Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 362
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 650
Аз си мисля, дали случайно не са ги карали да заснемат някоя по-романтична сцена - нещо гушкане, целувки,това - онова, като например като ѝ беше студено да е искал да я гушне, но тя като ощипана госпожичка, а и нали уж излезе информация, че имала приятел и сигурно е отказала да снима такива сцени. Това ми обяснява и отсъствието ѝ на коктейла - явно още на срещата е станало ясно, че щом няма да има материал за публиката, ще си ходи. Сигурно си е събирала багажа и за това се появи в края на вечерта.

Доколкото си спомням, в джакузито тя беше готова да се гушка, но Евгени се дръпна с нещо като "Има време за всичко". Не се харесаха, съвсем нормална ситуация. Не я разбирам - вместо да вдигне рамене с усмивка "не се получи между нас", защо се излага с тези недомлъвки.

Защото е елементарна. Яд я е, че е от първите изгонени въпреки всичките й претенции за неземна хубост.
Според мен намеква, че или е бил обвързан вече или че тя го е отхвърлила.

# 1 651
Аз си мисля, дали случайно не са ги карали да заснемат някоя по-романтична сцена - нещо гушкане, целувки,това - онова, като например като ѝ беше студено да е искал да я гушне, но тя като ощипана госпожичка, а и нали уж излезе информация, че имала приятел и сигурно е отказала да снима такива сцени. Това ми обяснява и отсъствието ѝ на коктейла - явно още на срещата е станало ясно, че щом няма да има материал за публиката, ще си ходи. Сигурно си е събирала багажа и за това се появи в края на вечерта.

Доколкото си спомням, в джакузито тя беше готова да се гушка, но Евгени се дръпна с нещо като "Има време за всичко". Не се харесаха, съвсем нормална ситуация. Не я разбирам - вместо да вдигне рамене с усмивка "не се получи между нас", защо се излага с тези недомлъвки.

Щот я нахейтиха "ква е таз болна богаташка кифла, недоволна от Малдивите даже" 😂😂😂

# 1 652
Аз си мислех,че е недоволна от Малдивите, защото ходила с приятелка(както сама каза, ходя само по почивки с приятелки) и сама си е платила почивката,ама си има снимка с мъж от там , явно нещо той не я е удовлетворил

# 1 653
  • тук и там
Аз съм склонна да повярвам,че нещо се е случило зад кадър.Кристина показа ясно,че няма да се излага  по сценарий, отказа да играе с балоните.Може нещо да е имало на яхтата, и двамата изглеждаха студени, Евгени направо разочарован.Пък и като я изпращаше ,когато тя му пожела да намери това което търси или нешо подобно, той каза" мислех,че това си ти". Та има нещо там, което не са ни показали.. ..

Милито в онлифенс...Въх, направо ме застреляхте с този компромат..

# 1 654
Здравейте,

Записах се в темата и исках да споделя догадките ми. Постнах ги в темата за спойлери, но бяха изтрити.  Поствам ги и тук, защото не се касае за информация от продукцията или хора, свързани с нея, пък ако пак се изтрият, здраве да е.

Доста пъти вече се спомена Елена като възможна победителка. Като се замисли човек звучи логично. Както беше споменала някоя съфорумка, на фона на другите Елена излиза като най-доброто.Това не означава, че непременно е супер интелектуалката, която би искала да бъде, но фонът е доста блед. Има няколко симпатични момичета, които кой знае защо продукцията не показва засега, та не знаем освен визия имат ли да покажат нещо. Защо не ги показват е друга тема. Защо Меган беше покрита, защо нищо не се знае за Рая и т.н.

Та в този ред на мисли се чудя дали Евгени и Елена не са се познавали отпреди шоуто и дали отново няма някакво скалъпяване. Беше обявано, че този сезон ще е по-различен, че ще се наблегне на интелектуалното начало. И ето, подбрали са интелектуален или по-скоро артистичен Ерген. От цялата група момичета Елена е представяна за най-интелектуална, а и досега е представяна само в положителна светлина. И двамата с Евгени са от Пловдив, и двамата са от артистичните кръгове и горе-долу на едни години. Доста е вероятно да са се познавали или поне да са имали общи познати. Евгени е правил концерти в Пловдив, а интелектуалката Елена не може да не е била разбрала за това. Та дали не е предвидено артистът да си тръгне с интелектуалката и дали тази двойка не се познава още отпреди?

Колкото до нея, изтъквана е за интелектуалка, въпреки че използването на чуждици във всяко израчение и то от човек, занимаващ се професионално с редактиране, не е само по себе си признак за голяма интелектуалност. Преднамерено се използват думи, за да изглежда по-така, дори и да не е непременно побългаряване на дума от чужд език. Например при срещата на диванчето:“ Аз съм си офанзивна жена“. Дали ще е по-долно ниво на изразяване ако се каже настъпателна? Защо трябва непременно офанзивна?. Иначе не се знае освен блогърстване и писане по сайтове дали има други високоинтелектуални постижения за нейните 30+.

