Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 707
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Здрастии, ThankYou Simple Smile)) Мда, докато чакам сезон 2, че май снимат и 3 вече на Кланът случайно ми попадна този сериал, въпреки че мои познати от Турция ме разубеждаваха да не го гледам, че бил много зле, аз го погледнах като комедия.
Не очаквах да ми допадне толкова много Нурсема, другите ми любимци и двойка са Къвълджъм и Йомер. Не за пръв път главните герои/двойка изобщо не ме кефят, но си умрях от смях на историята с тапета, макар всъщност да е тъжно, ако реално има такива неща.
Абе на мен Пембето или така наречената pink lady,  може и pig lady Joy , всъщност не ми е лош герой, нито лоша свекърва, дори е изключително разбрана, според мен. По-скоро имам забележки към нея относно отношението й към Нурсема, но в историята с мъжа си и Алев... жената си е също права.  Харесвам също Мустафа.

Кой е този Рюзгяр?

# 451
Здрастии, ThankYou Simple Smile)) Мда, докато чакам сезон 2, че май снимат и 3 вече на Кланът случайно ми попадна този сериал, въпреки че мои познати от Турция ме разубеждаваха да не го гледам, че бил много зле, аз го погледнах като комедия.
Не очаквах да ми допадне толкова много Нурсема, другите ми любимци и двойка са Къвълджъм и Йомер. Не за пръв път главните герои/двойка изобщо не ме кефят, но си умрях от смях на историята с тапета, макар всъщност да е тъжно, ако реално има такива неща.
Абе на мен Пембето или така наречената pink lady,  може и pig lady Joy , всъщност не ми е лош герой, нито лоша свекърва, дори е изключително разбрана, според мен. По-скоро имам забележки към нея относно отношението й към Нурсема, но в историята с мъжа си и Алев... жената си е също права.  Харесвам също Мустафа.

Кой е този Рюзгяр?
Рюзгяр е бившо гадже на Алев, демек конкурент на Апо Laughing В един от епизодите разказа, как той за малко не им запалил къщата, защото се е правил на романтик. Пембето си има и хубави страни, не е напълно черна, но на места ни ядосва много. Иначе за забежката, права си е, Алев е доста лицемерна.

Оф, да почнали са 3 сезон, обаче Тео не е почнала със снимките, явно Вера ще е в ареста все още Neutral Face

# 452
Алев не е лош човек, тя си е такава каквато е, за много неща е напълно права, а Пембе се държи безумно, (това с бонбоните, когато плю да се смееш ли, да плачеш ли, заключи 30 годишната си дъщеря, взе й телефона и направи изключително подли неща на собственото си дете мислейки, че е за нейно добро, но й разби сърцето). Но майката е едно, съпругата е друго, като съпруга тя няма никакви забележки... гадният най-вече е Апото....... не го е срам! Значи Пембе му родила 3 деца, отгледала ги, отдала му живота си и изведнъж остаряла, така ли.... станала дебела или вече семейните ценности се промениха за него и той се загледа по-съвсем различен тип от нея, хубаво млада и красива е Алев, но може ли да й подарява цветя и подаръци, каквито на жена си не е правил, а не е като да няма пари! И накрая изби рибата с това, че я обичал..... ние на това друго му викаме, а той любов. Той ми е най-големият мишкар, откакто удари дъщеря си, която на 30 не беше излизала от дома си, държи се ужасно с Мустафа, и прикрива изневерите на най-смотаното си дете.

За Тео
Скрит текст:
Тя с това бебе, пак ще е добре, ако може да се включи за сезон 3. Радвам с,е че не я убиха, но като цяло сезон 2 нямаше вайба на първи.....

# 453
Аз малко се обърках с последните постове, или от много сериали и герои тях взех да бъркам. Или пък говорите за друг сериал? Тео, бебе, Вера в затвора.... Може ли малко светлинка в тунела, ахах

# 454
Съжалявам много, грешката е в нас. Просто се познаваме от темичката на този сериал с Тео, бебето и т.н. Не сме говорили отдавна и затова стана такава обърквация 😃

# 455
Няма проблем, просто прочитайки разговора не видях, че е и в "скрит текст", но наистина започнах да си прехвърлям имената на различни герои.

Сега доглеждам "Прощално писмо", там няма такива герои и ситуации. Бях изоставила "Лучик света" и го попоглеждам - всъщност заслужава ли си все още, защото имам около 10 серии, както и "Рибарчето" - там са даже повече. Летните заглавия не ме привличат нещо, може би само този с Керем, защото него просто го харесвам като излъчване. Всъщност, това което написсах е за другата тема, но ако някой може да ми отговори за доглежданите сериали, ще бъда благодарна.

# 456
jfjallen, за кои други сериали питаш?
И аз малко се обърках- под "другата тема" имаш предвид общата тема за сериалите ли? Blush

# 457
Да, за нея, защото там дават и заглавия на летни сериали, но те нещо не ме привличат, а доглеждам "Лучик света" и "Рибарчето", но се чудя дали си заслужават. Ако някой от тази тема ги е гледал, може да сподели. Много време има до Шербета, все нещо трябва да се гледа.

# 458
Здравейте, шербетени момичета! Blush
Новини за сериала. Снимките започват в началото на септември. И вече имаме актьор в ролята на Рюзгяр, бившият на Алев- Йигит Киразджи. Рюзгяр щял да има ключова роля в новия сезон.

На мен ми допада този актьор. Последно го гледах в "Апокалипсис на любовта", много хубав филм.

# 459
Здравейте! Някой може ли да сподели сайт, където може нормално човек да изгледа филма, без да се налага да кликва сто пъти и без да изскачат една камара реклами...? Адски досадно е това Simple Smile

# 460
huliganka, ето в тази българска група във ВК са преведени епизодите до епизод 18.

https://vk.com/topic-113691288_49213971

Не знам дали си регистрирана и дали може без регистрация, някои групи не дават.

Ако разбираш с руски субтитри, ето линк за една от страниците с превод, там на мен ми е по-лесно. Може да изгледаш след 18 серия там или в някоя друга от тези групи.

https://turkplay.tv/serials-klyukvennyy-shcherbet-j

На английски не съм търсила, може да има, нека някой сподели. Също не съм търсила с автоматичен превод в Youtube, вероятно има, вече почти всички пускат и не е лош, става. На страницата на сериала - клъкваш на настройките и ще излезе. Но в Youtube има реклами от време на време, знам, защото изгледах почти цял сериал миналата година така- с автоматичен български превод. Grinning

# 461
oncee, много благодаря!

# 462
  • In the light side of the Moon!
huliganka, ето в тази българска група във ВК са преведени епизодите до епизод 18.

https://vk.com/topic-113691288_49213971

Не знам дали си регистрирана и дали може без регистрация, някои групи не дават.

Ако разбираш с руски субтитри, ето линк за една от страниците с превод, там на мен ми е по-лесно. Може да изгледаш след 18 серия там или в някоя друга от тези групи.

https://turkplay.tv/serials-klyukvennyy-shcherbet-j

На английски не съм търсила, може да има, нека някой сподели. Също не съм търсила с автоматичен превод в Youtube, вероятно има, вече почти всички пускат и не е лош, става. На страницата на сериала - клъкваш на настройките и ще излезе. Но в Youtube има реклами от време на време, знам, защото изгледах почти цял сериал миналата година така- с автоматичен български превод. Grinning

здравейте,
извинявам се за нахлуването, ама съм в безисходица Sweat Smile

Онче, Flowers Hibiscus имаш ли други линкове под ръка?
на този май всичко е изтрито, пробвах няколко сериала и няма видео....
Ужас....и руските ли преводи изчезват?!

ps: ОК, намерих в тубето с автоматичен превод. Поне е нещо.

# 463
MegiTeo, има някаква акция във връзка с авторски права, на български не знам дали скоро ще има преводи. В общата тема обсъждахме днес този въпрос. Тази група във ВК , където публикуваха преводи на сериала, е изтрита. Ако намеря другаде, ще допълня поста.
С автоматичен превод не е зле.
Руските преводи не изчезват, ако разбираш- пробвай и там. На мен ми се наложи да си припомням руския със сериалите. Grinning
Ето още един такъв линк, аз даже предпочитам там, в другия ми забива  нещо.

https://turkplay.tv/serials-klyukvennyy-shcherbet-q

# 464
  • In the light side of the Moon!
MegiTeo, има някаква акция във връзка с авторски права, на български не знам дали скоро ще има преводи. В общата тема обсъждахме днес този въпрос. Тази група във ВК , където публикуваха преводи на сериала, е изтрита. Ако намеря другаде, ще допълня поста.
С автоматичен превод не е зле.
Руските преводи не изчезват, ако разбираш- пробвай и там. На мен ми се наложи да си припомням руския със сериалите. Grinning
Ето още един такъв линк, аз даже предпочитам там, в другия ми забива  нещо.

https://turkplay.tv/serials-klyukvennyy-shcherbet-q
да, заради тази акция търся алтернативи....
този линк при мен не се отваря, дава ми 404 грешка..нито един сериал не отваря...

не е зле автоматичния превод, само дето ще трябва да свикна с новите им имена - Розова, Надежда, Пламък и какво ли още не Sweat Smile

много благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт