Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 689
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Извините, че ви занимавам, но опитах всичко и не става. Нито разбирам руски, нито ми тръгва автоматичния превод, той тръгва де, но само на английски. Ще си гледам само картинки да има мир и любов.

А опита ли със сайтовете, в които има български субтитри?
Има ги във въвеждащия пост на 1 страница, за който ThankYou писа.

Още веднъж ги копирам.

Ето например в Рlaytube може и да е добре, много сериали има в него.
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B … D1%80%D0%BE%D0%BF

Други сайтове
- https://bgtvis.com/
- https://bgseriali.com/
- https://www.evropabgonline.com/

Това е третият вариант. Там са български субтитри. Да, изкачат страници, да, има реклами, но са български субтитри.

Sign Triangular Flag On Post Още веднъж, момичета- вижте в първия пост на 1 страница, там има различни варианти.

Sign Triangular Flag On Post Влизам да допълня- нали беше казала, че търсиш еп. 22?
Ето го, не знам дали са автоматични, но са български субтитри. Виж в този сайт.

https://bgtvis.com/%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BF-%D0%BE%D1%82-% … 7%D0%BE%D0%B4-22/

Има преведени до 29 епизод там, ето - https://bgtvis.com/?s=%D0%A1%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BF+%D0%BE%D1%8 … 0%BD%D0%BA%D0%B8+

Изобщо-търсете в Гугъл по името. Така ги откривам тези сайтове.

Sign Exclamation И още нещо- ето скрин на настройките ми в Youtube- може да е полезно. Вижте какви са настройките за субтитрите. Пробвайте.
Браузърът ми е Гугъл Хром. И имам регистрация в Youtube.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 22:02 от oncee

# 556
Добро утро!
Началото беше много добро. Дано продължава така и за напред.
Зад кадър

# 557
Бясна съм...
Изгледах епизода. Забелязахте ли, Фатих става все по-агресивен и опасен за околните, накрая да не стане някое пиянде. Това момиче надявам се забременее и тогава ще му се види тесен света.
Този хамелеон е много опасен. Само как завърта нещата в нейна полза. И се чудила била тя що Доа се държала така с нея. Ами да се замисли, че те във връзката бяха 3-ма. Чак и бельо и носи. То бива бива, ама чак толкава. Малее, искам да я видя как реве за Апо на колене пред Алев. Не съм садист, не подкрепям мъжете в изневярата, не ме нападайте! Но тя си го заслужава. Дето хората викат, на чужд гръв и 100 тояги са малко.
Апо и той един лицемер. Тръгнал да обяснява някой си велик човек и да определя закони, ама този великия едва ли е бил готов да си пробва късмета с друга. И само как умело лъже като си уголемява очите, че нямал нищо с Алев.
Нилайчето ме зарадва с решителността си да стои зад Доа. И Мустафа е разцъфнал в този сезон. Ударни ми бяха думите му.
Аз не разбрах какво толкова има лошо в думите на Умут за парите. За мен е от нормално по-нормално той да иска тя да не харчи парите на баща си. Все пак тя бе напълно в съзнание и осъзнаваше, че той не е богаташ.
Много ми стана приятно как Къвълджъм плесна този мухльо. С какво право коментира тя какъв живот имала. Там и Омер трябваше да се замеси според мен. Не да извежда Къвълджъм. В тази сцена ми се щеше да удари и Пембето.
Грешката на страната на Доа е, че колкото и тя да не иска да покаже бебето на баща й, то ще има нужда от баща. Каквото и да прави.
Кайхан и Леман ме радват с това уравновесено държание. Изключвам сцената с демоните на Леман 😆
Остава въпроса за свидетелството на Нилай, колкото и Апо да и е забранил, тя е малко "луда", особено ако Фатих пак я ядоса. А и искаха да напускат, така че няма да загубят кой знае колко.

# 558
Този сезон ще има да псуваме Фатих 😡
https://youtu.be/9po7wGdx-iI?si=4OINs-Hi7slfwydW

Между другото, никой не се обади, изгледахте ли епизода?

