Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 355
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 590
Не знам кои показатели на Милица къде са, но тя май има или е имала онлифенс, от там явно нейния ник в  инстаграм е мили розичката..

# 1 591
Не знам кои показатели на Милица къде са, но тя май има или е имала онлифенс, от там явно нейния ник в  инстаграм е мили розичката..
Това беше най-голямата простотия, която съм чела в тази тема. Стигна до това заключение как по-точно??

# 1 592

Мони наистина е уникална - точно обратно на повечето жени. Повечето сме красиви с грим, а като го махнем сме, като измити чини, а тя с грим може да те стресне, а без грим е много по-хубава.

# 1 593
Само дето е с грим.

Гледах пак случката с Крисия. Права е, че Виктория трябваше да я защити, когато Крисия беше групово нападната. В крайна сметка всичко тръгна от емоционалния изблик на Виктория. Крисия само се опита да я защити.

# 1 594
Не изглежда без грим.

# 1 595
Е, на фона на това, което гледаме в предаването си е направо без грим Grinning

# 1 596
  • In The Middle Of Nowhere
Тая снимка на Мона е доста филтрирана.
Гледахте ли Кристина и Мария при Цитиридис. Не казаха почти нищо, защото нямаше време. Мария се оказа, че добре говори и има приятен глас, но за неин антикъсмет и бяха отредили ролята на фокуса в къщата. На Кристина пък май й е(било) кофти, че е напуснала толкова рано, но не искаше да си го признае.

# 1 597
Т.е. нейното "без грим" е стандартно както се гримират повечето жени. Wink

# 1 598
Без да претендирам, че съм голям разбирач, но точно девата е вечната драма куин. Винаги си е в някаква драма, а ако няма драма си я създава сама. Както се казва - за девата настава драма, ако няма драма.
Хахаха, потвърждавам, все пак трябва да има какво да се анализира и за какво да се мрънка.
Милица се пробва да върти разни анализи, но във фундамента на нейните стои нещо много приличащо на гранично  личностно разстройство и са просто толкова далеч от реалността, та не са много успешни. (Това, разбира се, е в сферата на спекулациите, избягвам да поставям диагнози а ла Александра и Капитонка.)

# 1 599
Мони много искам да я видя без филъри в устните и без foxy eyes; в по- естествен вид. Толкова ли няма някоя съученичка да се намери? 😂❤ Харесвам я, интересно ми е без корекциите колко по- хубава ще е.

# 1 600
Мони има един клип в профила си във фейса, където е май преди корекциите по лицето и е доста готина.

# 1 601
Така някога е изглеждала Мони:

# 1 602
  • In The Middle Of Nowhere
Къде е разликата? Сега е с поизпрвена коса само.
Трябва да се търсят снимки отпреди 5-6 г, тя нали от 17 годишна е с филъри в устните, а вероятно по това време вече е ходила и със силен грим и е имала екстеншъни. Така че трудна работа за нещо натюрел.

# 1 603
Според мен във формата на очите.

# 1 604
Не, тук също е с доста корекции. Чудех се защо си го е причинила, в началото мислех, че е защото има твърде злоба и подмятания около нея, но сега клоня към друго. Тя абсолютно успешно ги игнорира и вбесява, а и както някои казват - тихичко провокира, едва ли са ѝ повлияли толкова. Може би просто търси по- провокативен външен вид, за да е по- ефектна в това, което работи. Със сигурност за такъв тип сватби работи.
Това момиче не е глупаво според мен,  знае какво прави. Твърде вероятно е когато натрупа капитал, да започне свой бизнес и да промени интервенциите, които е възможно да смята, че са ѝ нужни засега.

Общи условия

Активация на акаунт