Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 673
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Приветики, болгарские мамаши

Онче Flowers Hibiscus няма да си трошим техниката заради тези идиоти, нека си ги псуваме, обилно и напоително
Стана тя, каквато стана.

Горката Доа.

Дива Heartpulse и аз като теб се надявам тази тигрица - майка Къвълджим да им разкаже играта на тези подлеци Унал.
А и на Нурсема се ядосах, много бързо забрави кой я спаси от насилника, при когото я изпрати семейството ѝ.
На какво прилича това? Добре брат ти е, но ако Умут постъпи с теб като него, какво песничка ще запееш ,а Нурсемка.
Лоши гени имат децата на Унал. Може би Мустафа е по-различен, но явно не му е дошло времето, не знам
Яд ме е и на Йомер, че така се остави да го използва Фатих, но като знам какво чисто сърце има , и още какво му се струпа на главата,относно здравето - го разбирам. Аневризъм в мозъка е опасна работа.
Айде да идва петък, че да мирясаме или да пощръклеем окончателно
Нямат милост СЦ и това си е!

# 586
Момичета, къде го гледате? Последната серия с автомАтичен превод, в bgtvis, е отвратителен. Нищо не се разбира. Дайте,моля, някакви варианти на български език!

# 587
Сладурчета

# 588
Боже,вторият фраг още по-гаден от първия.
Ферит е събрал лощотията на цял Истанбул.Отмъстителен,гаден,човек да го затрие пак ще му е малко.Артистът добре се справя-само като пиша и ми се образуват нерви.
Драмата е ужасна.Неволите на Нурсема ще ни се сторят детска игра.
Успешен ден.

# 589
И промо снимките за новата серия са много напрягащи.

Зад кадър- усмивки. Blush

# 590
Ох, толкова ми се развали настроението от втория фрагман, че направо не знам как ще догледам епизода Worried

Гледах и зрителите са много ядосани, заради условието на Фатих. Дано не падне рейтинга, щото си е за падане. Надявах се, да използват някой трик от Ябълката и да замаскират нещата.

# 591
Нещо хубаво, за компенсация на ядовете, които ни чакат в серията. Grinning
На корицата сме.

И нещо ново, което ще раздвижи сериала според мен- появява се съперница на Алев. И слава богу, не за оня морж Апо! Joy
Тази актриса- Ебру Дестан ще влезе в ролята на приятелката на Рюзгяр, голямата любов на Алев. Ето това съперничество вече ми харесва, да видим Алев как ще се справи. Grinning

# 592
То там стана паяжина директно Laughing

# 593
Прекрасни

# 594
Цяла тълпа влиза в Шербета.

Освен Игит Киразджъ, когото очаквахме в ролята на Рюзгяр, в каста влизат и 4 нови актриси. За едната разбрахме вече, че ще е приятелката му-Хелин.

Другите са секретарката на Рюзгяр, журналистка и не знам още какво. Grinning Не познавам актрисите, затова не пиша и имената им. В течение на сериала може да ги опознаем.
Обаче интересно са съчетали имената на Алев и Рюзгяр, и той щял да е луд като нея. Grinning Отън и вятър. Nature Fire Nature Dash

Зад кадър. Blush

# 595
Не бях виждала по тъпа причина за парти от "затваряне" на жена 🙄 Отгоре на всичко Нилай се затвори преди 10 епизода....

Май май Омер ще е аут от играта. Но пък ми хареса твърдото му намерение към Фатих 😡 Горкият Мустафа как плаче само 💔

# 596
А защо Доа пак е в къщата при Фатих ?

# 597
Майката на Доа трябва да направи нещо да изведе дъщеря и внучето си от тази къща пълна с змии, лицемери.

Прекрасни

# 598
А защо Доа пак е в къщата при Фатих ?
Не съм гледала още серията, но предполагам заради детето са я принудили.

# 599
Момичета, къде го гледате? Последната серия с автомАтичен превод, в bgtvis, е отвратителен. Нищо не се разбира. Дайте,моля, някакви варианти на български език!

Гери, виж първата публикация в началото на темата.
И обясненията в пост # 555.

Момичета, снощи гледах серията и едва заспах. То бива бива подлост, ама чак толкова. Rage Единственият нормален в онова семейство е Мустафа. А Фатих разбира се отдавна искам да го фрасна с лопата, но последното нещо, което поиска- Доа да не вижда майка си вече направо ме вбеси.Scream
Не знам какво е в главите на сценаристите, но ако решат да го избелват после, слагам край на турските сериали. Защото това просто не е реалния живот. Защо го пиша- защото във фрага го показаха как реве, т.е. страда нашият, сиреч- принуден  Отвратителен човек! Даже помощникът му го беше срам, него- не!
И уж важният и силен Апо мълчеше да не казвам като какво при онази ужасна сцена!

Рюзгяр ме кефи. Единственото свежо нещо в момента в сериала са отношенията им с Алев.

И мама Сьонмез ми хареса, като им напомни, че забравят Ататюрк. Hands Clap Много хубав, перфектен намек към тези т.нар. традиционалисти в Турция, които реално искат да погубят всичко, постигнато от тази велика личност.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 10:45 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт