Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 663
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Нали готвеха друг проект, явно Шербетчето са го пуснали да се търкаля само 😠

В историята на Къвълджъм и Омер влизат от едно дъно в друго....

# 631
Привет
Аз му бях поизпуснла малко краят наоня мой списък със сериалчета, но напредвам.
Изгледах последната преведена серия на Шербетко и съм в потрес за Омер.
Няма ли фокус-мокус да направят турските лекари И значи това глупаво решение дето го изтреска на Къвълджимчето - шок , шок !
Пембяната като разбере ще тържествува, с нейния мозък като аспиринче ще мъдрува до зори.
Да си кажа честно вече започва да ми омръзва и дано не се откажа.
Спокойна нощ, дружки

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 01:52 от Dimeto_M

# 632
Диме, откакто Доа влезе в онази къща си го мисля и аз. А тези дни, с глупостите на Омер съм още в по-голям потрес. Сега гледам и че ще се женят 🙄 Това ще е повторение на началото, може би!

# 633
Красива Съла

# 634
Привет, момичета!

Благодоря за споделеното!

И аз съм със същото усещане като вас за развитието на сюжета. Позамътиха ни шербета, но все още се надявам, че ще измислят някаква врътка с болестта на Йомер. Направо е безумно да „убият” единствения си напълно положителен герой и човекът който внася баланс в онова откачено семейство. Пък и нали актьора каза, че ще се снима в „Шербета” до края на сезона.

За Доа пък, ако пак се ожени за този ръб и продължи да живее в змийското гнездо и да им търпи простотиите, направо ще я заплюя. Сега е момента да склони Фатих да живеят отделно и пропусне ли го, няма да има друг шанс. Иначе изобщо не вярвам нито в любовта му към нея, нито че се е променил и си е взел поука. Той е като едно сърдито дете, на което са му взели любимата играчка и е готово на всичко, за да си я върне. Но според мен, само на думи.

Нилай най -накрая ще роди, че имам чувството че  поне две години влачи тоя корем.
Тъкмо да се кротне да си се радва на дългочаканото детенце и временно да преустанови ингригите.

Изключително ми е интересна линията Умут-Нурсема. Има динамика и в техните отношения. Нурсема видимо претърпя голяма трансформация, но има на какво още да научи за взаимоотношенията. Все още на моменти придобива категоричността и интонацията на майка си. А толерантността на Умут  очевидно е вече на свършване. Да видим кога ще му избият балансите от положението във фирмата и ще си каже на Апо каквото е нужно.

Продължавам да гледам с интерес и нямам търпение да гледам снощната серия.

# 635
Според мен Фатих е намислил нещо. Ще я склони да се сдобрят/оженят и т.н.
И след това "нож в гърба".

# 636
Сериалът "Боровинков шербет" е получил награда "Златна Артемида"  за най-добър телевизионен сериал на V Международен филмов фестивал в Измир е получил "Маслиново дърво". Trophy Hands Clap А Съла получава награда за най-добра актриса в ТВ сериал. Nature Sparkles Hands Clap

Да, има недообмислени неща в сценария, но факт, че повдига важни въпроси и екипът като цяло се справя много добре.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 13:11 от oncee

# 637
От предстоящия епизод

# 638
А какво ще кажете за това, че Фатих научава номера на Доа, а тя "горката" се опитва да сключат брак. Нещо прекалиха с нейната история и болеста на Омер.... Отгоре на всичко и сега този Ертурул, който взе да се навърта около Къвълджъм. Дано не решат да ги женят, че предвид колко мъже писаха на Йълдъз, нямада се учудя....

# 639
Да ви кажа честно, сценарият взе да не ми харесва. Снощи гледах серията и напълно споделям вашите недоволства.
Засега май само развитието при Умут и Нурсема ми харесва. И приятелството на двете момичета е симпатично, но там пък намесиха Ертугрул и Къвълджим.
Алев направо вече прекалява с тоя Апо. И според мен  злоупотребява с Рюзгяр. Момчето е сериозно, прие да влезе в играта и, но се вижда, че има останали чувства и може Алев неразумно да ги разбие отново.
Историята на Доа и Фатих става все по  замотана и някак нереална.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 18:15 от oncee

# 640
Привет
И аз приключих поредната серия. Вероятно ще му дам малка почивка, че ми става безинтересен сюжета, далече е от живия живот.

# 641
Къде изгледахте последната серия? Аз гледам сериала с автоматичен превод, но все още не е качен или поне не го откривам 🤗

Да ви кажа честно, сценарият взе да не ми харесва. Снощи гледах серията и напълно споделям вашите недоволства.
Засега май само развитието при Умут и Нурсема ми харесва. И приятелството на двете момичета е симпатично, но там пък намесиха Ертугрул и Къвълджим.
Алев направо вече прекалява с тоя Апо. И според мен  злоупотребява с Рюзгяр. Момчето е сериозно, прие да влезе в играта и, но се вижда, че има останали чувства и може Алев неразумно да ги разбие отново.
Историята на Доа и Фатих става все по  замотана и някак нереална.

# 642
С руски дублаж го гледах. Хич не обичам, но нямаше субтитри. Когато са субтитри, е поносимо да се гледа на руски. Автоматичният превод може би още не е излязъл.

# 643
# 644
Изгледахте ли последната серия!? Алев супер много ме дразни с това нейно увлечение, а за Пембето само ще кажа: Да благодари, че Алев не би имала връзка с женен, че иначе досега щеше да реве за съдбата си. Постоянно говори за еднаквост на потеклата на семействата с Умут, много ми е интересно дали и нейното семейство е било толкова богато? Хелин с този глас много ме дразни... Все акцентират, че Нилай не била лош човек, но забравиха да кажат, че се опита да убие бебетата.... Мустафа как я пази само, човек такъв съпруг да има.... Много добре го "заковаха" Омер с празненството по случай развода Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт