Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 365
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 605
Според мен е комплексирана и е изпаднала в някаква крайност.

# 1 606
Според мен е комплексирана и е изпаднала в някаква крайност.
Не мисля, комплексите не са приятели със спокойствието. Тя е не просто спокойна, а завидно спокойна. Търси ефектност според мен в работата си, за да външният вид да ѝ носи повече пари. Прагматична ми изглежда, догадки си правя.

# 1 607
Била си е хубава 100 и преди, но може би сега я забелязват.То с тези веждии устни…Нвма как 😝

# 1 608
Не знам защо, но все едно гледам друг човек.

# 1 609
Прегледах във Фейса профила на ориенталското шоу на Монито и има по-стари клипове, на които макар и силно гримирана изглежда по-нормално. Някъде там е решила да си направи тези фокси айс и е станала леко страшна наистина. Освен това странно разтеглените устни в комбинация с неестествено равните фасети допринасят за странния и вид, веждите пък съвсем. Преди това устните пак са обемни, но ако се вгледате ще видите, че ъгълчетата им са по-естествено отпуснати. Сега изглежда наистина така все едно си е правила лифтинг, колкото и странно да е това предвид възрастта и.

В интерес на истината тя е доста повече кючекчийка, отколкото ориенталска танцьорка и не е много впечатляваща, но това вече друг въпрос. Странни са ми такива фасадни хора.

# 1 610
За мен е много тъжно това, което Мони е направила със себе си. Личи се, че е била хубаво момиче. Не знам защо е решила, че да се поддържа една жена, значи да си прави пластични операции нон стоп. Няма човек от обръжението ми, който да не е казал, че устните и видът и са плашещи.

# 1 611
И тези снимки на Мони са доста обработени и също има филъри в устните.
Според мен тя просто се стреми към някакво съвършенство, което в главата ѝ е визията на Галена/Меган Фокс и всякакви други жени, които са постигнали топ визия, благодарение на много подобрения. Не е задължително да е от комплекс.

# 1 612
Разбрах, че още в училище била със силикон. Трудно ще намерите натурални снимки, предполагам.

# 1 613
Тук се твърди, че е без грим

А тук е по-стара снимка

# 1 614
Ужасна е тази Мони.

# 1 615
# 1 616
  • Вестерос
Чак пък да е ужасна Монито.. ужасна е Габитуу

И какво ми излезе в Инстаграм. Габриела миската

# 1 617
Наистина на Галена уонаби отива Мони. Не слушам чалга и не бях правила връзката.
Парадоксално е иначе, че точно Габито и се подиграва на корекциите и, като устата и е като на пате. Нали някакси ако беше една идея по-естествена, по-добре щеше да изглежда

# 1 618
  • София
Габи на мен ми е по-малко плашеща от Мони. На предходните снимки е прилично изглеждаща, има корекции, но веждите са с поне човешка извивка и очите не са дръпнати, гърдите са ѝ нормални, а не балони, устните са напомпани, но в рамките на нормалното. Докарала се е на Драг Куин.

Мили е имала Онлифенс, не е измислица, който иска да я намери millyrossee, неудобно ми е да пусна услугите ѝ.

# 1 619
Не знам кои показатели на Милица къде са, но тя май има или е имала онлифенс, от там явно нейния ник в  инстаграм е мили розичката..
Това беше най-голямата простотия, която съм чела в тази тема. Стигна до това заключение как по-точно??

E, защо да е простотия Smile Тихите води са най-дълбоки..Тя може и само по бельо да си качва снимки каквито си качва в инстаграма  и  Андреа певицата имала онлифенс и качвала снимки по банки и бельо само. Има си гърди момичето,оБливки подарява, може пък и да ги продава бизнес да прави Smile какви ли не неща съм чувала,че продават по разни сайтове.. Не знам как е правилно да кача,за да не ми изтрият коментара Satisfied дано така скрито и изрязано да е позволено

ето една част от моето заключение както пожелахте Satisfied
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт