Ще започна отзад напред,от фрага.
Ферит плаче,ще разберем кой е наранил на мама Пембе момчето.Но който и да е -браво на него.
Апо-не повярва на Омер,че Ферит е злоупотребил с доверието му,после Кавалджъм му казва същото-стои и върти очи.Ферит му казва да не са бърка-пак мълчи.Как управлява такава голяма фирма не знам.Май само седи и подписва документи.Ако му е останало поне мъничко достойнство,в което дълбоко се съмнявам,би трябвало да разпита помощника си и да разбере истината.Уж е негов помощник,а е дясната ръка на гадния Ферит.
Нурсема-нещо ми олекна това момиче,а ми беше любимка.Забрави кой и помогна в най-трудния момент от живота и.Ако не бяха Доа и Алев можеше и да не е жива.Защо трябваше тайно да вика Ферит?Направи клипче на бебето,снимки,покажи му ги.Оправданието,че и е брат не се приема.
От втория фраг разбираме,че Умут явно ще приеме предложението за работа във фирмата,значи ще изостави рабо работата при Алев.Това за благото на семейството.Изобщо не се замисли как ще се почувства Алев.Дано да греша,но Нурсема започва да ми прилича на майка си.Изискваща ,настоятелна и твърда.
Мустафа-единственият светъл лъч в това семейство-добър,състрадателен,чувствителен.
Добрата новина-Ибо и семейство ще бъдат разкрити.

Но един нормален имаше сред тях, и него ще го побъркат. Не казвам, че женичката му е стока
, но той си я харесва и имаше един спокоен и добър живот извън простотиите на роднините си