Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 674
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Ааа е в този случай също е тъпо. Просто цялата връзка между Доа и Фатих не трябваше да прераства в брак, защото само любов/привличане не стига, за да работи един брак. Дори не е толкова проблем, че са възпитани различно, а факта че Фатих е тотално ограничен индивид, Доа беше готова да прави доста компромиси.

Да видим с моята любимка Нурсема какво ще стане, дано не ме разочарова мъжът й.

# 571
Зад кадър

# 572
Здравейте!
Така се бях затъжила за вас и Шербета , но още с фрага на 31 епизод ми разбиха нервите и сърцето. Баси долните същества са тези Унал. Не ми се искаше, но сега с кеф ще гледам как Апо слага рога на Пембяната вещица, и нека да са по-разклонени.
Нурсемка ,горката, май отново ще попадне в тежка ситуация.И моля , нека спре да слуша майка си, толкова къса памет ли има, та забрави какво ѝ стори милата родителка.
Тревожа се за Йомер - дано не го "похарчат" в този сезон.

# 573
Диме, добре дошла, свърши почивката значи.Blush
Като видиш втория фрагман на новата серия, още по-тревожно ще ти стане. Flushed

Ето го-
https://youtu.be/DpYfoP39OBI

Rage  

Imp  

# 574
Момичета, а дали няма да измислят и някой младеж за Доа? ❤🔥

# 575
Момичета, а дали няма да измислят и някой младеж за Доа? ❤🔥
Най-вероятно на късен етап, в момента няма много смисъл от писането на такъв 🤔

# 576
Онче, видях го мила и побеснях
И още - навсякъде пишат, че НЧ т.е Баръш Калъч ще напусне серияла слез 1-2 епизода.Героят му е неизлечмо болен и вече се чуват траурни песни. Много жалко . Обичам да го гледам този чаровник, но няма как - каквото ,такова.
Доа ще я побъркат окончателно като ѝ вземат детето.Едното загина, другото ѝ отнемат - гръм да ти порази тези Унал. Много съм ядосана

# 577
Някой ще каже ли какво става с Нурсема и мъжа й, за какво слуша майка си?

# 578
T.Valcheva, засега са предположения- нали ще отиват да живеят известно време в конака. Затова има очаквания, че Пинко ще се бърка във всичко и ще допринесе за разваляне на отношенията им. Които вече поскърцват поради различията в начина на живот и имуществото.
И като капак оня меценат вече започва да харесва Нурсема и вероятно ще проявява нещо към нея. Не вярвам тя просто така да разлюби Умут, но че ще има проблеми- ще има. Още повече и онова леке бившия и мъж се появи.

# 579
Не вярвам Баръш да го изкарат от сериала, а и Еврим многократно повтори, че няма напускащи 😃

# 580
Промо снимки към новата серия.

# 581
Гледам последния епизод и се чудя, Нурсема как е учила в чужбина като дори не гледа в очите хората, излъчва страх от хората. А в началото беше лъвица. Не мога да го осъзная, сякаш ни представят друг персонаж.

# 582
Оф, бе , като гледам в клипчето гадната усмивчица на Фатих в мен се зараждат агресивни настроения.
Така ме сърбят ръцете

# 583
Диме, и аз така. Гледах серията и направо ми идваше да го фрасна през лаптопа. Пинко също. И двамата имат супер гадни победоносни усмивчици.
Надявам се скоро да им се стъжни. Впрочем може да не е скоро, има цял сезон пред нас. Но искам Доа първо да си върне детето, после нов момък за нея. Само да не решат да избелват Фатих, няма да го понеса.
Във фрага е още по-неприятно- Пинко се облякла в едни бели дрехи като разплут ангел и се радва на бебето. Даже Апо има щастлив вид, той поне имаше някаква съвест. Хора без морал.
Между Умут и Нурсема е нормално да има търкания, ама онези праведните ги засилват.
И нещо свежо- появата на Рюзгяр. Хареса ми засега. Grinning

# 584
Привет, момичета!

Благодаря за споделеното!