От същата среща на диванчето се видя, че наистина е настъпателна. Говори за свобода, но дойде „да му се кара“, че не й я е поканил да й каже защо й е подарил роза, тя разпредели кой къде ще седне и така. Той пред нея седи и мига като ученик.

Но може тая конфигурация като двойка да им допадне, а даже да им е вече малко допаднала отпреди шоуто, кой знае.

Та приказката би могла да завърши с нещо като: Ходил, ходил нашият Ерген по света, жени от цял свят падали в краката му като чуят музиката му, но той искал да си вземе българка и се записал в реалити формат, че вече нямал много познати момичета в България. И не щеш ли, оказало се, че любовта му била от съседното училище. И тя извървяла път по Европа и след неуспешни връзки, за които запазила най-добри чувсства, се записала в реалити формат, че да намери най-накрая истинската любов. А тя, любовта, била в Пловдив. Извод: светът е малък.

Не знам дали този линк за Елена от бохемския й период вече е бил пускан:
https://www.capital.bg/light/lica/2017/01/05/2891076_pokegol/

Както и интервю със сторителъра по темата за нюзлетърите:
https://grit.bg/za-nyuzletrite-s-lyubov-elena-sergova/

# 1 655
На снимката от бохемския си период Елена изглежда доста по-плоска, но много по-добре, защото е по-млада и без татиуровки.

# 1 656
Аз съм склонна да повярвам,че нещо се е случило зад кадър.Кристина показа ясно,че няма да се излага  по сценарий, отказа да играе с балоните.Може нещо да е имало на яхтата, и двамата изглеждаха студени, Евгени направо разочарован.Пък и като я изпращаше ,когато тя му пожела да намери това което търси или нешо подобно, той каза" мислех,че това си ти". Та има нещо там, което не са ни показали.. ..

Милито в онлифенс...Въх, направо ме застреляхте с този компромат..

Това също, ако толкова я е искал то нямаше да я изрита така. Знам, щот и аз съм Рак и можем много брутално да хлътваме по хора и да ставаме изключително мекушави спрямо конкретен човек и сме склонни на много. И Ергенито определено не изглежда на някой с много опит и много рани в миналото, че да бие шута на жена толкова рязко ако наистина я е искал. Като някъв младок им се връзва на игрите на Валерия и Айлин също.

# 1 657
Още от миналия сезон ми стана ясно, че цялото предаване е за сейр, така че и сега си го гледам за развлекателна цел. Забавляват ме как се излагат, така че определено ми се иска коврите да си постоят още.  В реалния живот не одобрявам поведението на Габи или Елисавета, както и на много други, но е факт, че точно те ме забавляват с изцепките си. Много са ми интересни като коментират Мони за поправките и Sweat Smile Те понеже хич не са се изкривили....нее... Габи не си е сложила "тераса" на устата....неее... За мен лично повечето не си отговарят на годините. Просто няма шанс. Като цяло във всяка една преодкривам персона от миналия сезон. Ергени също доста често прави мимики като Витя. И Венетка 2 видяхме и Люси 2, и Александра...Блажка...Относно визия на мен също Айлин и Кристина най-много ми харесват. Но до там. Наум направо са могли да го пуснат отпуска, то Пам коментира свяка ситуация подробно. Общо взето ми се иска скучните да изчезват и да останат простите за сейр. Въпреки, че доста ме забавляват аз лично съм против подрастващи да го гледат това предаване, тъй като за съжаление със сигурност биха искали да подръжават точно на най-големите издънки. По повод Милица....бе тая жена няма ли кой да я вкара в някой психотрилър? Ще вземе Оскар на световно ниво, особено ако избие 20-30 женички Sweat Smile В онлифенс тия мъже дали ги коля? Мони също не я одобрявам, но пък е добър играч. Дразни ги, провокира ги, но тя самата за сега винаги запазва самообладание и точно затова откачат всички. Иначе и за мен си е чист Тутанкамон. Ако нямаше толкова брутални корекции предполагам, че щеше да е красива. Иначе ми е малко дебилна. Стой като статуя и не трепка. Айлин и Валерия със сигурност ще се разпърдят по-натам. Валерка само изглежда миловидна и добричка, но определено не е. Кристина се оказа голямо разочарование с това мрънкане. Вярно, че и тя самата си го призна. Сигурно често се случва да и го казват. Според мен нещо е ескалирало извън кадър. Може пак да е омрънкала всичко е Ергени да е изрилнал  " Стига ма мрънкя, ще чупя таз лодка" или нали чуж щяха да ходят на аквариум. Може и да са отишли и там да е станал сакатлък и да са изрязали сценката. Както и да е. Ай да казва или да трае, че и тя стана като Диана Димитрова с Вергов....биха ме... не ме биха. Елена хем я харесвам, хем не, не знам защо така:smiles: Сега се сетих за култувото "Абе яж си магданоза..."
Габриела много ме дразни като започне с акцента пред Ергенина само, иначе изчезва.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 11:31 от Part_Of_Me

# 1 658
  • София
От една страна Елена е забавна и има бърза мисъл и реакция. Обаче, на база на инстаграм профила й, ми се струва самовлюбена. От друга страна на външен вид отстъпва пред предпочитанията на Евгени. Не знам дали за него тя нама да е нещо като Деница за Виктор от миналия сезон - глътка свеж въздух, другарче за разговори. След последния епизод бях убедена, че Елена ще е победителката, но сега ми се струва по-вероятно това да е Микалеа, с уговорката, че от нея все още нищо не са ни показали. Извън тях не виждам други варианти.

# 1 659
Някой знае ли дали сценаристите са толкова добрички и са ни подготвили среща на Евгени с "красивата Пам", както ергенът сам се изрази? Rolling Eyes

Искам там да гледам какво би се случило - дали ще има гушкане, гмуркане, целувки, джакузита и прочие Smiley

# 1 660
:
Някой знае ли дали сценаристите са толкова добрички и са ни подготвили среща на Евгени с "красивата Пам", както ергенът сам се изрази? Rolling Eyes

Искам там да гледам какво би се случило - дали ще има гушкане, гмуркане, целувки, джакузита и прочие Smiley
Красивата Пам, ще коментира и анализира всяка негова крачка и всяка негова дума. То една серия няма да и стигне. Трябва целия сезон  Sweat Smile

# 1 661
Аквариум се казва залива, където отидоха да се гмуркат  с Кристина

# 1 662
След като изхвърча вчера Мария, стигнах до извода че на тези които не им показаха визитките в 1 епизод, няма да имат някакво видимо участие по нататък. До колкото помня не показаха Микаела, Рая, Ирина, не помня още кого бяха подминали. Явно те няма да са и финалистки.
Не е заради това. Кристина беше с визитка и влезе първа, а си тръгна трета. Пам беше без визитка и засега е в центъра на събитията (не и с Евгени). Евгения беше с визитка и не ни я показват, с Евгени също не общува.
Пак паралел с миналата година - Габи имаше визитка, Виктория Капитонова - не. Ако не се лъжа и Ния-Косара имаше визитка, а никой не помни нищо от нея.

Имам предвид, че момичетата на които не посветиха никакво време при влизането им според мен няма да имат значимо участие в предаването, няма да имат срещи, изказвания. Кристина я показаха във визитка, защото после ходи с Ергени на среща и посветиха доста времв да покажат колко скучно е било.
Очаквам нещо интересно да стане с Евгения и Ирина. На Евгения може 5 минути всъщност да са били историите с ветрилата де кой знае.
Тук преглвдах пак, кого показа в началото.

https://youtube.com/@ergenat

# 1 663
Вярно е, че едитът на срещата между Кристина и Евгени беше с фокус на нейните нехаресвания. Обаче и да е казвала неща, които ѝ харесват, а ние да не сме разбрали, честотата не нейните оплаквания значително надхвърля някакви средни норми.
Да приемем, че наистина има някакви здравословни показания и не трябва да приема глутен.  Продукцията, колкото и да е подстрекател като не се е съобаразил с нейните здравословни състояния, това си е една напълно възможна ситуация. Каниш момиче на първа среща, искаш да я изненадаш, приготвяш някакво ястие, оказва се че тя не може да го яде - не от прищявка, а наистина не може. Добре, обаче момчето откъде да знае след като не те познава? Въпросът е при такава засечка, как ще бъде отиграна. Кристина реши, че ще пробва от плънката. Дотук добре, уважи го. И после се изплю в салфетката пред него.
И гмуркането им не мина гладко. Пак нещо не ѝ беше наред.
Седнаха да вечерят и се почна. "Да видим как е гуакамолето."   -" Чушки, гуакамоле, песто и т.н. не обичам".

На Малдивите ѝ е било скучно. Няма проблем. Може. Ами наблегни на Египет и какво е било интересно там.
Не обичаш чушки и песто, обаче пък кажи, че обичаш ананас и патладжан.
Па, врътни го някак този разговор.

Повръщало ѝ се от това, виело ѝ се свят от онова, ниско кръвно имала. Подиграваше се, че вдигат тост с айрян, пък то всъщност било много горещо и щяло да ѝ дойде добре.

Не си били допаднали. Еми, хубаво. То не е задължително да кликнат.
Излез и кажи, оценявам отсрещния, но не си допадаме и решихме да продължим да търсим своя човек поотделно. Толкова ли е трудно?
Ама не. Трябва да плюем Евгени.

Тя нещо не схваща, че се е поставила в позиция, където той е избиращият. Сама се е съгласила на това. И ако тя не му допадне, той ще я махне. Във формата той е този с опциите.
А на нея като не и е харесал той, да си тръгва. И това е достойно.

# 1 664
Horizont, извинявам се, че не цитирам мнението ти, но искам само по един от въпросите ти да взема отношение и ще стане много дълго.
За реално постижение на Елена считам работата й в сп.Амика (бг изданието). Другите й начинания не ме интересуват и не мога да ги коментирам по съдържание и качество, но по моите критерии работа в екипа на Амика е доста престижно.
Допълвам: може да си права за предварително познанство с Ергена, но засега няма известни такива факти. Обаче на свой ред предполагам, че се е познавала с Ваня Щерева преди кастинга за предаването или поне имат общи познати/са се засичали в някакви кръгове по професия и интереси.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 12:49 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт