Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 355
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 635
Егото, егото е голямо нещо...

# 1 636
Не я разбирам какъв е този мерак да се излага още повече. Ако беше замълчала никой нямаше да отрази, че си е тръгнала толкова рано и след седмица живота й щеще да си е нормален. А сега с тези включвания ще стане като приказката ,че едно ла*но  колкото го ровиш повече мирише

# 1 637
Хората я били избрали за "мис Вселена", "мис София", "мис Горно нанадолнище".
Много ясно, че вината е у Евгени. Слагате на везната много хора, които я харесват и един, който я разкарва по бързата процедура в първите редици на изпидуркани.
Чия да е вината? Вие кажете.
Sweat Smile Satisfied Joy
Ще го плюе, много ясно Satisfied. Като е у него вината.
Чудя се как не му заведе едно дело за неустойки по договора, който подписаха в началото.
Еми, той не я направи щастлива. Тъжно беше момичето. И гладно остана и в студена вида го кисна.

Евгени, чакай да пристигнат документите за неустойки! Ще ти съберем една адвокатска група да помогне.

# 1 638
  • София
Аз си мисля, дали случайно не са ги карали да заснемат някоя по-романтична сцена - нещо гушкане, целувки,това - онова, като например като ѝ беше студено да е искал да я гушне, но тя като ощипана госпожичка, а и нали уж излезе информация, че имала приятел и сигурно е отказала да снима такива сцени. Това ми обяснява и отсъствието ѝ на коктейла - явно още на срещата е станало ясно, че щом няма да има материал за публиката, ще си ходи. Сигурно си е събирала багажа и за това се появи в края на вечерта.

# 1 639
Така става като някои хора са свикнали да получават всичко наготово без никакви усилия и една загуба е способна да ги извади от равновесие. В саксийка е гледана Кристина. Няма го тате да помага тук.

# 1 640
Гледам Мони и се чудя, Евгени как ли би я целунал??? То направо страшно...И защо като и даваше розата на последния епизод, тя така му я дръпна и директно се обърна и тръгна обратно Joy

Защото в желанието си да изглежда достойна😀, горда😵💫и недостъпна ледена кралица, преиграва. Както впрочем в целия формат досега- нито е красива, нито спокойна и овладяна. Просто има роля, в която е влязла и с желязна дисциплина/ което си е достойно качество/, се придържа в нея. Колкото по- дълго остане, толкова по- трудно ще издържи да играе.

# 1 641
Мдаааа каста тази година, наистина е страхотен. Постарали са се хората, да намерят най-доброто за нас зрителите. Чак се замислих, да не би в онлифенс да пускат обява, че набират клоуни за ергенът, че такъв наплив....

# 1 642
На Кристина обаче й е било топло във водата като се е гмуркала,защото е била с вълшебна или вълнена поличката/шалчето на дупето да я топли,че от студа някой цистит да не я застигне Smiley
Скрит текст:
И после като казва,че й е студена водата в джакузито
Скрит текст:
май се усеща,че е странна гледка Ергени да е във водата, а тя горе да си седи, та пак си слага топлото наметало и се цопва във водата
Скрит текст:
Ако бях да Гената щях да да пусна една.. топла вода..и ще я излъжа,че са пуснали нагревателите

# 1 643
  • Вестерос
Не знам кои показатели на Милица къде са, но тя май има или е имала онлифенс, от там явно нейния ник в  инстаграм е мили розичката..
Това беше най-голямата простотия, която съм чела в тази тема. Стигна до това заключение как по-точно??

E, защо да е простотия Smile Тихите води са най-дълбоки..Тя може и само по бельо да си качва снимки каквито си качва в инстаграма  и  Андреа певицата имала онлифенс и качвала снимки по банки и бельо само. Има си гърди момичето,оБливки подарява, може пък и да ги продава бизнес да прави Smile какви ли не неща съм чувала,че продават по разни сайтове.. Не знам как е правилно да кача,за да не ми изтрият коментара Satisfied дано така скрито и изрязано да е позволено

ето една част от моето заключение както пожелахте Satisfied
Скрит текст:
дик рейтс 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 не мога

# 1 644
  • София
Сега, от една страна, и аз не бих искала да се кисна в хладна вода, така че я разбирам. Grinning А за храните с глутен са криви продукцията, не може да не са го знаели, защо насадиха така горкия Евгени да се чуди какво да я прави. Но като цяло си е киселяк госпожицата, чак ми е неудобно като ги гледам на снимките, толкова изкуствена работа. И само се излага с тия пискания по мрежите сега, че кой знае каква тайна има в нейното отпадане.

Дано следващата поканена вече е по-разбран човек и да яде всичко, че аман от калпави срещи!

# 1 645
Кой каза, че ако си мълчала Кристина никой няма да забележи, че толкова рано си е тръгнала. Е там е бедата, нали трябва да я забележат миската и цяла БГ нея да коментира(тя затова е и влязла).
Старите снимки на Симона са по-човешки, но забелязахте ли ноктаците брр ужас.

# 1 646
В нейна защита, нещо може и да е имало зад кадър, Ергенито също не си даде много зор, можеше да направи списък с нейната храна най-малкото и да я заведе някъде отново. А джакузито, тва не е джакузи 😂😂😂 гмуркането е да си в постоянно движение във водата, а тва е да си киснеш гъза докато не ти измръзнат ония части. Трябва да е мръсна тропическа жега, че да ти е приятно тва. Та не знам, и тя си има право донякъде. Най-желаният ерген, който не може да предразположи жена 😂😂 личи му бая, че няма опит особено. Тя, че е капризна на поразия и се дърпаше, затваряше му линията на разговор, да, ама някак си можеше бая повече да направи Ергенито.

# 1 647
Не се знае какъв му и асцендента. В качената карта е вярна само датата, но не  и часът. От тези данни в таблицата въобще не може да се направи анализ за съвместимост. Трябват минимум и точните дати.

Ех, жалко. Аз мислех, че след като пише 13:19 на картата, значи може би информацията е от някой познат.

# 1 648
Гледам Мони и се чудя, Евгени как ли би я целунал??? То направо страшно...И защо като и даваше розата на последния епизод, тя така му я дръпна и директно се обърна и тръгна обратно Joy

Просто има роля, в която е влязла и с желязна дисциплина/ което си е достойно качество/, се придържа в нея. Колкото по- дълго остане, толкова по- трудно ще издържи да играе.
Никаква роля не е това, тя просто си е такава - сатурнов тип.  С 5 планети управлявани от Сатурн, вкл. Слънце и Луна , допълнени от скорпионски Марс, мога да се обзаложа, че която посмее да се изправи срещу нея, ще бъде премазана като танк. Силна личност е Мони, противно на гротескната визия. По принцип изглежда дистанцирана и студена, което се тълкува като надутост, надменност, но бъде ли засегната лично по някакъв начин, ще отговори твърдо и аргументирано. Дано я задържат по-дълго в шоуто.

# 1 649
Аз си мисля, дали случайно не са ги карали да заснемат някоя по-романтична сцена - нещо гушкане, целувки,това - онова, като например като ѝ беше студено да е искал да я гушне, но тя като ощипана госпожичка, а и нали уж излезе информация, че имала приятел и сигурно е отказала да снима такива сцени. Това ми обяснява и отсъствието ѝ на коктейла - явно още на срещата е станало ясно, че щом няма да има материал за публиката, ще си ходи. Сигурно си е събирала багажа и за това се появи в края на вечерта.

Доколкото си спомням, в джакузито тя беше готова да се гушка, но Евгени се дръпна с нещо като "Има време за всичко". Не се харесаха, съвсем нормална ситуация. Не я разбирам - вместо да вдигне рамене с усмивка "не се получи между нас", защо се излага с тези недомлъвки.

Общи условия

Активация на акаунт