Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 645
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Привет!

Пак съм аз, нося озета за 44 епизод.

Докато Алев и Абдулах разбират, че отношенията им няма да бъдат лесно приети, както са смятали, но те нямат намерение да се отклоняват от пътя, по който са тръгнали.
Новината за болестта на Йомер и операцията, която  претърпява обединяват семейството. Йомер се връща към живота и сега единствената му цел е да си върне любовта на Кавалджъм. Това обаче се оказва сложна работа, защото Кавалджъм е на път да приеме връзка с Ертугюл, в когото първоначално виждаше само приятел.
След като преодолява първоначалния шок, Пембе няма намерение да  се примири със ситуацията и започва борба. Сега единствената й цел е да държи Алев и близките й далеч от семейството си. Тя притиска Мустафа да прекрати сътрудничеството си в ресторанта със Сьонмез, а за най-голям враг смята Доа. Въпреки, че Фатих се опитва да потуши напрежението, което създава майка му, Пембе се заклева никога да не отстъпи от решението си.

Сега е момента тоя глупак Фатих да си върне семейството и да заслужи доверието на Доа. Да обясни на "специалистката" по семейните въпроси Пембе да се концентрира върху кашите в собствения си живот и после да си вземе жената и детето и да се изнесе от това змийско гнездо. Ако сега не защити Доа, може би няма да има друг шанс, но откъде у него такова мъжество…

И снимките за епизода.

# 676
Привет!
Пак съм аз, нося озета за 44 епизод.
Докато Алев и Абдулах разбират, че отношенията им няма да бъдат лесно приети, както са смятали, но те нямат намерение да се отклоняват от пътя, по който са тръгнали.
Новината за болестта на Йомер и операцията, която  претърпява обединяват семейството. Йомер се връща към живота и сега единствената му цел е да си върне любовта на Кавалджъм. Това обаче се оказва сложна работа, защото Кавалджъм е на път да приеме връзка с Ертугюл, в когото първоначално виждаше само приятел.
След като преодолява първоначалния шок, Пембе няма намерение да  се примири със ситуацията и започва борба. Сега единствената й цел е да държи Алев и близките й далеч от семейството си. Тя притиска Мустафа да прекрати сътрудничеството си в ресторанта със Сьонмез, а за най-голям враг смята Доа. Въпреки, че Фатих се опитва да потуши напрежението, което създава майка му, Пембе се заклева никога да не отстъпи от решението си.

Сега е момента тоя глупак Фатих да си върне семейството и да заслужи доверието на Доа. Да обясни на "специалистката" по семейните въпроси Пембе да се концентрира върху кашите в собствения си живот и после да си вземе жената и детето и да се изнесе от това змийско гнездо. Ако сега не защити Доа, може би няма да има друг шанс, но откъде у него такова мъжество…

Е, те сега я втасахме
Явно Розовата пантера ще вгорчи живота на всички. Започва с добряка Мустафа, ясно е ,че ще напада Доа до кръв и Умут ще захапе, че той нали работи при Алев. Тая голяма бяла птица ще се вихри до побъркване, освен ако ... сценаристите не измислят някакви спирачки.
Не ми харесва линията Къвълджим-Ертугрюл , ама кой лиме пита. То и Алев-Апо не ми допадаше , но се случи.
Абсолютно не вярвам, че Фатих ще остави мама в този период.
За Йомер  съм доволна - вярата ми в туркиш джипи стана  непоколебима.

Аз ви нося новия фрагман
https://turkrutv.tv/klyukvennyy-shcherbet-45-seriya.html

Браво на Доа, ще сложи на място развилнялата се Пембе.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 00:53 от Dimeto_M

# 677
Много благодаря за инфото, момичета!🤗
Светли и щастливи празници!🌲🥂

# 678
# 679
Изгледах епизода, ей, вдигнах кръвно с драмите на сем. Юнал 🤐 СЦ напълно са сбъркали! Омер с прическа след операция на главата.... уж беше много опасна операцията, пък веднага го пуснаха вкъщи и то с малко тампонче на главата. Нещата около Метехан станаха изключително неприятни... А Къвълджъм продължава да дълбае дъно, не си я представях жена без сериозни чувства към някого да "излиза" с някого. Нурсема и тя една неприятна стана, добре, че я имаше последната сцена, та да престанат да се прави на божа кравичка. Следващия епизод ще надмине и своя рейтинг 😆

Весели празници, изпълнени със здраве, щастие и любов! Наздраве! 🎄🎊🎁🍷

# 680
Привет,  момичета!

Честита Коледа!
Бъдете здрави!

Отдавна изгледах епизод 44 еп.  и бая бях набрала инерция. Написах един дълъг пост, но понеже бях на почивка и съответно леко разсеяна, изключих лаптопа и всичко отиде на кино. Не че има значение, вече съм спокойна и си чакам следващата серия с голям интерес.

Ще пусна поне фраговете за новия епизод.