# 559
Аз го изгледах. Не писах ли? Ой, замаяла съм се от толкова групи. Grinning
Може би защото имаше доста подсказки за тази серия, та повечето неща ги очаквахме. За мен така стана- каквото очаквах, това.
Безпокоя се за Омер. И в новия фрагман хич не ми хареса състоянието му.
Не разбрах чий е този годеж.
Фатих си го псувам перманентно, даже и без субтитри е ясно ,че прави гадост след гадост.

# 560
Имам теория и за годежа, и за този, който вземаше творбите на Нурсема. Според мен и предвид фрага, дъщеря му се сгодява за Ибо.

# 561
Оооо, това е много интересно! Съвсем ще се забъркат нещата.Trollface

# 562
Привет, момичета!

Благодаря за споделеното!

Аз изгледах серията още в неделя,  беше хубава и много емоционална, но нямах време да пиша. Наистина ни показаха  почти всичко интересно във фрагманите. Иначе на няколко пъти ми идеше да си оскубя косите от яд на тия лицемери Юнал, после да ме пита някой защо, прочетох 3-4 коментара при рускините се ядосах още повече. Не мога да повярвам, че жени могат да бъдат толкова толерантни към мъжката изневяра и да обвиняват Доа, че преувеличавала, а също, че поведение като на Розовата пантера може да има фенове. Е, доживях и това да видя, нищо и нямало на жената, защитавала си семейството. А Доа е просто разглезена.

Припомних си края на миналия сезон и много ми хареса как Кавалджъм им го каза в прав текст за лицемерието: „При вас жените си стоят у дома и се грижат за децата, а мъжете се забавляват навън.” И по-нататък в новия епизод лъсна, че е абсолютно права. За Розовата лейди е напълно нормално мъжете да изневеряват, а жените да им прощават. А Фатих го е направил само защото е бил провокиран от жена си. Доа е виновна и затова трябва незабавно да му прости. И бебето е тяхно, да се знае. Иначе на Пембяната хич не й хареса, когато ядосаната Алев й каза в прав текст, че ако е искала, отдавна е щяла  да стане господарка на дома й и съпруга на Апо. На това му се вика двоен морал. А Апо е един мухльо, та дрънка. Само върти очи и не смее да каже нищо. Тоя дърт хитрец си траеше за стореното от сина му, а сега и свидетел не можел да стане на Доа, естествено, че и на Нилай забранява. Нейната реакция беше приятна изненада. В точния момент прояви човечност и съпричастност, а също и смелост да каже истината пред всички. Да видим дали ще устои на натиска.

Фатих е един самовлюбен глупак, но с майка като Пембето, не се учудвам. Възпитанието на Апо вероятно се изчерпвало с гледане на кръв и въртене на очи. Това той го може най-добре.  Грам вина не чувства Фатих, бил излъган и е жертва. Само веднъж преспал с оная  пластмасовата и то защото Доа го е ядосала и той нямал избор. И вместо да наведе глава, да признае грешката си и да помоли за прошка, той тръгва на война срещу Доа, щял да й отнеме детето.

Мустафа най-накрая се събуди и престана да мълчи. Да видим ще събере ли сили да отстоява себе си и решението си пред семейството.

Разбира се, има и сюжетни линии, които не ми хареса накъде вървят. Например това с Алев и Апо. Изобщо не ми е ясно с какво може тоя дъртофел да привлече вниманието на такава жена. Хич не ми харесва да развиват тази сюжетна линия, макар че признавам, че ми е забавно да гледам как Алев разбърква мислите в главата на Пембето.
Не ми допада и това с болестта на Йомер, дано да не прекалят с тази сюжетна линия и след няколко серии на терзания да го „излекуват”.
И третото нещо е посоката, в която тръгват отношенията на Нурсема и Умут. Прекалено много са разделителните линии между тях и не знам дали любовта им ще е достатъчна, за да ги преодолеят. Само да не изкарат Умут пияница, че няма да ми хареса. А и за една мюсюлманка това е дебела червена линия. Към проблемите със семейния бюджет и алкохола като добавим и завръщането на Ибрахим в живота им, облаците стават доста гъсти.

