Онче
няма да си трошим техниката заради тези идиоти, нека си ги псуваме, обилно и напоителноСтана тя, каквато стана.
Горката Доа.
Дива
и аз като теб се надявам тази тигрица - майка Къвълджим да им разкаже играта на тези подлеци Унал.А и на Нурсема се ядосах, много бързо забрави кой я спаси от насилника, при когото я изпрати семейството ѝ.
На какво прилича това? Добре брат ти е, но ако Умут постъпи с теб като него, какво песничка ще запееш ,а Нурсемка.
Лоши гени имат децата на Унал. Може би Мустафа е по-различен, но явно не му е дошло времето, не знам
Яд ме е и на Йомер, че така се остави да го използва Фатих, но като знам какво чисто сърце има , и още какво му се струпа на главата,относно здравето - го разбирам. Аневризъм в мозъка е опасна работа.
Айде да идва петък, че да мирясаме или да пощръклеем окончателно
Нямат милост СЦ и това си е!

Единственият нормален в онова семейство е Мустафа. А Фатих разбира се отдавна искам да го фрасна с лопата, но последното нещо, което поиска- Доа да не вижда майка си вече направо ме вбеси.
Много хубав, перфектен намек към тези т.нар. традиционалисти в Турция, които реално искат да погубят всичко, постигнато от тази велика личност.