И аз изгледах серията от петък, ама то вярно на човек му иде да си счупи лаптопа като ги гледа и слуша тези екземпляри от сем. Юнал. Те нямат ценности или конкретен начин на мислене, те просто нагаждат мненията си в зависимост от изгодата и винаги се оправдават с Бог и религията е тяхната броня. Лицемерие, фалш и безчувственост. И пак не са щастливи…

Фатих е достоен син на майка си, абсолютен боклук, опериран от чувства. Душата му е болна на това момче. Не искам да си цапам клавиатурата с него, че не се знае какво ще ми излезе от устата, така съм му набрала. Рядко противен герой.

Нурсема не постъпи правилно. Това, че извика Фатих да види бебето не беше хубаво. Нормално е да съчувства на брат си, но точно в момента постъпката й внесе допълнително напрежение. Отгоре на всичко му обеща да го прави и друг път. Уж е по-разумна и спокойна, а постъпи точно като майка си.
А реакцията на Пембето като научи какво е станало беше отново ТОП. Много добре е направила Нурсема, точно каквото трябва. Доа е буквално престъпница, която обвинява сина й за някаква дреболия. Голяма работа, че Фатих е надникнал под полата на някакво момиче. То хубаво, ама като Фатих може, защо и Апо да не може, питам се аз. А, забравих, там вината е изцяло на Алев. Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно.

Умут отиде да поживее в дома на Юнал и вече го вкараха в центрофугата. В прав текст му обясниха какво се очаква от него и му дадоха наклон на живота. Тъст му в ранни зори го чакаше на вратата, за да му обясни кой кара влака. На Умут не знам докъде ще му издържат нервите. Иначе много интересен сериал препоръча на Пемба… На нея й приседна храната, а Апо, както обикновено просто размърда мустак в знак на неодобрение. Останалите гледаха като отровени от гъби. Само Нилай предвкусваше удоволствието от новата интрига, която ще подхване.
За съжаление от ден на ден се появяват нови и нови неща, които слагат прът в отношенията между Умут и Нурсема. Идването им в дома на родителите й беше голяма грешка, която може да им коства брака. Колкото и да се е променила Нурсема, не сме забравили още каква беше преди да се влюби в Умут и да разбере, че животът тече и извън пределите на имението им. Има си го у нея онова усещане за превъзходство, че винаги си прав и онази склонност да оправдаваш всичките си решения и постъпки с религията, както и да изискваш от другите да се съобразяват с това. Уж разбира Умут, уж приема неговите различия, но повече на думи. И той е на ръба, особено след разговора с Апо, в който той изиска от него да напусне работата си в бара.

Много ми е интересно, ако Нилай не беше се поддала на манипулациите на свекър си и беше свидетелствала съда в полза на Доа, как щеше да реагира той. Едва ли ще я изгони от къщи бременна в последния месец и ще се лиши от още едно внуче. Затова дядо Апо пусна тежката артилерия – религията. Грях било да се намесваш в такива дела, обясни й как за такова нещо Бог наказва, и тактиката му проработи. Гнусни са тези хора направо…

Надявам се да не се случи нищо лошо с Йомер, защото Кавалджъм ще се почувства много виновна, че заради проблемите на дъщеря си го остави сам в тези толкова трудни моменти. Той реши да не й казва, но ако живееха заедно, нямаше как да скрие състоянието си.

Запазих си фрага за десерт, не го гледах преди серията, но ми образува още повече нерви.
 Онче, посмях се с описанието ти на Розовата лейди - разплут ангел . Какъв ангел, тя си жив Сатана. С тия бели дрехи на мен ми заприлича повече на обитател на психиатрична клиника, ама нейсе.

В следващата серия Йомер ще отнесе скандал от Кавалджъм, че неволно улесни плана на Фатих за шофьора на Доа и с право. Надявам се Кавалджъм да захапе яко продажния адвокат и да разкрие истината, а Йомер да й помогне в това.  Не бих се учудила даже, ако накрая Кавалджъм излезе от дома на Юнал с Джемре на ръце, нея трудно някой ще я спре. И Рюзгяр се появява на хоризонта, да видим той от кои ще е. Нямам търпение да гледам нататък.

Общи условия

Активация на акаунт