Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 370
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
С малко закъснение.
Пюрче, да е честита, весела, засмяна. Всичко което си пожелае, да и се сбъдва. Много да ви радва и само хубави неща да и се случват.

# 211
А добро утро! ☕ Бора, младежа преди години заради мое заболяване порастна много бързо.  Беше и много тревожен, а после и заради по малкия си брат (който е от спектъра) е много отговорен. Та нещата са научени по трудният начин. 🙂 Дет се казва в момента мога да разчитам на него на 100% 😊 Но и аз се учудих какъв кавалер е станал. 😁 Дано все така да е, че знае ли човек. 🤭

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 07:33 от tatatuni

# 212
  • Бургас
Набора също му се наложи да порастне рано-рано.
На 4 годинки започна да сменя памперсите на дребния. Много ми е помагал. Много зрял за годините си.

# 213
  • София
Честит Рожден Ден със закъснение на девойката на Пюр! Да е здрава, с много късмет и на мама отмяна!
Моят младеж също ми помага с малкото дете, много е внимателен и търпелив с нея, но и тя много му помага ( къде са му нещата и дрехите, напр.😁, Много е наблюдателна), та се допълват взаимно, пу-пу. Иначе чисти, като му кажем, но помага. Вчера прекопа и половината двор в градината, няма нужда от фитнес. 😃

# 214
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Със закъснение, но да е здраво и щастливо малкото Пюрче!

Наборчето не е от най подредените хора, но има изблици като вчера следобед хвана прахосмукачката и изчисти цялата къща. Понякога го мързи и има нужда от подсещане за баня, но без дезодорант и измити зъби не излиза откакто стана осмокласник. Преди това всичко беше на зор.
Хакатона мина. За трите денонощия едва ли и има и 8 часа сън, но е много щастлив и укрилен с всичко, което са свършили и е научил. В събота се прибра с последния автобус в 23 и докато се наприказваме  си легна към 1. Проклетата му майка обаче го събуди в 9, защото тази седмица има 4 контролни и конспект  и реферат по история. Съвестно отвори всички учебници, но колко е научил е друг въпрос.

И да се похваля от неделя вече си имаме и баня на етажа. Много сме щастливи, че с тези студове никак не беше приятно притичването изкъпан и на вън.

# 215
  • София
Явно този хакатон е много силна емоция за децата. Около мен много родители споделят за това състезание и всички пишат, че много научават децата.

# 216
Аз влизам да се похваля с първата шестица по математика. Даже неговата оценка е най-висока. Дано вече излезе от тая дупка, в която е попаднал. 💪

# 217
  • София
Пюр, да е здрава и щаслива рожденичката! Да развива талантите си, да е чувствена, успешна и отговорна в задачите си.
Напълно съм съгласна, че общуването с децата не трябва да е само "яде ли, научил ли, я събери тези дрехи от пода, че няма къде да се стъпи". Но в крайна сметка общуването е двустранен процес и ако детето не е склонно да ме допусне до себе си, остават само инструкциите. Това си го казвам повече на себе си, наборката се лута между "пълен игнор" и търсене на споделяне. А аз 2 вечери не сколасвам да прочета някакъв разказ, който написала - ами не съм права, какво по-важно има от това, да чета творенията на детето!

# 218
  • София
Привет, мами на осмокласници.
Кога се очаква да получим втората част от еднократната помощ за 8-ми клас?

# 219
Привет, мами на осмокласници.
Кога се очаква да получим втората част от еднократната помощ за 8-ми клас?
Току-що получих СМС от банката за превод.

# 220
Пюр, да е здрава, щастлива и успешна рожденичката!

# 221
Да е здрава и щастлива рожденичката на Пюр!

Днес получих сумата от 150лв

# 222
И в моята сметка са влезли, сега погледнах. Аз предната и тази седмица съм в режим харчене на поразия - данъци, гражданска, Каско, винетка. Плюс разни други. Направо вдигам до 200 като болид от Формула едно, за отрицателно време 🤣

# 223
Проверих в книгата на учителя на Просвета - няма тестове. Това за историята, обещах на някого, но не помня ник:) Старост.
И аз имам превод днес - рано, рано сутринта ме изненадаха.

# 224
  • Сф
E,моята помощ я няма още. Имам детските и едни добавки от АСП, но не и помощта. Защо не са ги пратили накуп, не  знам . Ще гледам , да няма грешка нещо , дано утре дойде, че и ние сме на червено. По принцип Пощ банка чат пат ми обработват лежерно нещата..🤕
Ей го е, днес си взема мм служебна бележка за дохода от общината, взел я е. После му звъннали ,че имало още една пак да иде утре . Не мога да разбера , хем им описах периодите на ТД,че е с прекъсване , как на една бележка или на едно не успяха да я дадат. Тц, тц, тц ...

Общи условия

Активация на акаунт