Имаме втори фраг, който е доста интересен.
Жега по всички фронтове.

https://turkru.tv/klyukvennyy-shcherbet-31-seriya.html

Йомер се сбогува с най-близките си. Сега се сетих, че в първия фраг повери Кавалджъм на брат си и смях ме напушва. Умут се напива и Нурсема е сериозно притеснена.  Ибрахим явно е свързан с човека с картините и ще се върне с гръм и трясък в живота на Нурсема. А между Доа и сем. Юнал започва война за попечителство над бебето и май някои хора няма да подбират средстват.

# 563
В очакване на новия епизод

# 564
Изгледах серията с руски буквички,но краят на фрага ме потресе.
Фатих наистина удари дъното,достоен син на майка си.Ее,нЕма такова животно.Много лош човек се оказа в действителност,злобен,отмъстителен.
Нурсема и Умут-както и се предполагаше различията ще се окажат много,а също и компромисите.Умут ше внимава с алкохола,но разбрахме,че не е по закуските,само кафе и нещо дребно.Всеки ден ще научават нещо ново за другия.Голяма веселба ще бъде в дома на Унал.Направо стрес тест.
Много топли и искрени са отношенията между Мустафа и Нурсема.
Родителите на Ибрахим няма да мирясат,докато не го задомят.Поредната жертва е Михриман.Но ми се струва,че Нурсема случайно ще научи кой е жениха и ще помогне на момичето да се избави от него.На нея и помогнаха Доа и Алев,тя ще спаси Михри.

# 565
Изгледах частта само от годежа. Не знам дали Ибо би си позволил, защото баща и не е като Юнал. Те директно изритаха Нурсема, а този трепери върху нея.

# 566
Гледах серията. Охххх...Head Band Навсякъде обсада. Sign Construction
Много лошо се развиват нещата за Дога и детето. За Фатих не ми се говори- ужасен образ. Макар че, ако съм обективна- като баща има право да вижда детето си, няма спор. Но методите му са отвратителни. Във фрага само като видях победоносната им походка  с Пембето- не ми се мисли какво ще става.
И другата линия хич не ми харесва- този меценат ще се влюби в Нурсема, той вече започна. Ама точно триъгълник не им трябваше на Умут и Нурсема, достатъчно грижи си имат. Предполагам, че ще засилват проблемите между тях поради различията им, а като отидат и в къщата на Пинко- още повече. Та е царица да раздухва конфликти и е ясно, че ще се меси абсолютно навсякъде. Нилай пак ще излезе права, пророчески са и думите, като нищо ще го докарат до развод. Трябва внимателно да я слушат нея. Sunglasses
Не исках и да развиват историята на Алев и Апо, ама май натам са тръгнали. Чакам го да се появи бившия  и годеник, но вероятно ще послужи само да разпали ревността на Апо.
Силно се надявам болестта на Омер някак да се оправи от само себе си. Много тъжно звучаха думите му към всички, които обича.
Изобщо- по всички линии имаме напрежение. Само Чинем е добре- студентка е вече. Blush
Тоя братовчед на Нилай защо пък го вкараха? Сигурно да създава проблеми на единствения що годе добре, миличкия Мустафа.
И нещо смешно- това бебе не плаче, забелязахте ли? Grinning Къде ги дават тези бебета, дето не плачат! Joy

# 567
Не успях да стигна до епизода, но дочух нещо и идвам до го клюкна 😀

Фатих в крайна сметка се развеждал с Доа и веднага след това се женил за някакво момиче, точно по идеалите на Пембето 🥴

# 568

Фатих в крайна сметка се развеждал с Доа и веднага след това се женил за някакво момиче, точно по идеалите на Пембето 🥴
Реално има повече шанс брака да сполучи, още от самото начало беше напълно ясно, че Доа и Фатих не са един за друг, още повече в брак :Д

# 569

Реално има повече шанс брака да сполучи, още от самото начало беше напълно ясно, че Доа и Фатих не са един за друг, още повече в брак :Д
Дали? Няма да е по любов. Един вид ще я използва за детето (знаете глупостите, че който има стабилен брак е в плюс в такива дела).

Общи условия

Активация на акаунт