
Ами прави впечатление че няма и особен опит с жените, на мен ми се струва доста незрял. Определено заради това ще си търси и някоя по- скромна на външен вид девойка ( girl next door"), така че такива нахакани,корегирани според мен просто го притесняват, а и на се от неговият свят. Явно со пада по естествената визия на средно ниво. Тоест красавици с бургундови коси като Миакела също могат да му идват твърде много.
Ами той се е насочил към ниво "естествената визия на средно ниво", понеже му е достижимо и би могъл да задържи една такава жена, защото се води успешен в професията си, а сега и популярен, не защото е особено красив, мъжествен и привлекателен, че даже и интелигентен май.

# 1 679
Абе, на мен ми прави впечатление, че всичките се държат с него като господарки и сякаш той им е длъжен - да ги забележи, да им обръща специално внимание, да им прави комплименти, поставят му ултиматуми. Прави ми впечатление, че повечето жени и в реалността се държат така, сякаш са единствени на света, и ако не са те, тоя мъж сам ще си остане. Де бре, какво толкова предлагате, че имате такива изисквания?! А пък тия тук се познават от 3 дни и вече го строяват Гената.

Общи условия

Активация на акаунт