№ 1

https://vk.com/serial_2023?z=video-215250803_456240898%2Fbed3050 … l_wall_-215250803

№ 2.

https://vk.com/serial_2023?z=video-215250803_456240908%2F9c0ab5e … l_wall_-215250803

Ето го и озета за 45 епизод.

Опитите на Абдулах да се разведе без проблеми ще имат обратен ефект и това ще увеличи гнева на Пембе към Алев.  Тя се заричя да държи Алев и всички около нея далече от семейството си. В това Нилай ще й бъде най-големия помощник.
Йомер признава на Кавалджъм защо е скъсал с нея, но тя не приема това признание. Тя не прощава на Йомер, че е взел решение от нейно име и решава да продължи връзката си с Ертугюл.
Приятелството на Рюзгяр и Пембе се развива от ден на ден. Пембе ще бъде много щастлива, когато Рюзгяр я кани да бъде почетен гост на новогодишното парти на канала, заедно с цялото й семейство.
Усилията на Пембе да намери момиче за Фатих се превръщат в последната капка, която ще накара Доа открито да обяви война на Пембе.

Сега става ясно каква е причината за поведениета на Доа.
Много добре са го измислили, сценаристките, нямам търпение да видя физиономията на Пембе.
Ще й се развали настроението, с което са се върнали от партито Пинко и дружката й Нилайка.
Очаквам това да е финала на епизода.

Снимки.

# 681
Здравейте
Явно съм яхнала метлата днес, особено като видях фрага за 46 еп., а аз дори не съм изгледала 45-ти.
Няма предаване при Пембето. И Рюзгяр повлече по "пътеката на войната"
Ама какво - има ли при комшиите адет / законово основание да арестуват гаджетата на мъжете си Да не би да имат морална полиция. Знам,че такава има в Иран,Ирак и Афганистан, ама.... Ей, унищожиха всичко , което им завеща Ататюрк
Скоро в нета срещнах негова снимка с цигара и напитка , а под нея един хаймана питаше - той действително ли е пиел или това е фотошоп. Пълен потрес
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 00:43 от Dimeto_M

# 682
Привет!

Диме , права си, мила, но поне е забавно.
Шербета си стана малко сеир. Силно са преувеличени емоциите и вече не  са много реалистични, но пък е интересно и много динамично. Нямам търпение да гледам 45 епизод, но само от фрага се вижда колко много неща ни чакат в 46 еп.

https://vk.com/serial_2023?z=video-215250803_456240925%2F79098f5 … l_wall_-215250803

Доа във война с Пембето.
Кавалджъм е разкрила увлечението на Ертугюл по Нурсема и той вероятно ще признае.
Апо търси сметка на синовете си, че не са го подкрепили в любовното начинание.
Пембето ще подава някаква жалба против Алев и тя даже в ареста се оказва, ти да видиш. Интересно каква ще е ролята на Рюзгяр във всичко това.
 Йомер пък вече се награби с новата героиня.
Никой не си поплюва и няма да ни е скучно.

Колко влюбени изглеждат само нашите Ромео и Жулиета....
Той само дето не е заспал, а на нея сякаш са й потънали гемиите от щастие...Joy

Актрисите Сибел Ташчиоолу/Пембе и Джерен Каракоч/Нурсема  наскоро получиха награди за ролите си в сериала. Наистина заклужават признание.

# 683
За много години, момичета! Tada Здрави и щастливи да сте! Flowers Four Leaf Clover

# 684
Наваксвам със сериите и днес гледах предпоследната излязла- 44. Много бурни събития, наистина.
Пембето си е Пембе. Вари я, печи я- проклетия. В къщата настроението е погребално, сякаш само с нейните преживявания трябва да се занимават. Непрекъснато мрънка, натяква, създава чувство за вина- ужасен човек. Спрямо Доа се държи отвратително. А това, което изрече накрая на серията направо ме вбеси- щяла да разделя двойките, виж я ти нея!  Коварен човек, егоист и самовлюбен!
И всичко това под прикритието на някаква показна религиозност. То не става така само да говориш "Аллах, Аллах".
Знаели, пък не били казали. И какво да кажат? Как да се месят в отношенията на родителите си. Да тръгнат да създават интриги ли? За Нурсема и Умут става въпрос, Нилай и Мустафа я свършиха една...
За всичко си е виновна самата Пембе- свръхпротективна майка, сервилна съпруга, фалшиво добронамерена, всъщност желаеща да владее всичко.
Разбира се, отношенията се градят от двама. Така че- за краха на брака им с Апо са отговорни и двамата. Той също я караше ей така, като по коловоз, но се яви Алев и го разтърси. Винаги за криза или раздяла отговорност носят двамата. Третият е само катализатор.
Уффф, и тая Алев Head Band... Все търси скандала.  Хем я разбирам, хем не. Да намали малко напрежението, какво о това да се вреш и да наливаш масло в огъня.
Не ми харесва, че семейството и така я отблъскват. Хубав, лоша- тяхна си е. Всъщност само Къвълджим се опитва да говори с нея нормално.
И още нещо- да, както Дъга хубаво е илюстрирала- изобщо нямат вид на двойка Алев и Апо.  Някак си се чудят какво да правят двамата, хич нямат вид на влюбени, неестествено изглежда всичко. Даже като че ли на актьорите им е некомфортно. Grinning
Отношенията на Къвълджим и Ертугрул изобщо не ми допадат, не ми харесва тази история. Дано като разкрие предишната му влюбеност в Нурсема,  се отдръпне. Но пък във фрага наш Омер какви ги върши и той... Изобщо- екшън.
Прави сте- съвсем се завъртяха нещата. И макар че продължавам да имам забележки към сценаристите, поне ми е любопитно какво ще се случи. Grinning
Историята на Михри ми е интересна. Да видим тази появила се приятелка на Метехан ще я мотивира за нещо повече, към някаква кардинална промяна. И тогава ще видим Ертугрул колко е приемащ. Sunglasses

# 685
Привет, момичета!

Да повдигна малко темичката ни, че като няма серия сега и замря.

Следващият епизод се очертава да е доста интересен, но се налага доста да чакаме.

Ето и фраговете за 46 еп.

Първи.

https://vk.com/video-215250803_456240925

Втори.

https://vk.com/video-215250803_456240930

Май пак се опитаха да ни заблудят с тази страстна целувка на Йомер с новата героиня в първия фраг, добре че им знаем номерата. Редовно ни пробутват спомени или представи на героите и ни объркват главите, тъкмо ни е по-интересно. Е, може и да греша...
Та тази млада и красива магьосница ще се окаже бивша любима на Йомер, а сега изненадващо ще се появи в живота му с покрита глава. Да видим от какво ще е изненадан той – от самото й появяване, или от това че е забрадена. Интересно е също и какво прави в кабинета му, дали пък няма да се окаже някой бизнес партньор?  И с каква ли давност е контакта му с тази интересна девойка?

Апо продължава да се изненадва от острата реакция на семейството си на  решението му, явно наистина няма реална преценка. Аз очаквах точно това, Пембето да се озлоби и да мине през трупове, за да си го върне обратно, а децата му за пръв път в живота си да си позволят да му се противопоставят. Щото досега положението беше: „Внимавайте баща ви да не разбере, че много ще се ядоса.”

Признавам, че ми стана мъчно като чух как Апо помоли Кавалджъм поне тя да не обръща гръб на сестра си. Нормално е да не одобряват постъпката й, защото това засегна живота на всеки от тях, но Алев не заслужава да я оставят съвсем сама. Тя е добър човек и е помагала на всички тях в трудните им моменти и не заслужава така категорично да я изключат от живота си.

Това с Алев зад решетките вероятно ще е в самия край на серията, та ще си гризем ноктите още известно време, макар че едва ли дълго ще остане там. Това си е просто наказателна акция от страна на Пембе. Тази жена направо ме отвращава. Каква майка е това, да сее раздор в семействата на децата си, да ги изнудва, манипулира и заплашва. Затова изобщо не съдя Доа, че започна война с нея. Крайно време е някой да я постави на място. И ако в края на сериала й избелят образа, ще съжаля, че съм гледала.

# 686
Гледам си аз сериалът "Семейството" с Къванч Татлъту и Серенай.
И двама от хората на Аслан (Къванч) са на "мисия" изпратени . Единият казва по-бързо да свършат с тази работа,че скоро започва "Боровинковият шербет ".
И ми стана смешно 😁😁😁,дали наистина го следят.

# 687
Учудвам се, че в Турция има толкова огромен рейтинг, мислих че повечето обичат любовните драми, а това тук... никога не съм имала усещането, че Фатих и Доа са главни роли , или че става дума за любов при тях.

# 688
Ох, умрях от смях когато Кайхан влезе в стаята на Омер, шегувайки се за балончето. И когато Рюзгяр на шега каза на Пембето да се оженят🤣🤣 Явно сценаристите четат коментарите!

# 689
Привет, дружки!

Озет и снимки за 46 епизод

Войната, която Доа обяви на Пембе шокира всички в къщата и  създава силно напрежение между Фатих и Доа.
Първото, което предприема Доа е да опита да привлече на своя страна Нилай, но тя няма да обърне гръб на майка си.
Доа кани Алев у дома, за да разкрие пред всички новата ситуация. Виждайки това, Пембе предприема контраатака, като се договаря със Зюлкяр и Нилай.
В семейната компания нещата стават все по-сложни, когато Йомер и двамата му племенници обединяват силите си против Абдулах.
Йомер изпитва най-големия шок в живота си, разбирайки че момичето, с което се е запознал и е прекарал една любовна нощ се оказва представител на компанията, с която предстои да работят.
Новият делови живот на Умут, към който той пристъпва с големи очаквания започва с тържествено откриване.
Въпреки, че Абдулах и Алев продължават да защитават отношенията си, ситуацията от ден на ден става все по-сложна.

Общи условия

Активация на акаунт